Opinie o Saeco tabletki odtłuszczające do ekspresu CA6704 - 10 sztuk

  • Odtłuszczające tabletki Saeco do ekspresów ciśnieniowych gwarantują łatwe usuwanie osadu oraz tłuszczu ze ścianek ekspresu. Opakowanie zawiera 10 tabletek.
Kod produktu: 8710103733805
Producent: SAECO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 67 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Chrzanów
2022-09-13
Tabletka do 500ml ciepłej wody i to wystarcza na odtłuszczenie całego mechanizmu w Saeco Lyrica. Dodatkowo można nalać nieco do tacki. Albo można wykorzystać 2 na 1000ml i szaleć do woli. Przy 10 tabletkach pół roku z głowy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Białystok
2022-09-09
Towar w dobrej cenie i szybko dostarczony.Towar dobry jakościowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumił, Wrocław
2022-08-04
Na chwilę obecną przy użyciu 2-krotnym nie zauważyłem aby było coś nie tak. Wydaje mi się , że są b. dobre. Będę mógł coś więcej napisać po nieco dłuższym użyciu tych tabletek .Jeśli chodzi o dostawę to była bardzo szybka. Polecam. Bogumił.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2022-06-28
Polecam produkt spełnia moje oczekiwania. Szybka wysyłka produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Ostrów Wielkopolski
2022-06-09
Wszystko w porządku, dobrze paczka zapakowana polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Lwówek
2022-05-13
Zakupiony artykuł godny polecenia, stosuję od długiego czasu, polecam!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Lubawa
2022-04-19
Produkt jak najbardziej potrzebny w utrzymaniu dobrego stanu ekspresu. Sklep godny polecenia !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Gdańsk
2022-04-09
tych tabletek używam od dnia zakupu ekspresu - jak na razie działa a to już 6 lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-04-04
Przy ekspresie automatycznym jest to niezbędne. Odtluszcza przez co zalegający w zakamarkach mechanizmu tłuszcz z kawy zostaje oczyszczony. Polecam conajmiej raz w miesiącu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2022-04-01
Polecam! Sprawnie i szybko zrealizowane zamówienie. Towar pierwsza klasa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2022-03-31
Bezwzględne dla tłuszczu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Poznań
2022-03-24
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Klaudyn
2022-03-19
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Somonino
2022-03-18
Oczywiście polecamy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2022-03-07
Działają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2022-03-02
Produkt oryginalny zgodny z ofertą dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Września
2022-02-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EDYTA, KRASOCIN
2022-02-21
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gdańsk
2022-02-18
Dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Żelechów
2022-02-14
wszystko O.K.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Łomianki
2022-02-09
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kielce
2022-02-05
Super sklep, jestem zadowolona, chętnie dokonam ponownie zakupów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Toruń
2022-01-21
Produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sandomierz
2021-12-20
SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, LUBENIA
2021-12-15
towar dotarł szybko i sprawnie wszystko bez zarzutu zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Chmielnik
2021-12-10
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Opole
2021-11-17
Bardzo dobry produkt! Świetnie oczyszcza i odtłuszcza blok. Pomaga w konserwacji ekspresu. Wart swojej ceny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2021-11-13
Szybko, profesjonalnie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kędzierzyn-Koźle
2021-10-26
nie widzę zbytnio róznicy przed zastosowaniem i po
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, OSTRÓW
2021-08-15
Działają jak trzeba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wola Gołkowska
2021-08-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Golczowice
2021-07-25
Produkt używany od roku, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIAN, POBIEDZISKA
2021-07-19
skuteczny środek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Brzeziny
2021-06-25
Tabletki w prosty sposób usuwają tłusty osad z ziaren kawy, najlepiej widać to na tacce ociekowej expresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Poznań
2021-06-17
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wieliczka
2021-06-05
Produkt w fajnej cenie, szybka dostawa. Dodatkowo rabat na wybrane włoskie kawy, który na pewno będzie wykorzystany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2021-04-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-04-23
Działają :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-04-16
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-04-01
dają radę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Strzyżewice
2021-04-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Lubrza
2021-03-28
Bardzo dobry produkt idealnie odtłuścił kawiarke polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Praszka
2021-03-12
Zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdynia
2021-03-11
Towar oryginalny dostarczony ekspresowo :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Zielona Góra
2021-02-23
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Zarki
2021-02-22
firma która mnie jeszcze nigdy nie zawiodła szczerze polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łomża
2021-02-18
Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Klucze
2021-02-11
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Bydgoszcz
2021-01-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Toruń
2021-01-21
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków (Kraków-Krowodrza)
2021-01-19
udany i satysfakcjonujący zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Piątek
2021-01-17
Wyrażam pozytywną opinię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2020-12-18
Działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Legionowo
2020-12-11
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2020-12-10
Wszystko OK. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Borzytuchom
2020-12-06
Wszystko sprawnie jak zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Oświęcim
2020-11-23
Efektywne działanie i łatwe w użyciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skawina
2020-10-22
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Szczecin
2020-10-08
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Żołynia
2020-10-01
Szybka realizacja, szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Łódź
2020-09-06
Wszystko ok. Tabletki spelniaja swoja rolę. Polecam sklep bardzo bardzo. Oceniam na 6.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kielce
2020-05-18
Wszytko OK. Bardzo szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2020-01-31
Produkt oryginalny. Tylko takie używam, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Zabrze
2020-01-03
Zarówno tabletki odtłuszczające jak i kupowany płyn odwapniający jest bardzo dobry a biorąc pod uwagę cenę i obsługę klienta to tylko jedno słowo nasuwa się na usta REWELACJA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Otwock
2019-02-07
Bardzo dobry towar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kielce
2019-01-13
Tabletki stosuję od 2 lat, czyszczą szybko i dokładnie a jakością przwyższają inne "znanych" marek, cena atrakcyjna, dostawa błyskawiczna.Warto, a stosować trzeba systematycznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kobylanka
2018-10-09
Myślę, że tabletki spełniają swoją rolę, bo wypłukiwana jest ciemno zabarwiona , lekko oleista woda. W instrukcji ekspresu piszą aby stosować tabletki systematycznie więc chyba warto to robić.
Opinia naszego klienta w
    pixel