Opinie o Kawa ziarnista Lucaffe Mr. Exclusive 1kg

Kawa ziarnista Lucaffe Mr. Exclusive 1kg - opinie w konesso.pl
  • Doskonale skomponowana mieszanka ziaren Arabiki. Espresso jest delikatne w smaku, lekko słodkawe i kwaskawe. Idealna kawa dla osób doceniających wyjątkowy smak espresso. Skład: 100% Arabica
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Wojciech, Gdynia
2018-08-31
Zawiodłem się na tej kawie. Smak kawy bez zachwytów, przyjmijmy że poprawny. Crema i body słabe. Natomiast to co mnie najbardziej zaskoczyło, to niska jakość ziaren. Przy cenie kawy w okolicy 100 zł za 1 kg, nie do przyjęcia jest przerażająco duża ilość połamanych ziaren. Oczywiście możliwe jest, że trafiłem na taką partię. Kiedyś takie problemy były z Pellini Top - nie wiem jak jest teraz, bo dawno nie kupowałem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
Bardzo dobra kawa, wyrazista ale nie za mocna. Pasuje również do mleka. Jedna z ciekawszych pozycji ze sklepu do której wracamy. Sklep oczywiście rewelacyjny.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-12-30
Kawa być może bardzo dobra, ale do kawiarki średnio się nadaje. Aczkolwiek po przestawieniu młynka w kierunku bardziej pod espresso uzyskujemy całkiem przyjemny efekt. Kawa o intensywnym aromacie oraz słodkim, czekoladowym posmaku. Raczej nie moja ulubiona. Opinia trochę stronnicza i przeznaczona raczej dla użytkowników kawiarek :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Rędziny
2017-11-11
Jedna z lepszych kaw, jakie do tej pory piłam, bardzo polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-08-21
Lucaffe - jedna z moich ulubionych marek. Tym razem też się nie zawiodłem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kraśniczyn
2017-07-20
Bardzo dobra kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EMILIA, WARSZAWA
2017-04-21
Kawa bardzo przypadła mi do gustu w formie klasycznej czarnej kawy o poranku. Crema delikatna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-03-14
Kawa bardzo dobra !!! Sklep jak zawsze na medal - szybko i bezproblemowo !!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdynia
2016-08-21
Kawa bardzo dobra i aromatyczna. Obsługa sklepu jak zwykle bez zarzutu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Stalowa Wola
2016-08-10
Kawa pyszna, bardzo dobra jakość, subtelny smak i zapach, nie daje jednak "kopa", bo brak w niej składnika rabusty. Do wieczornego ekspresso idealna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Rzeszów
2016-06-03
Wysmienita kawa,dużo podrużuje po swiecie i pyszna jest kawa z Kambodzyi Etiopii a Lucaffe jej na pewno dorównuje. Wspaniała Janusz Rzeszów
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opole
2016-03-07
Kawa ta bardziej przypomina niezłą mieszankę z robustą niż 100% arabicę więc możemy znaleźć coś równie dobrego lub nawet lepszego za połowę ceny, nawet w zakresie palarni Lucafe. Aromat nie zachwyca, reszta też pozostawia wiele do życzenia. Raczej mr average.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2015-12-26
Ciekawy smak godny polecenia .
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Rzeszów
2015-05-17
Witam wszyscy piszą że to jest super aromatyczna kawa, nie wiem albo ja nie mam smaku, albo trafiła mi się jakaś wyjątkowa , moja jest tak kwaśna że nie da się jej pić z mlekiem jak i bez masakra 120 zł w błoto.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2015-03-06
Znakomita kawa, bardzo smaczna, z charakterem. Niezauważana na forach o kawie, zamówiłem ją tylko z powodu promocji cenowej, a okazała są jedną z najlepszych kaw jakie piłem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2015-01-11
Osobiście już jej chyba nie kupię. Zaliczył bym ją chierarchicznie do kaw średnich wyższych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teodora, Rzeszów
2014-07-31
DOBRA KAWA I SZYBKA OBSŁUGA.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2014-06-30
Wyrazista nawet z mlekiem. Do tego nie jest kwaśna. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Bydgoszcz
2014-04-02
Smaczna, wyraźna. Nie ma kwaskowatego posmaku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Świebodzin
2014-02-26
Kawa bardzo dobra !! POLECAM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2014-02-17
Dostawa jak zwykle ekspresowa, kawa wyśmienita
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2013-09-30
Super!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarnowskie Góry
2013-05-17
Crema jasna, mało trwała. Chyba największą zaletą tej kawy jest to, że nawet przy pierwszych kawach kiedy nie mamy jeszcze dopasowanego stopnia mielenia młynka kawa nie wychodzi gorzka. Zawsze smakowo jest dobra.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel