Opinie o Kawa ziarnista Lucaffe Espresso Bar 1kg

Kawa ziarnista Lucaffe Espresso Bar 1kg - opinie w konesso.pl
  • Doskonale skomponowana mieszanka ziaren Arabiki i Robusty. Kawa jest bardzo aromatyczna i wyrazista w smaku. Espresso jest intensywne w smaku, bardzo zrównoważone, bez nadmiaru goryczy i kwasowości. Skład: 60% Arabica, 40% Robusta
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 25Średnia ocena: 4.64
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Sieniawa Żarska
2018-09-14

ok

Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2017-12-12
No niestety. To druga kawa z rodziny Lucaffe i drugie rozczarowanie. Generalnie kawa pijalna, ale efektu "łał" nie było. Mimo różnego mielenia, eksperymentów z parzeniem, to niczym się nie wyróżniała. Nie za goryczkowa, nie za słodka, nie za mocno palona, taka średnia. Najczęściej piłem jako ristretto lub americano.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-05-24
To jedna z moich ulubionych marek kaw. Poznałem ją dzięki sklepowi Konesso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zdunska Wola
2017-05-10
Bardzo dobra, pobudzająca mieszanka. Przyjemna goryczka z nutami czekoladowymi. Super do mocnego espresso i do cappuccino. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Łódź
2017-03-06
Bezpieczny wybór - kawa wyrazista i smaczna. Daje się wyczuć słodkawą nutkę ale minimalną.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2017-02-13
Kawa nie zachwyca ani zapachem, ani smakiem. Ma dobry stosunek jakości do ceny, ale moim zdaniem warto dopłacić do rewelacyjnej Lucaffe Mr. Exclusive.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-10-03
Świetna na poranne espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Szczecin
2016-09-17
Świetna, mocna kawa. Pomimo sporej zawartości robusty nie jest ani kwaśna ani gorzka. Super kawa na trudne poranki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2016-04-14
Kawa naprawdę dobra. Bardzo aromatyczna, w sam raz na poranne orzeźwienie, Oczywiście sklep genialny bo wysyłka ekspresowa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, JAWORZNO
2016-04-03
Kawa bardzo aromatyczna i mocna.Jak dla mnie smakowo jedna z najlepszych. Polecam wszystkim smakoszom.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Aleksandrów
2015-09-15
Dobra kawa. Szybka wysyłka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2015-03-11
Kawa bardzo smaczna, wyrazisty smak, bez goryczki, crema przyjemna, . Idealna na poranek jak i romantyczny wieczór :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Warszawa
2015-03-09
Błyskawiczna dostawa, dobra kawa:-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Swędów
2015-02-22
Kawa która naprawdę pobudza, rewelacyja na wczesna wiosnę a moze raczej koniec zimy kiedy za oknem wciąż pochmurno i spać się chce. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2014-10-29
Pyszna.Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Zabrze
2014-10-24
Dla mnie bardzo cenna za względu na dodatek robusty, pobudzająca szczególnie przydatna na jesienne pochmurne poranki a zarazem smaczna.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2014-07-02
Bardzo aromatyczna, smaczna kawa.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ewa, Marki
2014-06-15
Dobra, choć mało wyróżniająca się spośród podobnych, kawa, której słodkawy smak podkreśla spienione mleko.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Chotomów
2014-06-08
Bardzo dobra kawa
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Opole
2014-06-03
Dobrej jakości kawa o bardzo przyjemnym zapachu jak na taką zawartość Robusty. Dużym atutem jest czekoladowa nuta smakowa. Smak mógłby być jednak trwalszy, bardziej intensywny. Może to jednak kwestia wody.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2014-05-07
Rano: wspaniała, miła goryczka i świetny aromat
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Starogard Gdański
2014-03-31
Kawa o intensywnym ale i słodkawym smaku. Pobudzająca , idealna na początek dnia lub w każdej chwili gdy potrzebujemy więcej energii. Kawa bardzo dobrze łączy się z mlekiem. Jako espresso, wyrazista z obfitą, orzechową cremą.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jan, Kielce
2014-03-07
Niezla, aromatyczna kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2014-02-24
kawa bardzo ciekawa w smaku, szczególnie z mlekiem, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Oleśnica
2013-08-12
Bardzo dobra kawa
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel