Opinie o Kawa ziarnista Lucaffe Mr. Exclusive 1kg

  • Doskonale skomponowana mieszanka ziaren Arabiki. Espresso jest delikatne w smaku, lekko słodkawe i kwaskawe. Idealna kawa dla osób doceniających wyjątkowy smak espresso. Skład: 100% Arabica
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 71 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jaktorów
2021-11-18
Aromatyczna, bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zolwin
2021-11-17
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Białystok
2021-11-14
Przypadkiem odkryta marka przeze mnie. Kawa delikatna z lekką goryczą.Na pewno kupię drugi raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-11-13
doskonała kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2021-11-13
Jak na Arabice bardo dobra :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-10-19
doskonała, znakomita kawa do kaw białych, niezwykle aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SŁAWOMIR, PŁOCK
2021-10-14
Znakomita jedna z najlepszych jaką piłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Zabierzów
2021-10-01
Sprawdzona wielokrotnie nadal smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-09-17
doskonała aromatyczna kawa z ekspresu ciśnieniowego, dobra do kaw mlecznych i czarnych, bardzo polecam, zamówiłem po raz kolejny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Stary Szelków
2021-08-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Turzańsk
2021-08-21
Bardzo smaczna kawa poranna, o bogatym bukiecie. Zaparzana w Aeropresie daje przyjemną słodycz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, OLSZTYN
2021-07-22
Kawa rewelacyjna o doskonałym smaku Idealna do ekspresu Raczej łagodna Dostarczona szybko Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-07-16
pyszna kawa, warta polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Koźminek
2021-07-02
Towar zgodny z oczekiwaniem. Jestem zadowolona. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rzeszów
2021-06-29
Świetna kawa o śladowej kwasowości. Delicje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2021-06-17
Jest okej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Siedlce
2021-06-12
Przepyszna kawa, dobra rano. Aksamitny pełny smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacenty, Lublin
2021-06-07
Kawa rewelacyjna, w smaku bardzo subtelna... Gorąco polecam, zarówno kawę, jak również Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Nowe Gulczewo
2021-06-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2021-05-29
Bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, KOSCIELNA WIES
2021-05-10
WYSMIENITA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Suchożebry
2021-04-16
Ciekawy smak, pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Inowrocław
2021-04-05
Mocna i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Garwolin
2021-04-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Wrocław
2021-04-01
Świetna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skórzewo
2021-02-17
Świetna kawa , bez goryczki, jasno palona. Dla mnie nr1
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Hańsk
2021-02-06
Kawa dość ciemna i oleista jak na średniopaloną. Przyjemne intensywne espresso. Cappuccino znacznie gorsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniela, STAROGARD GDAŃSKI
2021-01-11
Rewelacja, uwielbiam ta kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: URSZULA, WOLSZTYN
2021-01-05
Walory tej kawy bez zarzutu, opakowanie estetyczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wołomin
2020-12-20
Bd. dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2020-12-19
Pijemy od lat a mimo to każdego poranka nas zachwyca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Lublin
2020-12-14
Najlepsza kawa spełniająca zachcianki najbardziej wybrednych kawoszy!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Gdynia
2020-12-12
Dobry smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2020-12-11
Świetny balans, a jednocześnie intensywny smak i aromat. Jedna z moich ulubionych kaw!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Garwolin
2020-12-06
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2020-12-01
Trochę trwało zanim dobrałem właściwe ustawienie młynka i gramaturę porcji. Ustawienie sprawdzam na kolbie bez wylewki i trudno było znaleźć ustawienie nie powodujące przepływu wody z "penetracją". Kawa smaczna bez kwasowości z przyjemnym czekoladowym posmakiem,crema średnia. Pomimo tego, że pijam tylko espresso i jest ona wyżej oceniana od Lucaffe Clasic - to mi bardziej odpowiada ta druga. Lubie kawy bardziej wyraziste i zwiększą cremą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2020-11-02
Przewspaniała kawa! Wypiłem już kilkanaście kilo, najlepsza z wszystkich jakie tu zamówiłem. Wyraźna w smaku, zarówno w espresso jak i kawach mlecznych. Bez kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Gdańsk
2020-10-04
Najlepsza kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2020-09-08
Świetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-08-16
Polecam. Bardzo dobra kawa .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-07-25
Uwielbiam tą kawę. Jest mocna, mało kwaśna. Idealna na pierwszą w ciągu dnia. Przygotowana we wcześniej dobrze nagrzanym ekspresie (gagga)rewelacyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2020-07-11
Idealne połączenie łagodności i mocy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2020-05-22
Kawa bardzo dobra trochę droga jak dla mnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2019-11-10
Dla mnie najlepsza kawa ze wszystkich jakie do tej pory piłam.Mocna i aromatyczna.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kobiór
2019-07-05
Najlepszy sklep z jakim do tej pory udało mi się współpracować. Testuje już kolejną kawę i powiem otwarcie, jedna lepsza od drugiej! Profesjonalne podejście do klienta, mega szybka dostawa plus fantastycznej jakości produkt! Czy może być coś wspanialszego?! Polecam, polecam, POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2019-02-09
Kawa niezła, ale niestety do Blucaffe jej trochę brakuje :(.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdynia
2019-01-15
To jest to zdecydowanie jedna z ciekawszych kaw dla naszych kubków smakowych i węchu. Aromat zniewala ale to nie wszystko smak rewelacyjny rano jak i wieczorem odczuwalny. Rok temu ja spróbowałem i jest ona dla mnie teraz flagowym produktem. Poczuj jej aromat zrob z niej espresso lub inny napój kawowy a nie zawiedziesz się
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Łańcut
2019-01-04
Polecam tę kawę, ma odpowiednią moc do obudzenia mnie rano po nieprzespanej nocy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Wojciech, Gdynia
2018-08-31
Zawiodłem się na tej kawie. Smak kawy bez zachwytów, przyjmijmy że poprawny. Crema i body słabe. Natomiast to co mnie najbardziej zaskoczyło, to niska jakość ziaren. Przy cenie kawy w okolicy 100 zł za 1 kg, nie do przyjęcia jest przerażająco duża ilość połamanych ziaren. Oczywiście możliwe jest, że trafiłem na taką partię. Kiedyś takie problemy były z Pellini Top - nie wiem jak jest teraz, bo dawno nie kupowałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
Bardzo dobra kawa, wyrazista ale nie za mocna. Pasuje również do mleka. Jedna z ciekawszych pozycji ze sklepu do której wracamy. Sklep oczywiście rewelacyjny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-12-30
Kawa być może bardzo dobra, ale do kawiarki średnio się nadaje. Aczkolwiek po przestawieniu młynka w kierunku bardziej pod espresso uzyskujemy całkiem przyjemny efekt. Kawa o intensywnym aromacie oraz słodkim, czekoladowym posmaku. Raczej nie moja ulubiona. Opinia trochę stronnicza i przeznaczona raczej dla użytkowników kawiarek :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Łódź
2017-11-11
Jedna z lepszych kaw, jakie do tej pory piłam, bardzo polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-08-21
Lucaffe - jedna z moich ulubionych marek. Tym razem też się nie zawiodłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kraśniczyn
2017-07-20
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EMILIA, WARSZAWA
2017-04-21
Kawa bardzo przypadła mi do gustu w formie klasycznej czarnej kawy o poranku. Crema delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-03-14
Kawa bardzo dobra !!! Sklep jak zawsze na medal - szybko i bezproblemowo !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdynia
2016-08-21
Kawa bardzo dobra i aromatyczna. Obsługa sklepu jak zwykle bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Stalowa Wola
2016-08-10
Kawa pyszna, bardzo dobra jakość, subtelny smak i zapach, nie daje jednak "kopa", bo brak w niej składnika rabusty. Do wieczornego ekspresso idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Rzeszów
2016-06-03
Wysmienita kawa,dużo podrużuje po swiecie i pyszna jest kawa z Kambodzyi Etiopii a Lucaffe jej na pewno dorównuje. Wspaniała Janusz Rzeszów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opole
2016-03-07
Kawa ta bardziej przypomina niezłą mieszankę z robustą niż 100% arabicę więc możemy znaleźć coś równie dobrego lub nawet lepszego za połowę ceny, nawet w zakresie palarni Lucafe. Aromat nie zachwyca, reszta też pozostawia wiele do życzenia. Raczej mr average.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2015-12-26
Ciekawy smak godny polecenia .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Rzeszów
2015-05-17
Witam wszyscy piszą że to jest super aromatyczna kawa, nie wiem albo ja nie mam smaku, albo trafiła mi się jakaś wyjątkowa , moja jest tak kwaśna że nie da się jej pić z mlekiem jak i bez masakra 120 zł w błoto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2015-03-06
Znakomita kawa, bardzo smaczna, z charakterem. Niezauważana na forach o kawie, zamówiłem ją tylko z powodu promocji cenowej, a okazała są jedną z najlepszych kaw jakie piłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2015-01-11
Osobiście już jej chyba nie kupię. Zaliczył bym ją chierarchicznie do kaw średnich wyższych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teodora, Rzeszów
2014-07-31
DOBRA KAWA I SZYBKA OBSŁUGA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2014-06-30
Wyrazista nawet z mlekiem. Do tego nie jest kwaśna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Bydgoszcz
2014-04-02
Smaczna, wyraźna. Nie ma kwaskowatego posmaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Świebodzin
2014-02-26
Kawa bardzo dobra !! POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2014-02-17
Dostawa jak zwykle ekspresowa, kawa wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2013-09-30
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarnowskie Góry
2013-05-17
Crema jasna, mało trwała. Chyba największą zaletą tej kawy jest to, że nawet przy pierwszych kawach kiedy nie mamy jeszcze dopasowanego stopnia mielenia młynka kawa nie wychodzi gorzka. Zawsze smakowo jest dobra.
Opinia naszego klienta w
    pixel