Opinie o Kawa ziarnista Diemme Aromatica 1kg

Kawa ziarnista Diemme Aromatica 1kg  - opinie w konesso.pl
  • Kawa ziarnista Diemme Aromatica - Wysokiej jakości mieszanka ziaren Arabiki (75%) i Robusty (25%). Diemme Aromatica jest dosyć mocna w smaku, z wyczuwalną nutą goryczy. Kawa charakteryzuje się trwałą gęstą cremą długo utrzymującą się na powierzchni.
Kod produktu: 8003866104099
Producent: DIEMME

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12Średnia ocena: 4.75
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Szczecin
2018-11-18
Jak dla mnie kawa o mocnym wyczuwalnym aromacie, czuć intensywność palenia, crema na właściwym poziomie. Jednak nie powaliła mnie w taki sposób jak oczekiwałem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2018-08-05
Słodka i owocowa, a przy tym intensywna w smaku. Pomimo dodatku robusty gorycz - jak dla mnie - nie wyczuwalna. Idealna zarówno jako mała czarna jaki i z dodatkiem mleka. Moim zdaniem świetnie się nadaje do przyrządzania w kawiarce. Wpisuję na listę ulubionych :-)
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-10-16
Kawa o intensywnym smaku ,dość mocna w smaku nie czuć goryczki najlepsze z niej wychodzi cappuccino . Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2016-05-17
Cały czas poszukuję intensywnego smaku, ale w tej kawie go nie odnalazłem. Kawa jest smaczna, ale za mało intensywna.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Witold, Żyrardów
2016-02-22
Kawka bardzo dobra na co dzień. Bardzo dobrze sprawdza się w połączeniu z mlekiem. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2015-12-20
Bardzo dobra kawa. Następnym razem też ją kupię.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Skawina
2015-01-15
Wspaniała kawa o bardzo intensywnym smaku, aromatyczna. Polecam fanom mocnego expresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2014-10-19
Do tej pory nie kupowałem kaw w tej cenie, ale gdy wyszło pierwsze espresso to nie pożałowałem tej decyzji. Wyśmienita kawa, zarówno do espresso jak i cappuccino. Żadnej kwaśności w smaku, mocne w smaku, gruuuba i piękna crema, no i jest to arabica więc można sobie pozwolić na więcej kaw w ciągu dnia. Diemme wejdzie raczej na stałe na listę zakupów. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2014-10-03
polecam, bardzo dobra kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2014-09-12
ciekawa mieszanka o niespotykanym aromacie, serwis sklepu jak zwykle bez zarzutu
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, STARE MIASTO
2014-06-23
kawa aromat smak na wysokim poziomie sklep jak zawsze ok tutaj jest w porządku :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-05-31
Bardzo dobra kawa sklep polecam bez zmrużenia oka , błyskawiczna realizacja zamówień za każdym razem :) przemiła obłsuga
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel