Opinie o Kawa ziarnista Lucaffe Classic 1kg

  • Doskonale skomponowana mieszanka ziaren Arabiki i Robusty. Kawa jest bardzo aromatyczna i delikatna w smaku. Espresso jest dość delikatne, bardzo zrównoważone, bez nadmiaru goryczy i kwasowości. Skład: 80% Arabica, 20% Robusta
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 66 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, WROCŁAW
2022-08-29
Dobra kawa, mocna i bez goryczki. Polecam jako espresso oraz do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Inowrocław
2022-05-16
Musiałem trochę pokombinować z ustawieniem młynka (nie tak drobne mielenie jak w przypadku 100% arabiki), ale gdy znalazłem odpowiednie ustawienie kawa wychodzi pyszna, dobra crema (jak na robustę), delikatna słodycz. No i daje kopa ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Mielec
2022-05-06
Czarna kawa obłędna. Piękna crema. Wszystkim smakuje, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Wroclaw
2022-04-28
Pyszna aromatyczna kawa rano świetnie pobudza poleciłam znajomym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, DOBRZEŃ WIELKI
2022-04-24
Bardziej lubię tę kawę od Lavazzy d'oro. Jest łagodniejsza w smaku, bardziej karmelowa a aromat ma bardzo przyjemny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Katowice
2022-03-20
moja ulubiona kawa, aromat i smak delikatny, ale z klasą, brak kwasowości, najlepsza do włoskiego espresso z pianką dzięki domieszce robusty i średniemu paleniu, do cappuccino też dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Warszawa
2022-03-20
To jest zdecydowanie moja ulubiona kawa! Nie jest kwaśna,ma pyszną cremę i stawia na nogi nawet po nocnym dyżurze. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Wałcz
2022-03-08
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tczew
2022-03-07
Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, OLSZTYN
2022-03-04
Kawa idealna do ekspresu ciśnieniowego .Dostawa szybka ,bezproblemowa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SŁAWOMIR, PŁOCK
2022-02-19
Dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Łódź
2022-02-13
Kwka pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Włocławek
2022-02-12
Super smak. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Burzenin
2021-12-27
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Łobez
2021-12-23
Kawa bardzo dobra !!! POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Czarna Dąbrówka
2021-12-04
Bardzo łagodna, polecam serdecznie dla mających problem z żołądkiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Krosno
2021-12-01
Myślę że tej kawy polecać nie trzeba. Jak ktoś raz spróbuje będzie to jedna ze stałych pozycji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Krosinko
2021-11-17
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Tarnobrzeg
2021-11-13
Rewelacyjna,aromatyczna kawa. Świetna mieszanka arabiki z robustą. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Motycz
2021-11-04
Jak na razie, na stałe zagościła w kuchni. Kawa odpowiada moim gustom i jak się okazuje moich znajomych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Rzeszów
2021-10-30
Dobra kawa, wyważony smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2021-10-28
Szybka dostawa, wszystko dobrze i ładnie zapakowane. Zresztą jak zawsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2021-10-19
Nasza ulubiona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Włocławek
2021-10-10
Super mak i aromat. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Dębica
2021-08-22
Znakomita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2021-06-25
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Głogów
2021-06-12
Wciąż testuję różne gatunki kawy w sklepie Konesso,dostawy bardzo szybkie ,kawy bardzo dobre, jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Izabelin
2021-05-30
Upodobałem sobie ten gatunek kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, WITONIA
2021-05-25
Rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wieliszew
2021-05-21
Kolejny zakup sprawdzonej , doskonałej mieszanki 80/20 - idealna do espresso .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bielsko-Biała
2021-04-24
To już drugi zakup tej kawy. Zapach , smak rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Klucze
2021-04-22
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pilchów
2021-04-14
Dobra i wysminita kawa , 100 %Arabica
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Inowrocław
2021-04-05
Przyjemna w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-03-25
dobra kawa ale szukam lepszej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Lublin
2021-03-20
Szczerze polecam. Profesjonalna obsługa na 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, LESZNO
2021-03-11
Bardzo ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pilawa
2021-02-19
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2021-02-08
Klasyka włoskiej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Klucze
2021-02-05
Szczerze polecam. Profesjonalna obsługa na 100%. Produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Bełchatów
2021-01-16
Smaczna kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Włocławek
2020-12-24
Gorąco polecam !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wieliszew
2020-12-19
Super kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2020-11-01
To drugi zakup i kawa powtarzalna - przyjemna lekka goryczka przy piciu i przyjemnie długi posmak po wypiciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Mała Kamienica
2020-08-15
Duże super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2020-05-01
Zdecydowanie jako klasyczne espresso. I to o poranku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2020-04-25
To moje pierwsze zetknięcie z kawą marki Luccaffe. Espresso zrobione w ekspresie kolbowym (R.S.)z sitkiem IMS. Przy odpowiednim dobraniu stopnia zmielenia i gramatury, kawa wychodzi z lekką przyjemną goryczką i pozostawia dość długi ogon o posmaku orzecha włoskiego. Crema obfita, a kolor średni-orzechowy, znacznie jaśniejszy od Hausbrant Academii. Dołącza do mojego topu kaw na espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2020-04-23
Moja ulubiona kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Czerwin
2019-04-27
Bardzo mi smakuje. Dobra kawa,intensywny smak i aromat,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2019-02-21
Bardzo dobra aromatyczna kawa, bez nadmiaru goryczy czy kwasowości. Bardzo dobra baza do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Łańcut
2019-01-04
Bardzo dobra kawa na popołudnie. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Izabelin
2018-12-29
Bardzo dobra kawa pod każdym względem, zaś Konesso to wzór dla innych firm internetowych. POLECAM!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Siemianowice Śląskie
2018-12-04
Uwielbiam tą kawę,z odrobiną mleczka super Spora crema cudownie otula szklaneczkę i często skuszam się na picie jej bez mleka,co u mnie jest rzadkością Aromacik przyciąga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kielce
2018-04-20
Bardo dobra kawa,intensywny smak,przyjemny aromat,niezła crema,polecam.Obsługa sklepu jak zwykle wszystko super.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Augustów
2018-04-13
Bardo dobra kawa,intensywny smak i aromat,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-09
Najlepsza kawa jaką zamówiłem do tej pory. Całe biuro było zadowolone. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Bydgoszcz
2018-01-26
Pyszna kawa zarówno jako cappuccino jak i espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danka, Rabka Zdroj
2017-09-25
kawa godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-05-20
Dobrze zbalansowana kawa z przewagą goryczki i słodyczy, kwaśność praktycznie nie wyczuwalna. Świetne espresso z gęstą cremą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Wrocław
2016-11-27
Bardzo dobra aromatyczna kawa. Zdecydowanie lepsza jest z niewielką ilością ciepłego mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2016-02-18
Kawa bardzo dobra. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sulęcin
2016-01-01
Pyszna kawa, nie mogę przestać pić :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Aleksandrów
2015-09-15
Super kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kraków
2015-02-18
Kawa o bardzo łagodnym smaku. Rewelacyjna z odrobiną cukru i mleka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2014-10-19
Dość mocna i ostra w smaku, kwaśność wyczuwalna. Dla wielbicieli zdecydowanych smaków, bo mocne wychodzi nawet cappuccino z przyzwoitą ilością mleka. Crema na espresso gruba, a samo espresso lekko kwaśne z mocarną goryczną. Dla koneserów.
Opinia naszego klienta w
    pixel