Opinie o Kawa ziarnista Izzo Silver 1kg

  • Izzo silver to bardzo mocno palona kawa. Izzo Silver to mieszanka arabiki z niewielką domieszką robusty. Skład: 92% Arabica, 8% Robusta
Producent: IZZO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 30 Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Białystok
2021-01-09
4
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Legionowo
2020-11-29
Moja ulubina kawa do porannego espresso. Wracam do niej regularnie od lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Ochotnica Górna
2020-05-29
Kawa ma dość mocny gorzki posmak, który przy pitych innych kawach nie wyróżniał się smakiem. Natomiast w formie espresso super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Legionowo
2020-04-03
Lubię tę kawę, cenię ją za zawartość robusty oraz ciemne i połyskujące ziarna. Dlatego często ją zamawiam i pijam. Tę kawę polecam szczególnie tym, którzy nie są wielbicielami 100% arabika.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
kawa ciemno palona choć nie tak jak jej odmiana 100% arabiki. Kawa pita z mlekiem. Sklep super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2018-04-29
Pyszna, dobrze zbalansowana mieszanka, idealna jako poranne espresso i jako baza do cappuccino. Idealnie sprawdza się ekspresach Nivony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2017-07-13
Kawa jest bardzo dobra. Sklep bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2017-01-09
Kawa bardzo dobra, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marcin, Nowy Dwor Mazowiecki
2016-11-21
Ziarna wyglądają świetnie, aromat po otwarciu puszki też świetny, kawa w smaku przecietna. Lekko goryczkowata. Dość słaba wiec można sobie pozwolić na kilka dziennie, ale raczje do nie neij nie wróce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sulejówek
2016-09-13
Mogę się tylko przyłączyć do tych wszystkich, pozytywnych opinii. Kupuję tylko tę kawę. Cenię ją za wspaniały smak, aromat i zawsze jest świeżutko palona, co odczuwam podczas mielenia w ręcznym młynku. Jakbym masełko mieliła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-07-14
Zapach ziarenek niezbyt ładny (mimo 24-godzinnego wietrzenia po otwarciu puszki). Po ustawieniu grubszego mielenia i wyższej temperatury parzenia (w ekspresie automatycznym De Longhi) espresso wychodzi bardzo smaczne, choć crema troszkę za mała. Jednak wolę jaśniej palone kawy z większa domieszką Robusty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: TOMASZ, POZNAŃ
2016-06-26
To moja pierwsza opinia o kawie, którą nie wiem jak opisać. Mocno palona, wspaniale wygląda i pachnie, nie jest niedobra, nie jest kwaśna, jednak tak mi się wydaje, że poza goryczką, ta kawa nie ma wiele więcej do zaoferowania. Może moje kubki smakowe już się zużyły, albo nie potrafią wyłowić subtelności - nie wiem. Sklep na 5, następna kawa ze sklepu Konesso będzie inna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bezrzecze
2016-04-03
Witam. Kawa specyficzna wygląda jak polakierowana i ma specyficzny zapach, ale jest smaczna. Obsługa sklepu bez zarzutu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Żyrardów
2016-02-22
Dobra kawa do biura. Jest smaczna, w dobrej cenie. Tylko uwaga - konieczne jest przewietrzenie ziarek, zgodnie z zaleceniem producenta!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ania, Bydgoszcz
2016-02-11
Przypomina IZZO Gold, jest o drobine delikatniejsza. Z mlekiem lepiej smakuje mi właśnie Silver. Nie jest kwaśna, super kawa na esspreso. Stopień palenia świenty ciemny, błyszczące ziarna, dzięki niskiej zawartości kofeiny można pić kilka filiżanek dziennie i żołądek nie płacze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-05-06
Bardzo fajna, łagodna kawa. Świetna w połączeniu z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2014-10-24
Kawa jest bardzo dobra główną nutę smaku uzyskano dzięki procesowi palenia polecam. Sklep jak zwykle rzetelny i szybki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sierakowice
2014-10-01
Kawa o intensywnym aromacie uwielbiamy ją z mężem i ten cudny zapach przy zaparzaniu.Polecamy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Rzeszów
2014-08-06
kawa mocno palona z wyrazistym smakiem, wysyłka ekspresowa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rzeszów
2014-04-25
Wyjątkowa kawa. Idealne espresso. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SYLWESTER, KRAKÓW
2014-03-03
Wspaniała mocno palona kawa. Idealne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2014-02-21
Kawa super. Przesyłka szybka i bezproblemowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdańsk
2014-01-29
Świetna kawa. Zostaje ze mną na dłużej. Łapię się na tym, że idąc spać, z uśmiechem myślę, że wstanę rano i ją sobie zaparzę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Julianów
2013-12-11
Bardzo dobra kawa, świetnie nadaje się do espresso, mocno palona. Zdecydowanie zakup do powtórzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2013-08-28
bardzo dobra kawa, intensywny smak, super zapach, no i puszka świetnie wygląda w kuchni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Barwałd Średni
2013-06-24
Kawa super. Przesyłka szybka i bezproblemowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pniewy
2013-06-10
Kawa o przyjemnych zapachu oraz smaku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2013-04-16
Zdecydowanie polecam - idealna do espresso. Do domu raczej polecam opakowania 250g.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2013-03-26
Mocna kawa o intensywnym aromacie i ciekawym smaku z fajną pianką w filiżance po zapażeniu. Trwałe, szczelne opakowanie zapobiega wietrzeniu kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdynia
2012-07-05
Bardzo dobra kawa, pięknie pachnie, mocno palona, ciekawy aromat i super zapakowana, idealnie na prezent...
Opinia naszego klienta w
    pixel