Opinie o Kawa mielona Kimbo Aroma Intenso 250g

  • Kawa mielona z włoskiej palarni Kimbo, która swoim smakiem i aromatem zachwyci miłośników mocnych wrażeń. Jest to mieszanka robusty i arabiki w stosunki 50/50.
Kod produktu: 8002200601119
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 20 Średnia ocena: 4.75
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chełm Śląski
2022-10-10
Smaczna, aromatyczna kawa. Idealna dla ludzi którzy lubią mocny smak kawy. Moja ocena to 100% smaku który idealnie mi odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2022-07-20
Pyszna i smaczna, polecam w domu i biurze. Smakuje każdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2022-07-12
WSZYSTKO 100% O.K! Zgodnie z opisem, szybka dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2022-05-23
Wszystko ok.! Sprawnie i zgodnie z opisem!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2022-03-25
wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kluczbork
2022-01-11
wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ievgeniia, Warszawa
2022-01-05
Bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-11-22
Preferuję Kimbo od Lavazzy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Gerard, Pabianice
2021-10-09
Charakterystyczny smak palarni kimbo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2021-07-29
wszystko o.k
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Oswiecim
2021-07-17
Krótka Data ważności
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Stalowa Wola
2021-06-11
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-02-06
Kawa mocna, ale smaczna. Pomimo niskiej ceny towar jest wysokiej jakości. Jestem zwolennikiem mieszanek arabiki z robustą, więc jest to dla mnie strzał w dziesiątkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Poznań
2021-01-30
Zdecydowanie Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wrocław
2020-12-05
Szybko i profesjonalnie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kraków
2020-11-14
Kawa ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2020-11-08
aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Gliwice
2020-05-26
Uwielbiam tę kawę. Smak Neapolu. Tam ją piłam pierwszy raz. Piję tylko ją. I w formie espresso i latte sprawdza się doskonale. Czasem, choć rzadko zamiennie z Lavazzą. Dla mnie neapolitańskie Kimbo wygrywa. Tak jak pizza w Neapolu najlepsza we Włoszech.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Maks, Warszawa
2020-05-21
Nie zachwyciła mnie jeśli chodzi o walory smakowe, ale ma dużą zawartość kofeiny więc zadanie spełniła :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Juliusz, Suchy Las
2018-10-18
Dobra kawa, intensywna w smaku. Zabrakło mi trochę więcej aromatu, ale to chyba kwestia wysokiej zawartości robusty.
Opinia naszego klienta w
    pixel