Opinie o Kawa ziarnista Zicaffe Antico Aroma 250g

  • Kawa ziarnista skomponowana z wysokiej jakości ziaren arabiki z niewielką domieszką robusty. Mieszanka o
  • trwałym i wyrazistym aromacie, zrównoważona w smaku bez wyczuwalnych nutek kwasowych i gorzkich. Skład: 90% Arabica, 10% Robusta
Producent: ZICAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 36 Średnia ocena: 4.67
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2020-11-02
Bardzo dobra kawa. Wyraźna w smaku, aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Niechobrz
2020-10-29
Niestety od pewnego czasu jest za mocno palona. Przestaje być moją ulubioną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Niechobrz
2020-10-06
Była ideałem, teraz trochę za mocno palona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Wojkowice
2020-09-18
Polecan
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Daleszyce
2020-07-26
Prawdziwy włoski wypał, kawa intensywna w smaku, idealna pod espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Wrocław
2020-06-02
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczecin
2020-05-21
Całkiem dobra. Może kupiłabym jeszcze raz, ale wątpię - znalazłam lepszą w tej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2019-09-30
Może trafiła się słaba partia, smakowo dobra ale zapach/aromat był mało zachęcający.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Niechobrz
2019-09-11
Rewelacyjna kawa. Znakomity, zbalansowany smak i piękny aromat. Moc na średnim poziomie. Osoby piszące, że ta kawa jest bez smaku powinny zmienić młynek lub ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Kamil, Radzyń Podlaski
2018-12-30
Kawa bezpłciowa, prawie bez smaku, żadnej wyrazistości i aromatu. Chyba trafiłem na złą partię. Mielona bardzo drobno, robiona na podwójne espresso w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2018-12-30
Fajna kawka z włoskim charakterem, odznacza się wyrazistym i trwałym aromatem, raczej jest łagodna w smaku.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2018-10-06
Kawa bardzo dobra, dla mnie idealne proporcje arabiki i robusty.Bez goryczki i nadmiernej kwasowości.Super crema.Równie smaczna ze spienionym mlekiem.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jolanta, Łódź
2018-09-12
Bardzo dobra, aromatyczna. Bez kwasowości, której unikam. Ciągle jednak poszukuję ideału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2018-06-11
Solidna włoska kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-08-20
Bardzo dobra kawa . Aromatyczna. Serdecznie polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2017-06-05
Doskonała kawa! Bez goryczki, wyrazista w smaku, pozostawia miłe wspomnienie. Dla mnie super. A sklep i obsługa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2017-05-20
Bardzo smaczna kawa. Delikatna w smaku, bez goryczy czy kwaskowatości. Jak dla mnie super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Płock
2017-04-20
Bardzo dobra kawa. Zamówiłem tylko małe opakowanie na test. Ale zdecydowanie przypadła mi do gustu :) Polecam, skuteczni.net - Płock
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Janów Lubelski
2016-10-13
Na początku myślałem, że to niezbyt trafiony zakup. Zmieniłem stopień mielenia i stwierdzam, że to naprawdę dobra kawa, warta polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-06-20
Bardzo poprawna kawa. Nadaje się zarówno do espresso jak i z mlekiem. Smak OK, aromat przeciętny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Włocławek
2016-01-21
Super kawa,polecam bardzo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Słupsk
2015-10-31
Bardzo dobra kawa, łagodna, bez goryczy. Bardzo mi smakuje, zrobiła też furorę na ostatnim spotkaniu towarzyskim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-09-02
Kawa łagodna, bez goryczy, nie jest kwaśna. Idealna do codziennego picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Orneta
2015-04-03
Chyba najlepsza kawa jaką piłem do tej pory .Delikatna słodkawa nawet jak mocniej zaparzona bez cienia goryczy. Parzę kawę kawiarką -stalową. w tedy smakuję super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Szczecinek
2015-03-07
Kawa łagodna bez goryczy, nie jest kwaśna.Ale mało aromatyczna i nie pachnąca tak wyśmienicie jak wiele innych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krzyków
2015-01-12
Bardzo dobre espresso wychodzi, bez goryczy, warto wypróbować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-09-28
Bardzo intensywny smak. Świetna crema. Doskonałe espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Brzeźno
2014-05-16
kawa wyśmienita, łagodna, o przyjemnym aromacie, sklep rewelacyjny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Ropczyce
2014-04-10
Bardzo dobra kawa i godna polecenia. Ciekawy smak i wyśmienita crema stawiają tą kawę wysoko w rankingu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Białystok
2013-10-25
Delikatna, idealna do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2013-07-05
Łagodny, ale intensywny smak, bardzo dobra kawa. Ładna crema
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Zakopane
2013-05-26
Parzę w kafetierze - 3 duże łyżki ziaren kawy na ok. 500 ml wody. Kawa jednorazowo mielona, a więc nie za drobno. Mocny aromat, wyrazista, lekko kwaskowa, bez wyczuwalnej "ziemistości". Przyjemny, orzeźwiający wręcz smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-05-13
Strasznie pyszna kawa a sklep wyborny :)) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2013-03-24
Idealna do espresso i lungo. Znakomity aromat, niezła crema. Body pistacjowe, lekko tytoniowe. Finisz niezbyt długi, odrobinę kwaskowy, pozostawia posmak cygara. Nie polecam zbyt drobno mielić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sosnowiec
2012-11-30
Kawa bardzo łagodna, aromatyczna. Bez wyczuwalnych gorzkich i kwaśnych nut.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2012-11-20
Polecam , budzi mnie ostatnio o poranku.
Opinia naszego klienta w
    pixel