Opinie o Kawa ziarnista Lucaffe Classic 1kg

  • Doskonale skomponowana mieszanka ziaren Arabiki i Robusty. Kawa jest bardzo aromatyczna i delikatna w smaku. Espresso jest dość delikatne, bardzo zrównoważone, bez nadmiaru goryczy i kwasowości. Skład: 80% Arabica, 20% Robusta
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Bełchatów
2021-01-16
Smaczna kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Włocławek
2020-12-24
Gorąco polecam !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wieliszew
2020-12-19
Super kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2020-11-01
To drugi zakup i kawa powtarzalna - przyjemna lekka goryczka przy piciu i przyjemnie długi posmak po wypiciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Mała Kamienica
2020-08-15
Duże super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2020-05-01
Zdecydowanie jako klasyczne espresso. I to o poranku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2020-04-25
To moje pierwsze zetknięcie z kawą marki Luccaffe. Espresso zrobione w ekspresie kolbowym (R.S.)z sitkiem IMS. Przy odpowiednim dobraniu stopnia zmielenia i gramatury, kawa wychodzi z lekką przyjemną goryczką i pozostawia dość długi ogon o posmaku orzecha włoskiego. Crema obfita, a kolor średni-orzechowy, znacznie jaśniejszy od Hausbrant Academii. Dołącza do mojego topu kaw na espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2020-04-23
Moja ulubiona kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Czerwin
2019-04-27
Bardzo mi smakuje. Dobra kawa,intensywny smak i aromat,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2019-02-21
Bardzo dobra aromatyczna kawa, bez nadmiaru goryczy czy kwasowości. Bardzo dobra baza do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Łańcut
2019-01-04
Bardzo dobra kawa na popołudnie. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Izabelin
2018-12-29
Bardzo dobra kawa pod każdym względem, zaś Konesso to wzór dla innych firm internetowych. POLECAM!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Siemianowice Śląskie
2018-12-04
Uwielbiam tą kawę,z odrobiną mleczka super Spora crema cudownie otula szklaneczkę i często skuszam się na picie jej bez mleka,co u mnie jest rzadkością Aromacik przyciąga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kielce
2018-04-20
Bardo dobra kawa,intensywny smak,przyjemny aromat,niezła crema,polecam.Obsługa sklepu jak zwykle wszystko super.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Augustów
2018-04-13
Bardo dobra kawa,intensywny smak i aromat,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-09
Najlepsza kawa jaką zamówiłem do tej pory. Całe biuro było zadowolone. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Bydgoszcz
2018-01-26
Pyszna kawa zarówno jako cappuccino jak i espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danka, Rabka Zdroj
2017-09-25
kawa godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-05-20
Dobrze zbalansowana kawa z przewagą goryczki i słodyczy, kwaśność praktycznie nie wyczuwalna. Świetne espresso z gęstą cremą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Wrocław
2016-11-27
Bardzo dobra aromatyczna kawa. Zdecydowanie lepsza jest z niewielką ilością ciepłego mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2016-02-18
Kawa bardzo dobra. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sulęcin
2016-01-01
Pyszna kawa, nie mogę przestać pić :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Aleksandrów
2015-09-15
Super kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kraków
2015-02-18
Kawa o bardzo łagodnym smaku. Rewelacyjna z odrobiną cukru i mleka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2014-10-19
Dość mocna i ostra w smaku, kwaśność wyczuwalna. Dla wielbicieli zdecydowanych smaków, bo mocne wychodzi nawet cappuccino z przyzwoitą ilością mleka. Crema na espresso gruba, a samo espresso lekko kwaśne z mocarną goryczną. Dla koneserów.
Opinia naszego klienta w
    pixel