Opinie o Kawa mielona Pluton Black 250g

  • Kawa ziarnista z najstarszej polskiej palarni kawy, która jest połączeniem brazylijskiej arabiki z ziarnami robusty. Black jest intensywna w smaku i rewelacyjnie sprawdzi się w formie aksamitnej kawy z mlekiem.
Kod produktu: 5907222366011
Producent: PLUTON

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 38 Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, PILA
2022-06-18
Rewelacyjny smak, moc. Brak kwaśnego posmaku który możemy wyczuć w wielu nawet dobrych kawach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maksymilian, Szczecin
2022-04-21
Ulubiona! Stonowana gorycz, zaskakujące zakończenie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Wrocław
2022-01-27
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Torzym
2022-01-16
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Bieruń
2021-11-04
Bardzo dobra, dość intensywna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Katowice
2021-08-20
Sprawdzona i pewnie nieraz kupię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Cybulice Małe
2021-07-23
Bardzo dobra kawa, kupuję ostatnio tylko kawę Pluton. Zakupy w Konesso jak zawsze błyskawiczne :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Kraków
2021-06-07
Zachęcający wygląd (ziarna nie przepalone) i zniewalający aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Turek
2021-05-22
Super kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecinek
2021-05-14
Rewelacyjna na rozpoczęcie dnia. Również doskonale umili popołudnie. Świetny smak i aromat. Całości dopełnia historia pierwszej polskiej palarni kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Rzeszów
2021-05-04
Dostarczony mi towar w pełni spełnia moje oczekiwania. Jestem też bardzo zadowolony z profesjonalnej obsługi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Halinów
2021-04-26
Jako miłosnik włsokiego sposobu palenia kawy byłem dość ostrożny w oczekiwaniach, gdy zamówiłem Plutona. Znam kilka polskich palarni i nie wszystkie produkty są z najwyższej półki. Przyznaję jednak, że w moich oczach, Pluton właśnie na nią awansował. To bardzo smaczna kawa, o wyrazistym smaku i aromacie. Pijam kawy przede wszystkim z kafetiery i tu Pluton świetnie się sprawdza. Parzę ją nieco dłużej, niż kawy włoskie i uzyskuję naprawde szlachetny smak. Biorąc pod uwagę rozsądną cenę i ładne opakowanie, uznaję Plutona za świetny produkt. Polecam wszystkim miłośnikom wyrazistych smaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Katowice
2021-04-25
Bardzo aromatyczna i wyjatkoea.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, WałbrzychWałbrzych
2021-04-21
Jestem zaskoczona smakiem kawy. Bardzo mi smakuje a opis w sklepie wystarczająco mnie zachęcił do kupna. Przy okazji zainteresowałam się historią tej palarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ciechanów
2021-04-16
Dobra, wyrazista kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2021-04-05
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, PILA
2021-03-07
Bardzo dobra kawa , mocna , o małej kwasowości. Bardzo mi smakuje i pasuje jej aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Andrzej, Zaborówek
2021-02-12
Jak dla mnie ma za dużo goryczki. Wolę łagodniejsze smaki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2021-02-08
Kawa smaczna zarówno parzenia w ekspresie jak i zalewana w szklaneczce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Kraków
2021-01-23
Kawa o niesamowitym aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Murowana Goślina
2021-01-17
Kawa bardzo dobra, nadaje się do ekspresu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Słupsk
2021-01-16
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Szczecin
2021-01-15
Git
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, PILA
2021-01-15
Szybko,w dobrej cenie z gratisami,rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków
2020-12-26
Kawa bardzo aromatyczna ale delikatna jednocześnie. Bardzo przypadła nam do gustu. Idealna do przyrządzenia w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Aleksander, Gdynia
2020-12-22
Średnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Mosina
2020-11-23
Pyszna! Idealnie komponuje się z mlekiem. Do tego bardzo intensywna, więc nie trzeba jej dużo sypać do kawiarki. Jestem zachwycona jej smakiem, więc na pewno będę kupować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Cisie
2020-11-08
Kupiłam mamie, pijącej na co dzień Pedros jakieś za 9 zł. Niestety nie smakowała jej. Woli kawę u mnie z ekspresu lub te swoje sywy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arleta, Gorzów Wlkp.
2020-07-23
Dzisiaj spróbowałam pierwszy raz , zaparzoną w tyglu , już mi przypadła do gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: PATRYK, Wasilków
2020-03-12
Dobra zwykła kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2020-01-23
Bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2019-07-04
Mocna, aromatyczna i z polskiej palarni. Najbardziej mi smakuje przygotowana w Aeropressie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2019-06-25
Bardzo dobra kawa do kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Leszno
2019-04-15
świetna kawa, smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2019-04-01
Znalazłam naszą polską kawę, bardzo smaczna wyczuwalna gorzka czekolada i kakao. Średnia zawartość kofeiny. Można parzyć tradycyjnie i w ekspresach. Bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2019-02-14
Chyba znalazłem swoją ulubioną kawę... nie wiedziałem że w Polsce pali się tak smacznie. Kawa z wyczuwalną goryczką, ale nie kwaśna, co mi bardzo odpowiada. Kiedy się skończą pozostałe, będę zamawiał większą ilość :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2019-01-03
Bardzo dobra Kawa o intensywnym smaku, wyczuwalna gorycz. Przygotowuje ją w ekspresie przelewowym i jestem z niej zadowolony. Pobudza w każdy poranek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Sanok
2018-11-05
Kawę Pluton kupiłem do kawiarki i nie zawiodłem się. Pierwszego dnia tak mi posmakowała, że skończyło się na kilku parzeniach. Pomimo tego, że nie jest to 100% arabica to jej smak nie jest jakiś przesadnie mocny. Piłem ją tylko z kawiarki, ale śmiało będę ją polecał.
Opinia naszego klienta w
    pixel