Opinie o Kawa ziarnista Lucaffe Mamma Lucia 1kg

  • Doskonale skomponowana mieszanka ziaren Arabiki i Robusty. Kawa jest bardzo wyrazista w smaku, doskonale zrównoważona, bez nadmiaru goryczy czy kwasowości. Skład: 40% Arabica, 60% Robusta
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 62 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Owińska
2021-11-15
Bardzo dobra mocna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2021-11-07
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Motycz
2021-11-04
Smaczna kawa o łagodnym smaku idealna jako "kolejna" kawa w czasie wieczornego spotkania!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Dąbrowa Górnicza
2021-09-03
Kawa super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2021-08-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-06-25
Szybką realizacja zamówienia i można się cieszyć pyszna kawą. Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Jaworzno
2021-04-23
Towaridealny. Szybko i sprawnie. Polecan
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Warszawa
2021-04-16
Wszystko super, sprawna wysyłka mojej ulubionej kawy :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Stalowa Wola
2021-04-14
kawa spełnia oczekiwania , to mieszanka kaw, lekko goryczkowy smak i dosyć mocna ale takiej potrzebowałem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-04-01
całkiem spoko na codzień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Łódź
2021-03-19
To moja ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Kraków
2021-03-01
Najlepsza kawa jaką do tej pory piłam. Idealna kompozycja arabiki i robusty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2021-02-14
Powinienem dać 3,5 gwiazdki bo to bardzo średniej jakości kawa. Dla mnie za kwaśna i płaska.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PIOTR, WROCŁAW
2021-02-08
Bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kolbuszowa
2021-01-17
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Białystok
2021-01-09
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Ropczyce
2020-12-14
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nadarzyn
2020-11-02
dla mnie trochę za delikatna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, POMIECHÓWEK
2020-09-12
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Skarżysko-Kamienna
2020-09-11
Jak dla mnie, to na razie nr 1 wśród kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, WĘGORZYNO
2020-06-26
Szczerze polecam. Profesjonalna obsługa na 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Skarżysko-Kamienna
2020-06-14
Jest super, myślę, że na pewno jeszcze powtórzę ten zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2020-05-11
Dobra, aromatyczna. Sprawdza się jako americano.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kłodzko
2020-04-09
Aromatyczna pyszna kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-03-16
Świetna poranna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Brzeg
2020-02-10
Kawa dobra, delikatna i wg mnie słaba. Dobra do kaw mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2019-11-22
Klasyk kawowy :) Brać w ciemno można :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2019-09-25
Polecam, jak dla mnie bardzo dobry balans goryczy i kwasowości z odrobiną mleka równie smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Przemysław, Siemianowice Śląskie
2019-09-09
Pod mój gust trochę mało głębi i zbyt dużo goryczy ale na pewno znajdzie swoich amatorów. Dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, NOZDRZEC
2019-07-22
aromatyczna i smaczna - super w połączeniu ze spienionym mlekiem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Miękinia
2019-07-04
Smakowita, mało goryczkowa. Mocy nie czuje, pije dla smaku i aromatu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Glina
2019-06-16
Kawa godna polecenia. "Gęsta" aromatyczna,zgadzam się opiniodawcami.Na pewno jeszcze u mnie zawita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Wrocław
2019-05-06
Pyszna kawa, aromatyczna i wykwintna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, WROCŁAW
2019-04-23
Wspaniała kawa, budzi rano i po sutym obiedzie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Słupsk
2019-01-30
Zgadzam się z wieloma opiniami że jest wyrazista i w miarę mocna mając dobry balans goryczki i cierpkości.Kto lubi takie klimaty "kawowość w kawie" to jeden klik i jest kupiona.Polecam naprawdę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2018-12-31
Świetna kawa, mocna,słodkawa z delikatną goryczką. Idealna z mlekiem i czarna. Jeden z moich faworytów!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2018-11-29
Zakupiona do pracy. Bardzo wyrazisty, mocny, goryczkowy smak i intensywny aromat. Bardzo mi posmakowała, a do tego cena jest atrakcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Gdańsk
2018-09-12
Kupiłam tę kawę już drugi raz, poprzednio zamawiała dla mnie koleżanka, jak dla mnie kawa jest super, odpowiada mi jej smak no i cena również przystępna, moim domownikom również smakuje. Wiesia Gdańsk
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Harmęże
2018-06-24
Bardzo dobra kawa - mocno i na temat :) Ma ciekawy posmak i świetnie sprawdza się jako americano lub frenchpress.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2018-03-07
Pyszna jako latte, mocna i wyrazista.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2017-10-03
Kawa z pewnością godna polecenia, myślę że jeszcze kupię ją po raz kolejny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Radomsko
2017-04-18
Delikatna kawa na rozpoczęcie dnia. Świetna z mlekiem. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2016-09-24
Mocna i wyrazista kawa. Jak dotąd nie zawiodłem sie na żadnej z kaw Lucaffe. Sklep jak zwykle na złoto
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jacek, Szczecin
2016-08-22
Kawa do której często wracamy ze względu na to , że nie jest kwaśna. Bardzo aromatyczna . Atrakcyjna cena .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-08-09
dla mnie baaaaaaaardzo - wyrazista w smaku i aromacie - polecam :-) boguchy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, JAWORZNO
2016-04-03
Kawa bardzo aromatyczna i mocna.Jak dla mnie smakowo idealna. Polecam wszystkim smakoszom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Słupsk
2016-01-18
kupiłem pierwszy raz i na pewno ostatni, z powodu smaku, który mnie nie odpowiada, a tak co do reszty to super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2015-03-11
Kawa bardzo smaczna, wyrazisty smak, bez goryczki, crema przyjemna, . Idealna na poranek jak i romantyczny wieczór :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Warszawa
2015-03-09
Idealna kawa na początek dnia, świetnie komponująca się z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2015-03-05
Smaczna i aromatyczna kawa. Znakomita na rozpoczęcie dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Koronowo
2015-02-11
Doskonała i przyjemna w smaku kawa.Jak dla mnie smakowo delikatna - w sam raz na dobre rozpoczecie dnia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2015-01-30
Kawa bardzo aromatyczna i mocna. Kupiłam pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opole
2014-10-10
Mocna, wyrazista w smaku (nie kwaśna), wspaniała kawa. Gęsta krema, bardzo pobudzająca przez wysoka zawartość kofeiny. Świetna w każdej postaci. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2014-10-02
Aromatyczna,pyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2014-07-03
Aromatyczna, smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Brwinów
2014-05-29
Pyszna kawa, delikatna, cenowo ok. Wysyłka jak zawsze ekspresowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2014-05-02
Relatywnie mocna i aromatyczna. Polecam, bo sama też zamierzam sprawdzić wszystkie rodzaje kaw tej marki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa Paleń, Stalowa Wola
2014-03-20
Bardzo aromatyczna, smaczna kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, SIEDLCE
2014-02-26
Super aromat kawy. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Osiek
2014-02-23
Mamma Lucia to jest to czego potrzebujesz , Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Poznań
2013-10-30
smaczna aromatyczna kawa idealna na poranne espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Częstochowa
2013-02-11
Mmm mamma lucia:) pyszna:) Polecam w 100 %:)
Opinia naszego klienta w
    pixel