Opinie o Kawa ziarnista Kimbo Aroma Gold 1kg

  • Delikatna kawa ziarnista o wyczuwalnych nutach czekolady i karmelu. Kimbo Aroma Gold 1 kg to 100% arabica o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Kawa jest polecana szczególnie dla miłośników włoskiego espresso.
Kod produktu: 8002200102180
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 101 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, KAJETANY
2021-02-20
Kawa jaką lubię taką kupuję i piję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Warszawa
2021-02-15
Świetna kawa, bardzo polecam. Wspaniały smak, bez kwasowatości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Rumia
2021-02-11
Nasza ulubiona kawa, od wielu lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Sępólno Krajeńskie
2021-02-11
Zdecydowanie moj faworyt wśród kaw!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdańsk
2021-02-09
Smaczna kawa, łagodna i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Poznań
2021-02-08
Świetna, aromatyczna kawa. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świerklaniec
2021-02-07
Pycha!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Częstochowa
2021-02-07
Bardzo dobra kawa do ekspresu.Super szybki sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Krotoszyn
2021-02-06
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kielce
2021-02-01
Smak i aromat super. Nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Kraczkowa
2021-01-30
Polecam. Szybka realizacja zamówienia. Towar wysokiej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Strzegom
2021-01-23
Wszystko zgodne z opisem super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mosina
2021-01-23
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Stary Toruń
2021-01-22
Doskonała kawa z piękną trwałą cremą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Mielno
2021-01-21
Dobra -4
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Harklowa
2021-01-19
Kawa godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2021-01-15
Wszystko jak zawsze, bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Marki
2021-01-15
Bardzo dobra, aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Częstochowa
2021-01-12
mój nowy strzał w dziesiątkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Warszawa
2021-01-11
Najlepsza kawa, jaką piłam. Używam do espresso w ekspresie deLonghi. Sprawdza się również w latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2021-01-09
Ta też jest niezła/palarnia włoska/ale KORNELA-96/Palarnia hiszpańska/--nam chyba lepiej smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kraków
2021-01-09
bardzo smaczna kawa, aromatyczna średnio mocna ale nie gorzka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-01-09
Dobra aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-01-09
Pachnąca i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Przypki
2021-01-08
Jak zawsze ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Szczecin
2021-01-05
kawa jest bardzo smaczna,delikatna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Rzeszów
2021-01-04
Wyborna. Mój faworyt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Pilica
2021-01-04
Kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sochaczew
2021-01-03
Kawa KIMBO jest jedną z najlepszych kaw z konesso . Bardzo dobra w smaku oraz pobudzająca . Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anetta, Łódź
2021-01-01
Bardzo smaczna łagodna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2020-12-31
bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Warszawa
2020-12-30
Kawa godna polecenia. Obsługa zakupów bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2020-12-30
Rewelacyjną, zapach świeżo wypalone kawy czuć w całym mieszkaniu. Walory smakowe super. Godna polecenia!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Bytom Odrzańskim
2020-12-29
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Płock
2020-12-27
Kawa jak dla mnie za mocno palona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2020-12-27
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Dobrzyca
2020-12-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2020-12-24
Wszystko super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kielce
2020-12-22
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Lubomia
2020-12-20
Kawa wyśmienita, sklep godny polecenia. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2020-12-14
Kawka Extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Dębica
2020-12-13
Pyszna aromatyczna kawa, intensywna bez posmaku kwaśnego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Włocławek
2020-12-06
Wszystko ok. I kawa i przesyłka .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Szczecin
2020-11-25
Bardzo dobra kawa sklep super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Niegowa
2020-11-23
Smaczna i aromatyczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Gryfino
2020-11-20
Moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Wrocław
2020-11-20
Kupowałem od dawna kawę ziarnistą Pellini Top , od niedawna mieszam ją w stosunku 1:1 z Kimbo Aroma Gold . Odczuwam bardziej łagodny smak co mi pasuje, a poza tym trochę oszczędzam na cenie . Realizacja od zawsze nienaganna. Trochę słabe klejenie pudełka , bo ostatnio było rozklejone na dole. Roman
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leżajsk
2020-11-14
POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Dębica
2020-11-09
Polecam. Zawsze sprawnie miło i profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Chorzów
2020-11-09
Świetny, sprawdzona marka i jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2020-11-07
dla porównania wybrałem tą z włoskiej palarni-myślę że będzie super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2020-10-30
Wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Ożarów
2020-10-26
Świetna kawa. Aromatyczna z nutą słodyczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Przypki
2020-10-26
Bardzo dobra kawa, delikatna nuta smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, KAJETANY
2020-10-26
Obsługa ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Nysa
2020-10-26
100% zadowolenia, Gorrrrrrrrrrrąco polecam !!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2020-10-23
Polecam kawkę i sklep na 5 gwiazdek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Mikołów
2020-10-20
Jeżeli nie wiesz od czego zacząć smakowanie kaw to szczerze polecam Kimbo Aroma Gold. Możesz być zawsze pewien za jakość tej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leżajsk
2020-10-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Marki
2020-10-13
Aromatyczna, wyrazista kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, ŻAGAŃ
2020-10-12
Kawa super. Rano "stawia" mnie na nogi.Polecam.Paweł.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Płock
2020-10-09
Profesjonalnie i szybko jak zawsze. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-10-04
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Dębica
2020-10-04
Bardzo dobra, intensywna aromatyczna kawa, bez kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Jasionka
2020-10-03
Bardzo dobra kawa. Dość mocna, a przy tym nie gorzka, ani nie kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Brzesko
2020-10-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Radzionków
2020-09-27
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2020-09-19
W mojej opini jedna z najlepszych kaw w tym przedziale cenowym. Bardzo szybka realizacja zamówienia czyni ten sklep bezkonkurencyjnym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Stare Grabie
2020-09-04
Wszystko w należytym porządku . Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Dębica
2020-09-04
Bardzo dobra, aromatyczna kawa, mocna, bez kwaśnego posmaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Brzesko
2020-08-08
Jak dla mnie bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Stalowa Wola
2020-08-01
Spełnia oczekiwania polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Siedlce
2020-07-31
Świetna kawa, dobry sklep. Szybka dostawa. Tak trzymajcie a przyszłość przed Wami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Suwałki
2020-07-30
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2020-07-30
Super kawa do cappuccino i espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2020-07-26
Wszystko OK. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Nowy Targ
2020-07-25
doskonała kawa w świetnej cenie .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2020-07-21
Bardzo szybka i bezproblemowa wysyłka mojej ulubionej kawy KIMBO GOLD. Polecam sklep i pyszną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2020-07-10
Świetna jest ta kawa. Dobra do cappucino i espresso. Polecam, jedna z fajniejszych jakie piłem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leżajsk
2020-07-08
Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2020-06-28
Polecam, szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Jawor
2020-06-28
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2020-06-26
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Strykowo
2020-06-21
Jest OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, MIELEC
2020-06-21
Perfekcyjnie zrealizowane zamówienie mojej ulubionej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wleń
2020-06-18
Kupiona na obniżce, leży na półce i czeka na swoją kolej, liczę na to, że się nie zawiodę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łódź
2020-06-15
Kawa jest znakomita. A w cenie promocyjnej, czyli tańsza o 20 zł smakuje jeszcze lepiej. Polecam wszystkim kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2020-06-15
Polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Szczecin
2020-06-08
Świetna kawa, zdecydowanie polecam! Serwis tego sklepu tez jest na bardzo dobrym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Kielce
2020-06-07
Bardzo dobra kawa przy zachowaniu umiarkowanej ceny. Wyczuwalny delikatny posmak czekolady. Polecam zarówno kawę, jak i sam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Wojciech, Milanówek
2020-05-01
Rozczarowanie. Kawa o bardzo płaskim smaku. Bez wyraźnego smaku. Zdecydowanie zbyt kwaśna. Ekspres kolbowy i automatyczny. Obsługa sklepu jak zawsze na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julita, Tczew
2020-04-17
W tej cenie moja ulubiona kawa, obsługa sklepu bez zastrzeżeń, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Warszawa
2020-02-24
Polecam dostawcę, dział obsługi Klienta działa bez zastrzeżeń. Panie bardzo pomocne przy składaniu zamówienia. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Łowicz
2020-02-22
Bardzo smaczna i aromatyczna, nie wyobrażam sobie poranka bez filiżanki tej kawy. Polecam dany artykuł i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Żerków
2020-01-09
Smaczna, nie jest kwaśna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Szczecin
2019-12-27
Kawa smaczna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomir, Miechucino
2019-09-29
Kawa bardzo dobra. Wyrazista w smaku choć w mojej opinii zbyt kwaśna. Ziarna bardzo mocno wypalone.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Stara Wieś
2019-09-13
Bardzo smaczna kawa. Ma stosunkowo drobne ziarna, więc łatwiej ją zmielić w ręcznym młynku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2019-07-15
Kawa naprawdę smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Tychy
2019-03-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel