Opinie o Kawa mielona Pluton Black 250g

  • Kawa ziarnista z najstarszej polskiej palarni kawy, która jest połączeniem brazylijskiej arabiki z ziarnami robusty. Black jest intensywna w smaku i rewelacyjnie sprawdzi się w formie aksamitnej kawy z mlekiem.
Kod produktu: 5907222366011
Producent: PLUTON

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 4.78
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Murowana Goślina
2021-01-17
Kawa bardzo dobra, nadaje się do ekspresu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Słupsk
2021-01-16
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Szczecin
2021-01-15
Git
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, PILA
2021-01-15
Szybko,w dobrej cenie z gratisami,rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków
2020-12-26
Kawa bardzo aromatyczna ale delikatna jednocześnie. Bardzo przypadła nam do gustu. Idealna do przyrządzenia w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Aleksander, Gdynia
2020-12-22
Średnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Mosina
2020-11-23
Pyszna! Idealnie komponuje się z mlekiem. Do tego bardzo intensywna, więc nie trzeba jej dużo sypać do kawiarki. Jestem zachwycona jej smakiem, więc na pewno będę kupować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Cisie
2020-11-08
Kupiłam mamie, pijącej na co dzień Pedros jakieś za 9 zł. Niestety nie smakowała jej. Woli kawę u mnie z ekspresu lub te swoje sywy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arleta, Gorzów Wlkp.
2020-07-23
Dzisiaj spróbowałam pierwszy raz , zaparzoną w tyglu , już mi przypadła do gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Patryk, Wasilków
2020-03-12
Dobra zwykła kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2020-01-23
Bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2019-07-04
Mocna, aromatyczna i z polskiej palarni. Najbardziej mi smakuje przygotowana w Aeropressie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2019-06-25
Bardzo dobra kawa do kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Leszno
2019-04-15
świetna kawa, smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2019-04-01
Znalazłam naszą polską kawę, bardzo smaczna wyczuwalna gorzka czekolada i kakao. Średnia zawartość kofeiny. Można parzyć tradycyjnie i w ekspresach. Bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2019-02-14
Chyba znalazłem swoją ulubioną kawę... nie wiedziałem że w Polsce pali się tak smacznie. Kawa z wyczuwalną goryczką, ale nie kwaśna, co mi bardzo odpowiada. Kiedy się skończą pozostałe, będę zamawiał większą ilość :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2019-01-03
Bardzo dobra Kawa o intensywnym smaku, wyczuwalna gorycz. Przygotowuje ją w ekspresie przelewowym i jestem z niej zadowolony. Pobudza w każdy poranek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Sanok
2018-11-05
Kawę Pluton kupiłem do kawiarki i nie zawiodłem się. Pierwszego dnia tak mi posmakowała, że skończyło się na kilku parzeniach. Pomimo tego, że nie jest to 100% arabica to jej smak nie jest jakiś przesadnie mocny. Piłem ją tylko z kawiarki, ale śmiało będę ją polecał.
Opinia naszego klienta w
    pixel