Opinie o Kawa ziarnista Lucaffe Classic 1kg

Kawa ziarnista Lucaffe Classic 1kg - opinie w konesso.pl
  • Doskonale skomponowana mieszanka ziaren Arabiki i Robusty. Kawa jest bardzo aromatyczna i delikatna w smaku. Espresso jest dość delikatne, bardzo zrównoważone, bez nadmiaru goryczy i kwasowości. Skład: 80% Arabica, 20% Robusta
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Siemianowice Śląskie
2018-12-04

Uwielbiam tą kawę,z odrobiną mleczka super Spora crema cudownie otula szklaneczkę i często skuszam się na picie jej bez mleka,co u mnie jest rzadkością Aromacik przyciąga

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kielce
2018-04-20
Bardo dobra kawa,intensywny smak,przyjemny aromat,niezła crema,polecam.Obsługa sklepu jak zwykle wszystko super.Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Augustów
2018-04-13
Bardo dobra kawa,intensywny smak i aromat,polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-09
Najlepsza kawa jaką zamówiłem do tej pory. Całe biuro było zadowolone. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Bydgoszcz
2018-01-26
Pyszna kawa zarówno jako cappuccino jak i espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danka, Rabka Zdroj
2017-09-25
kawa godna polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-05-20
Dobrze zbalansowana kawa z przewagą goryczki i słodyczy, kwaśność praktycznie nie wyczuwalna. Świetne espresso z gęstą cremą.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Wrocław
2016-11-27
Bardzo dobra aromatyczna kawa. Zdecydowanie lepsza jest z niewielką ilością ciepłego mleka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2016-02-18
Kawa bardzo dobra. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sulęcin
2016-01-01
Pyszna kawa, nie mogę przestać pić :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Aleksandrów
2015-09-15
Super kawka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kraków
2015-02-18
Kawa o bardzo łagodnym smaku. Rewelacyjna z odrobiną cukru i mleka :)
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2014-10-19
Dość mocna i ostra w smaku, kwaśność wyczuwalna. Dla wielbicieli zdecydowanych smaków, bo mocne wychodzi nawet cappuccino z przyzwoitą ilością mleka. Crema na espresso gruba, a samo espresso lekko kwaśne z mocarną goryczną. Dla koneserów.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel