Opinie o Kawa ziarnista Kimbo Aroma Gold 1kg

  • Delikatna kawa ziarnista o wyczuwalnych nutach czekolady i karmelu. Kimbo Aroma Gold 1 kg to 100% arabica o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Kawa jest polecana szczególnie dla miłośników włoskiego espresso.
Kod produktu: 8002200102180
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 311 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2022-11-27
Bardzo dobra, delikatna, aromatyczna kawa.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2022-11-26
Brak kwasowości i wyrazisty goryczkowy smak. Nie znalazłem do tej pory zamiennika
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Warszawa
2022-11-24
Najlepsza kawa! Błyskawiczna wysyłka!Miła obsługa i pozytywne nastawienie na klienta! Nic dodać nic ująć! Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Darłowo
2022-11-22
Kupuję już kolejny raz. Bardzo dobra i w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zaneta, Szczepanek
2022-11-19
Jedna z najlepszych kaw które dotąd piłem. Cenowo też wychodzi bardzo dobrze. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Magdalenka
2022-11-14
Bardzo smaczna, zbalansowana, łagodna. Polecam miłośnikom włoskich smaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2022-11-10
Dobra kawa, smaczna i aromatyczna o posmaku czekolady
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Toruń
2022-11-08
Znakomita kawa, dostawa bardzo szybka, następnego dnia. Niespodzianką był prezent, klamerka do zamykania torebki z kawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2022-11-07
uwielbiam ją, mocna, aromatyczna o niskiej kwasowości - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2022-10-29
Polecam zakupy w sklepie Konesso,bardzo szybka dostawa, zawsze świeżej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Suwałki
2022-10-28
Dobra kawa,szybka i bezproblemowa dostawa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Zielkowice
2022-10-27
Każdy ma swoje kubki smakowe, ale dla mnie to jest najlepsza kawa na świecie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Gliwice
2022-10-24
smaczna kawa. Pracownicy chętnie ja piją. Nie jest za keaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, RUDA ŚLĄSKA
2022-10-21
Polecam. Kawa kupiona pierwszy raz, bardzo dobra. Super dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2022-10-16
Będąc w Neapolu niedawno piłem ją w kawiarni. Teraz piję w domu tak samo doskonała jak tam a może i lepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Koszalin
2022-10-11
Zakupy w Konesso to prawdziwa przyjemność tak jak picie kawy Kimbo Aroma Gold.Polecam gorąco.Był to mój pierwszy zakup, ale na pewno będą kolejne.Polecam.Wygoda i oszczędność czasu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kraków
2022-10-10
Polecam, bardzo dobry kawa, szybka przesyłka. Towar porządnie zabezpieczony do wysyłki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Jastrzębie Zdrój
2022-10-06
pyszna aromatyczna kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Serock
2022-10-05
smaczna, ciekawy delikatny smak-warto spróbować.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chorzów
2022-10-03
Lubię u Was kupować. Ceny bardzo konkurencyjne, szybka wysyłka, fajne pakowanie, mały gadżecik w prezencie. Bardzo to wszystko sympatyczne :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Stargard
2022-09-27
Zamówienie zrealizowane szybko i bez żadnych problemów. Kawa kupiona do użytku w ekspresie. Super aromat i smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2022-09-09
Bardzo dobra kawa, którą piję od lat. Jest delikatna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kędzierzyn-Koźle
2022-09-08
Pyszna kawa,dostawa jak zwykle błyskawiczna! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gdańsk
2022-09-03
Pyszna i aromatyczna kawa. W moim przypadku idealnie sprawdza się do cappuccino ! Mega . Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Bełchatów
2022-08-22
Świetna kawa w dobrej cenie. Szybka wysyłka polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Połaniec
2022-08-20
piję tą kawę od kilku lat i jest naprawdę smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Bełchatów
2022-08-17
Pyszna kawa w przystępnej cenie. Bardzo dobra obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, LUBLIN
2022-08-15
Kawa jest bardzo dobra, kupuje tylko tą. Polecam gorąco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Gdynia
2022-08-13
Nasza ulubiona kawa. Aromatyczna, intensywna. Idealna do espresso i cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gniezno
2022-08-12
Bardzo dobra kawa, najlepsza że wszystkich jakie datychczas piłam. Jest delikatna i pełne smaku, taka jaką lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2022-08-07
Moja ulubiona kawa i mój ulubiony sklep. Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Magdalenka
2022-08-06
Bardzo dobra, wyważony smak. Bezpieczny wybór dla osób które cenią włoską kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2022-08-01
dobra kawa, mocna, aromatyczna, do ekspresu idealna - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Legnica
2022-07-29
Przesyłka dotarła b.szybko, nieuszkodzona. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Warszawa
2022-07-29
Bardzo dobra kawa na codzień. Nie jest kwaśna i ma przyjemny aromat. Skutecznie umila poranki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Alina, Świdnica
2022-07-26
Kawa przeciętna. Kupiłam ją w promocyjnej cenie, więc nie żałuję, ale nie kupię jej ponownie. Z mojego ekspresu wyszła za gorzka. Wysocki w podobnej cenie smakował mi bardziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2022-07-21
jestem miło zaskoczona: piękny głęboki aromat, niska kwasowość, idealna z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2022-07-15
Bardzo dobra aromatyczna kawa,mnie bardzo odpowiada, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
2022-07-09
Aromat z roku na rok staje coraz bardziej wysublimowany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Mielec
2022-07-09
rewelacyjna kawa , zdecydowanie polecam !!! prawdziwa arabica
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Gniezno
2022-07-06
Lubię smak tej kawy. Jest aromatyczna i jednocześnie delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Chorzów
2022-07-04
dobra kawa, dobra data palenia, szybka realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Szczutowo
2022-06-20
Kawa o wyrazistym smaku w tym przedziale cenowym chyba najlepszy wybór
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2022-06-17
Bardzo dobra kawa codzienna. Super do mleka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2022-06-17
Dobra codzienna kawa. Obsługa sklepu profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Kórnik
2022-06-13
Kawa Kimbo nie spełniła moich oczekiwań i pozostaje przy Bazzara Dodicigracru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2022-06-07
Bardzo dobra kawa, polecam Perfekcyjna dostawa jak zawsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Złoty Stok
2022-06-06
Tutaj zabrzmi to jak herezja, ale będę szczera. Nie mam na tyle wyrafinowanego gustu, żeby wskazywać na niuanse sakowe między poszczególnymi kawami. Ani Pellini, ani Lavazza, ani nawet Illy nie smakowała mi tak jak Kimbo, i to w dodatku to nie jest przecież ich flagowy produkt. Moim zdaniem jest po prostu, smakowita, z fajną pianką, aromatyczna. Także daje radę mój 14 letni ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2022-06-06
Kawa super. Delikatna, chyba będzie moją ulubioną :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Lubomia
2022-06-05
Kawa pyszna. Polecam. Świetnie smakuje z ekspresu z dodatkiem mleczka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2022-06-03
Moja ulubiona kawa,delikatna bez gorączki i posmaku kwasu. Polecam zakupy w Konesso,szybka i bezproblemowa dostawa świeżej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wołomin
2022-05-23
Bardzo dobra kawa, uzywam do ekspresu ciśnieniowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2022-05-19
Dobra aromatyczna kawa z nutą czekolady i karmelu. Atrakcyjna cena i szybkie dostawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Wąchock
2022-05-18
Moja ulubiona kawa od wielu miesięcy i w dobrej cenie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Białystok
2022-05-14
Kawa bardzo dobra. Mocno płoną, ziarna całe. Kawa świeżo Paulina. Dostawa bardzo szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Jedlicze
2022-05-14
Kawa według mojego gustu jest aromatyczna i smaczna zarówno sama jak i z dodatkami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2022-05-10
mocna, aromatyczna,od jakiegoś czasu kupuję i nie zawiodłam się - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łazęki
2022-05-07
Super kawa, bardzo aromatyczna i smaczna.Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kamieniec Ząbkowicki
2022-05-06
Pyszna Kawa, stawiająca na nogi, szybka i sprawna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2022-05-01
Bardzo szybka dostawa, smaczna,świeża kawa. Polecam sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kłodzko
2022-04-30
Miła obsługa i szybka wysyłka-na pewno tu wrócę!Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Warszawa
2022-04-19
kawa zgodna z zamówieniem wysłana szybko i sprawnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2022-04-11
Mniam mniam, polecam. Smaczna arabica, idealna do mleka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kędzierzyn-Koźle
2022-04-11
Pyszna kawa - taką lubimy! Przypomina nam wyprawy do Włoch
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Oleśnica
2022-04-08
Bardzo dobra kawa w rewelacyjnej cenie, szybka przesyłka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2022-04-03
Polecam zakupy w Konesso i moją ulubioną kawę, delikatną i aromatyczną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2022-03-28
super wyraźna w smaku i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wilkanowo
2022-03-23
Bardzo dobra kawa, o głębokim smaku, mocno palona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Agata, Baranowo
2022-03-20
Kawa nie smakuje najgorzej, jednak nie planuję ponownego zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Sosnowiec
2022-03-14
Wszystko SUPER.Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, WARSZAWA
2022-03-11
intensywność 9 to trochę za dużo jak dla mnie... ale rzecz gustu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Oleśnica
2022-03-10
Kawa super, przesyłka ekspressowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2022-03-07
kawa bardzo dobra, chociaż bez farejwerków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Gdańsk
2022-03-06
Super kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2022-03-05
Lepsza od lavazzy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Śrem
2022-03-04
Piję często wspaniały aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, ZDZIESZOWICE
2022-03-03
Wszystko w najlepszym stylu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2022-03-03
Bardzo dobra kawa z mojego ulubionego sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2022-03-03
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Częstochowa
2022-02-28
Kawa deserowa,smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Łańcut
2022-02-26
Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia.Szybka realizacja w dobrej cenie.Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Rzeszów
2022-02-24
Pyszna i bardzo aromatyczna kawa. To zdecydowanie jeden z lepszych produktów w ofercie. Polecam każdemu,smacznie umila poranki w pracy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gniezno
2022-02-21
Bardzo dobra kawa. Dostawa szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, GDYNIA
2022-02-20
Jak zwykle szybko, sprawnie i profesjonalnie. Od lat kupuję tu nie tylko kawę i nie mam powodu, żeby to zmienić. Usługi świadczone przez Konesso.pl są wzorcowe !!! Jakość towaru doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Rzeszów
2022-02-19
Nasza ulubiona chociaż ostatnia dostawa była odrobine mocniej przypalona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Chrzanów
2022-02-19
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, informacje na kazdym etapie zamowienia, klient nie musi sie o nic martwic, polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Krauszów
2022-02-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2022-02-16
Bardzo solidna kawa do codziennego użytku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leżajsk
2022-02-15
Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Wąchock
2022-02-14
Doskonała kawa.Postanowiłem znależć swoją ulubioną kawę ( Arabica 100%,średnio palona, niska kofeina)po zakupie ekspresu automatycznego. Piłem oprócz Lavazzy,Pellini Top.Illy,Bazzara,Juan Valdez-wszystkie to bardzo dobre kawy. I przyszła kolej na Kimbo...kupiłem już trzeci kg,piję zwykle dużą czarną,ale Cappuccino też jest świetne. Znalazłem swoją ulubioną kawę. Kimbo Aroma Gold.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2022-02-14
super - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Kielce
2022-02-13
Kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2022-02-11
Wszystko sprawnie i profesjonalnie a kawkę już można parzyć nastepnego dnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Rąbień
2022-02-02
Kawa wspaniała aromat smak pianka . Bez goryczy.Idealna do espresso i cappuccino.Moja ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Kraków
2022-01-28
Wszystko super, szybka wysyłka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jelenia Góra
2022-01-20
Najlepsza kawa - smakuje całej rodzinie; delikatna i wyważona; ogólnie OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Łódź
2022-01-16
Kawę znam, napędza całe biuro :-) W Konesso atrakcyjna promocja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2022-01-13
Przepyszna. Polecam jako czarna i z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Otwock
2022-01-13
Bardzo szybka dostawa! Kawa super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kraków
2022-01-08
bardzo bogaty bukiet smakowy, aksamitna w smaku, w swoim przedziale cenowym jedna z lepszych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2022-01-08
Jeśli ktoś lubi delikatną kawę to polecam,tak jak i zakupy w Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Poznań
2022-01-07
Najcudowniejszą kawa na świecie i najtańsza w tym sklepie, sklep zawsze przychylny dla klienta,wiele promocji, kupony rabatowe. Polecam bardzo Nawet bardzo, bardzo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa (Wawer)
2022-01-04
Bardzo smaczna kawa, bez kwasowości i goryczki. Średnia w łagodności. Zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Malin
2022-01-04
Doskonała współpraca ze sklepem. dysponują towarem świetnej jakości a przesyłki otrzymuję szybko. Niestety moja ulubiona kawa podrożała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Sępólno Krajeńskie
2021-12-27
Jak zwykle pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Lubin
2021-12-23
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Gliwice
2021-12-20
odpowiadająca wymogom pracowników
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Śrem
2021-12-19
Dobra mocna wyczuwalna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krysia, Kaźmierz
2021-12-14
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świdnik
2021-12-12
Polecam kawę Kimbo Gold. Jest dość mocna , ale nie kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucjan, Nowy Łupków
2021-12-06
Kawa której używam od lat, w bardzo dobrej cenie. Gorąco polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2021-12-06
Moja ulubiona kawa,delikatna i aromatyczna. Polecam zakupy w sklepie Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2021-12-02
Bardzo dobra kawa w przystępnej cenie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2021-11-30
Wszystko co jest napisane to prawda. Kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2021-11-28
zgodnie z opisem polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2021-11-27
Dla mnie i mojej rodziny najlepsza.Próbowaliśmy różnych Aksamitna, bez goryczy ,orzeźwiająca.Generalnie kawy Kimbo skradły moje podniebienie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Łomianki
2021-11-26
Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kraków
2021-11-25
Od wielu lat pije tą kawę, dla mnie rewelacyjny smak, zmieniam czasami na inną ale tylko żeby się mi nie przejadła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2021-11-21
Rozpieszcza smakiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Iłowa
2021-11-18
Bardzo aromatyczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Zielona Góra
2021-11-18
Bardzo szybka dostawa, profesjonalny sklep, pyszna kawa, dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Makowiec
2021-11-15
Byłam mile zaskoczona tą kawą. Bardzo dobry smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Białystok
2021-11-14
Smaczna kawa z lekko wyczuwalną czekoladową nutą. Konesso jest firmą, która szybko realizuje zamówienia, posiada szeroki asortyment i oferuje często promocje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Wąchock
2021-11-13
Świetna kawa,najbardziej mi smakuje ze wszystkich,które kupiłem w Konesso. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-11-02
Delikatna aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ujazd
2021-10-25
Bardzo dobrze sprawdza się w ekspresie automatycznym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Sępólno Krajeńskie
2021-10-21
Pyszna, zrównoważona, ostatnio moja ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Częstochowa
2021-10-21
100% pozytyw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Michałów Reginów
2021-10-18
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2021-10-15
Bardzo dobra kawa, kupiona w super sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leżajsk
2021-10-04
Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Sępólno Krajeńskie
2021-09-25
Moja ulubiona - moc średnio wysoka, piękny zapach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Radomsko
2021-09-25
Najlepsza kawa do ekspesu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2021-09-24
Moja ulubiona kawa, delikatna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Świnoujście
2021-09-19
kawa super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Turośl
2021-09-19
I'm satisfine
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Jelenia Góra
2021-09-19
Ta kawa broni się sama.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-09-17
z charakterem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Toruń
2021-09-16
Dobra kawa pełna aromatu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Wrocław
2021-09-16
Szybko sprawnie i dobra cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2021-09-12
kawa pyszna,gęsta,zero kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliwia, Warszawa
2021-08-30
9 na 10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2021-08-29
Super kawa szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2021-08-23
kawa pyszna,delikatna,zero goryczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Rumia
2021-08-23
Nasza ulubiona kawa od wielu już lat. Od czasu do czasu próbujemy też inne ale wracamy do tej. Polecam! Andrzej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2021-08-13
Najlepsza kawa jaką piłem dotychczas. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Szczecin
2021-08-11
Bardzo dobra! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Szczecin
2021-08-02
Kawa taka jak lubię tzn. wyrazista w smaku, dość mocna w smaku. Zapisana już w ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2021-07-25
Kawa aromatyczna,łagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzemień
2021-07-25
Bardzo smaczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa-Wesoła
2021-07-12
Moja ulubiona kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Turośl
2021-07-03
Jeszcze nie wyrobiłem sobie opinii o Kimbo. Oczekuję fajerwerku smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2021-06-29
Kawa delikatna,aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Alicja, Zielątkowo
2021-06-29
Generalnie dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-06-21
Polecam, towar i obsługa na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sochaczew
2021-06-18
Witam , kawę kupiłem po raz pierwszy i muszę przyznać ze nie żałuje, w smakuje bardzo dobra i pobudzająca . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Nowy Sącz
2021-06-14
Dla mnie pyszna,jedna z moich ulubionyh.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2021-06-11
Szybko i sprawnie,dziękuję i polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2021-06-10
Bardzo aromatyczna i smaczna kawa. Moja ulubiona, smakuje wybornie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugeniusz, Częstochowa
2021-05-29
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Wyry
2021-05-29
Kawę pijemy od zawsze, a tę od długiego czasu, jest dla nas znakomita w smaku, wyrazista i pięknie rozpocząć z nią dzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-05-28
Świetna kawa. Profesjonalna i błyskawiczna obsługa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Banino
2021-05-28
Najlepsza kawa w tej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-05-27
Lepiej już się nie da. Pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2021-05-25
Bardzo dobra, aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gdańsk
2021-05-20
Po prostu dobra kawa, jak dla mnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Lisków
2021-05-18
smaczna mocna aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wierzchowisko
2021-05-18
Dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leżajsk
2021-05-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hubert, Warszawa
2021-05-15
Szybka dostawa i pyszna kawa :-) Polecam i wiem, że już kilku skorzystało
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Jabłonna Lacka
2021-05-13
Szybka realizacja. Kimbo Gold - doskonała jak zawsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Stary Toruń
2021-05-13
Doskonała kawa z piękną, gęstą cremą. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Lubartów
2021-05-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2021-04-26
Jak dla mnie trochę za micbo palona, ale ogólnie niezła
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2021-04-23
Kimbo to moja ulubiona marka, zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Katowice
2021-04-22
Bardzo szybkie zamówienie. Kawa super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Neosystem, Gorzów Wlkp.
2021-04-19
Realizacja zamówienia błyskawiczna. Zasługuje na ocenę 10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Zajączków
2021-04-17
Bardzo dobra kawa, idealna na espresso. Od dłuższego czasu kupuję tylko te kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
2021-04-16
good!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2021-04-15
w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2021-04-09
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2021-04-09
Łagodna i aromatyczna. Idealna do parzenia w ekspresie ciśnieniowym. Pachnąca i świerza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2021-04-09
To moja ulubiona kawa, delikatna i aromatyczna. Zakupy w Konesso to czysta przyjemność. Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Dzierżoniów
2021-04-07
szybko, sprawnie i przyjemnie :) bede wracac!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Częstochowa
2021-04-06
Bardzo dobra kawa, świetny aromat. Błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Lubomia
2021-04-05
Kawa jak zawsze bardzo dobra. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Smolec
2021-04-05
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2021-04-04
Dobra kawa. Smak czekolady wraz z domieszka dymu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Dębica
2021-04-04
Najlepsza kawa naszym zdaniem Aromatyczna, intensywna, ale bez goryczy i kwaśności. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marcin, Lipno
2021-04-03
Dobra, ale nie mój gust.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Wyszków
2021-04-02
Bdb kawa, przystepna cena , szybka wysyłka ze sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kraków
2021-04-02
Moja kawa :) idealny smak !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wieliczka
2021-04-01
100% zadowolenia, jak zwykle.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2021-03-25
Wyśmienita kawa, ma intensywny smak, ale bez zbytniej kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-03-20
Najlepsza kawa na swiecie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Babice
2021-03-19
Kawa Kimbo, najlepsza ze wszystkich kaw jakie do tej pory piłam. Jest wyśmienita. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Racibórz
2021-03-19
Smacchiato;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łapy
2021-03-16
Dla mnie najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Siemianowice Śląskie
2021-03-14
Bardzo dobra w smaku kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2021-03-14
Kawa łagodna i aromatyczna, po otwarciu opakowania zapach rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Banino
2021-03-13
Najlepsza sklepowa kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Rafał, Zabrze
2021-03-11
Używam do kawiarki i ffrench press'a. Bardzo ok jak na tą cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kraków
2021-03-09
Najlepsza :) znalazłam swój smak !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2021-03-08
Bardzo szybka dostawa mojej ulubionej kawy Kimbo. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Ostróda
2021-03-07
smak i aromat zgodne z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2021-03-07
Dobra włoska arabika
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2021-03-06
Kawa dobrej jakości. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Artur, Sandomierz
2021-03-04
Moje oczekiwania były większe ale ogólna ocena na plus
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Bielsko-Biała
2021-02-26
y
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, KAJETANY
2021-02-20
Kawa jaką lubię taką kupuję i piję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Warszawa
2021-02-15
Świetna kawa, bardzo polecam. Wspaniały smak, bez kwasowatości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Rumia
2021-02-11
Nasza ulubiona kawa, od wielu lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Sępólno Krajeńskie
2021-02-11
Zdecydowanie moj faworyt wśród kaw!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdańsk
2021-02-09
Smaczna kawa, łagodna i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Poznań
2021-02-08
Świetna, aromatyczna kawa. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świerklaniec
2021-02-07
Pycha!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Częstochowa
2021-02-07
Bardzo dobra kawa do ekspresu.Super szybki sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Krotoszyn
2021-02-06
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kielce
2021-02-01
Smak i aromat super. Nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Kraczkowa
2021-01-30
Polecam. Szybka realizacja zamówienia. Towar wysokiej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Strzegom
2021-01-23
Wszystko zgodne z opisem super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mosina
2021-01-23
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Stary Toruń
2021-01-22
Doskonała kawa z piękną trwałą cremą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Mielno
2021-01-21
Dobra -4
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Harklowa
2021-01-19
Kawa godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2021-01-15
Wszystko jak zawsze, bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Marki
2021-01-15
Bardzo dobra, aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Częstochowa
2021-01-12
mój nowy strzał w dziesiątkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Warszawa
2021-01-11
Najlepsza kawa, jaką piłam. Używam do espresso w ekspresie deLonghi. Sprawdza się również w latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2021-01-09
Ta też jest niezła/palarnia włoska/ale KORNELA-96/Palarnia hiszpańska/--nam chyba lepiej smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kraków
2021-01-09
bardzo smaczna kawa, aromatyczna średnio mocna ale nie gorzka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-01-09
Dobra aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-01-09
Pachnąca i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Przypki
2021-01-08
Jak zawsze ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Szczecin
2021-01-05
kawa jest bardzo smaczna,delikatna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Rzeszów
2021-01-04
Wyborna. Mój faworyt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Pilica
2021-01-04
Kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sochaczew
2021-01-03
Kawa KIMBO jest jedną z najlepszych kaw z konesso . Bardzo dobra w smaku oraz pobudzająca . Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anetta, Łódź
2021-01-01
Bardzo smaczna łagodna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2020-12-31
bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Warszawa
2020-12-30
Kawa godna polecenia. Obsługa zakupów bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2020-12-30
Rewelacyjną, zapach świeżo wypalone kawy czuć w całym mieszkaniu. Walory smakowe super. Godna polecenia!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Bytom Odrzańskim
2020-12-29
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Płock
2020-12-27
Kawa jak dla mnie za mocno palona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2020-12-27
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Dobrzyca
2020-12-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2020-12-24
Wszystko super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kielce
2020-12-22
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Lubomia
2020-12-20
Kawa wyśmienita, sklep godny polecenia. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2020-12-14
Kawka Extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Dębica
2020-12-13
Pyszna aromatyczna kawa, intensywna bez posmaku kwaśnego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Włocławek
2020-12-06
Wszystko ok. I kawa i przesyłka .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Szczecin
2020-11-25
Bardzo dobra kawa sklep super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Niegowa
2020-11-23
Smaczna i aromatyczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Gryfino
2020-11-20
Moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Wrocław
2020-11-20
Kupowałem od dawna kawę ziarnistą Pellini Top , od niedawna mieszam ją w stosunku 1:1 z Kimbo Aroma Gold . Odczuwam bardziej łagodny smak co mi pasuje, a poza tym trochę oszczędzam na cenie . Realizacja od zawsze nienaganna. Trochę słabe klejenie pudełka , bo ostatnio było rozklejone na dole. Roman
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leżajsk
2020-11-14
POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Dębica
2020-11-09
Polecam. Zawsze sprawnie miło i profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Chorzów
2020-11-09
Świetny, sprawdzona marka i jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2020-11-07
dla porównania wybrałem tą z włoskiej palarni-myślę że będzie super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2020-10-30
Wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Ożarów
2020-10-26
Świetna kawa. Aromatyczna z nutą słodyczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Przypki
2020-10-26
Bardzo dobra kawa, delikatna nuta smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, KAJETANY
2020-10-26
Obsługa ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Nysa
2020-10-26
100% zadowolenia, Gorrrrrrrrrrrąco polecam !!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2020-10-23
Polecam kawkę i sklep na 5 gwiazdek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Mikołów
2020-10-20
Jeżeli nie wiesz od czego zacząć smakowanie kaw to szczerze polecam Kimbo Aroma Gold. Możesz być zawsze pewien za jakość tej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leżajsk
2020-10-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Marki
2020-10-13
Aromatyczna, wyrazista kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, ŻAGAŃ
2020-10-12
Kawa super. Rano "stawia" mnie na nogi.Polecam.Paweł.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Płock
2020-10-09
Profesjonalnie i szybko jak zawsze. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-10-04
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Dębica
2020-10-04
Bardzo dobra, intensywna aromatyczna kawa, bez kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Jasionka
2020-10-03
Bardzo dobra kawa. Dość mocna, a przy tym nie gorzka, ani nie kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Brzesko
2020-10-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Radzionków
2020-09-27
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2020-09-19
W mojej opini jedna z najlepszych kaw w tym przedziale cenowym. Bardzo szybka realizacja zamówienia czyni ten sklep bezkonkurencyjnym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Stare Grabie
2020-09-04
Wszystko w należytym porządku . Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Dębica
2020-09-04
Bardzo dobra, aromatyczna kawa, mocna, bez kwaśnego posmaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Brzesko
2020-08-08
Jak dla mnie bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Stalowa Wola
2020-08-01
Spełnia oczekiwania polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Siedlce
2020-07-31
Świetna kawa, dobry sklep. Szybka dostawa. Tak trzymajcie a przyszłość przed Wami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Suwałki
2020-07-30
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2020-07-30
Super kawa do cappuccino i espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2020-07-26
Wszystko OK. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Nowy Targ
2020-07-25
doskonała kawa w świetnej cenie .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2020-07-21
Bardzo szybka i bezproblemowa wysyłka mojej ulubionej kawy KIMBO GOLD. Polecam sklep i pyszną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2020-07-10
Świetna jest ta kawa. Dobra do cappucino i espresso. Polecam, jedna z fajniejszych jakie piłem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leżajsk
2020-07-08
Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2020-06-28
Polecam, szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Jawor
2020-06-28
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2020-06-26
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Strykowo
2020-06-21
Jest OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, MIELEC
2020-06-21
Perfekcyjnie zrealizowane zamówienie mojej ulubionej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, JAWOR
2020-06-18
Kupiona na obniżce, leży na półce i czeka na swoją kolej, liczę na to, że się nie zawiodę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łódź
2020-06-15
Kawa jest znakomita. A w cenie promocyjnej, czyli tańsza o 20 zł smakuje jeszcze lepiej. Polecam wszystkim kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2020-06-15
Polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Szczecin
2020-06-08
Świetna kawa, zdecydowanie polecam! Serwis tego sklepu tez jest na bardzo dobrym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Kielce
2020-06-07
Bardzo dobra kawa przy zachowaniu umiarkowanej ceny. Wyczuwalny delikatny posmak czekolady. Polecam zarówno kawę, jak i sam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Wojciech, Milanówek
2020-05-01
Rozczarowanie. Kawa o bardzo płaskim smaku. Bez wyraźnego smaku. Zdecydowanie zbyt kwaśna. Ekspres kolbowy i automatyczny. Obsługa sklepu jak zawsze na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2020-04-17
W tej cenie moja ulubiona kawa, obsługa sklepu bez zastrzeżeń, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Warszawa
2020-02-24
Polecam dostawcę, dział obsługi Klienta działa bez zastrzeżeń. Panie bardzo pomocne przy składaniu zamówienia. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Łowicz
2020-02-22
Bardzo smaczna i aromatyczna, nie wyobrażam sobie poranka bez filiżanki tej kawy. Polecam dany artykuł i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Żerków
2020-01-09
Smaczna, nie jest kwaśna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Szczecin
2019-12-27
Kawa smaczna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: ELWOZ, Miechucino
2019-09-29
Kawa bardzo dobra. Wyrazista w smaku choć w mojej opinii zbyt kwaśna. Ziarna bardzo mocno wypalone.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Stara Wieś
2019-09-13
Bardzo smaczna kawa. Ma stosunkowo drobne ziarna, więc łatwiej ją zmielić w ręcznym młynku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2019-07-15
Kawa naprawdę smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Tychy
2019-03-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel