Opinie o Kawa ziarnista Cornella Barista PRO Premium Grade 90 1kg

  • Kawa pochodząca z hiszpańskiej palarni Cornella. Średnio palone ziarna rewelacyjnie sprawdzą się w postaci intensywnego espresso lub aksamitnego cappuccino. Kawę możemy przygotować w ekspresach automatycznych lub kolbowych.
Kod produktu: 8411212120011
Producent: CORNELLA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2020-10-31
Kawy z Konesso wszystkie są przepyszne. Testuję po kolei i każda mnie zachwyca!!! Cornella super! Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Brwinow
2020-10-31
Wg zamowienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piaseczno
2020-10-02
bardzo dobra kawa, proporcje 80/20 dla mnie odpowiednie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piaseczno
2020-07-24
bardzo dobra kawa, dla mnie mieszanki 70/30, 80/20 - najlepsze, oczywiście każdy ma inny gust i swój ulubiony smak,aromat. a jak trafi się w promocji, brać w ciemno, z drugiej strony, kawa warta swojej ceny, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piaseczno
2020-05-29
Pyszna aromatyczna kawa, piękna crema, kolejny zakup tej kawy, warta swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2020-04-15
Bardzo dobra, uniwersalna kawa! Słodkawa, aromat karmelowy, raczej delikatna jak czyste arabiki, lekko pobudzająca (nie dla fanów dużej ilości kofeiny), gęsta ładna crema. Nie jest gorzka ani kwaśna, czyli dobrze zrównoważona. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Oława
2020-01-15
Bardzo smaczna kawa, gęsta crema. Smak delikatny o zrównoważonym profilu kwasowości. Warta polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Ruda Śląska
2019-04-15
Kawa jest bardzo poprawna. Polecam ją każdemu, kto szuka bezpiecznej opcji do stworzenia dobrego espresso lub cappuccino. Pijam te kawę na co dzień - ma bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Crema umiarkowana, a smak powtarzalny. Dodam, że korzystam z pary: młynek żarnowy (55mm) i dobry ekspres kolbowy. Dla kawoszy szukających nowych smaków są lepsze propozycje. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel