Opinie o Kawa ziarnista Segafredo Espresso Casa 1kg

  • Segafredo Espresso Casa to idealnie skomponowana mieszanka ziaren arabiki i robusty w proporcjach pół na pół. Kawa ziarnista która w połączeniu z mlekiem jest delikatna, natomiast espresso jest mocne i bardzo aromatyczne.
Kod produktu: 5900420070896
Producent: SEGAFREDO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 48 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Szczecin
2020-11-22
Dobra kawa, w sam raz na espresso. Sprawdzę się także w kawach mlecznych, np. cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISŁAW, RZESZÓW
2020-11-13
Obsługa profesjonalna ,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łańcut
2020-11-12
Świetny stosunek jakości do ceny. Zdecydowanie polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wrocław
2020-11-12
W porządku kawa :) nic specjalnego, dość neutralna, ale w porządku. Nie mam zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kolbuszowa
2020-10-12
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2020-06-30
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2019-03-02
Wracam do tej kawy co jakiś czas, gdy znudzą mnie wymyślne smaki. Ta kawa jest niezawodna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2019-02-23
Tyle kaw kupuję, że trudno mi powiedzieć jak akurat ta kawa smakuje. Wszystkie kawy mają dobre nawet można je pić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Gdańsk
2018-10-18
bardzo dobra kawa i w przystępnej cenie, sklep jak zwykle szybko realizuje wysyłki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bytom
2018-07-04
Kawa dość mocna z dużą zawartością kofeiny, polecam do porannego picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Tarnów
2017-11-14
Jedna z lepszych kaw jakie piłem. Na pewno zamówię ponownie. Intensywny smak, wyraźny aromat. Idealnie sprawdza się również do latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Brzeg Dolny
2017-10-29
dobra,wyrazista kawa-polecam jak najbardziej :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-09-12
Dobra kawa w przystępnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-06-25
rewelacyjna na małą, mocną, czarną z rana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Sieradz
2017-04-21
Świetna kawa, idealna na poranne espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Pilchowice
2017-04-19
Dobra, mocna kawa, wyrazisty smak i aromat. Idealna jako poranne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-01-21
Bardzo dobra i aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-03-28
Kawa bardzo dobra do parzenia espresso, polecam. Sklep jak zwykle szybki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2016-03-14
Bardzo przyzwoita kawa w bardzo dobrej cenie.Stosunek jakości do ceny 6/6. Sklep jak zwykle rewelacyjny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Warszawa
2015-11-24
Bardzo fajna kawa, aromatyczna, smaczna i w dobrej cenie. A zamówienie dociera bardzo szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2015-05-14
Idealna, Ci którzy nie mogą się zdecydować, którą kawę kupić myślę, że będzie odpowiednia dla każdego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łaziska Górne
2015-03-06
dobra kawa, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2014-10-24
Kawa przede wszystkim do parzenia espresso polecam. Sklep jak zwykle rzetelny i szybki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Borówiec
2014-10-03
Kawa doskonała, standardowo pijemy Intermezzo, a Espresso Casa jest od święta. Ale chciałem wyrazić swoją pozytywną opinię na temat uznania reklamacji na dostawę. W wyniku pomyłki dostałem o 1 sztukę mniej niż zamówiłem. po trzech dniach od złożenia reklamacji brakująca kawa była u mnie. Wielki szacun za poważne i sumienne podejście do klienta! Zostaję z Wami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2014-08-28
bardzo dobra kawa, dobra cena, nie słaba, nie jakoś wybitnie mocna, idealna, polecam do espresso:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Koronowo
2014-06-17
Świetna kawa.Idealna dla osób lubiących mocną czarną o przyjemnym aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Domaniów
2014-05-17
Cena kawy świadczy o jej dobrej jakości, znakomity smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2014-04-22
Kawa wyrazista w smaku. Zamówienie zrealizowane szybko i bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Klecza Dolna
2014-03-29
Dobra kawa za niską cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2014-02-24
Kawa o dobrym wyrazistym smaku, polecam produkt i sklep .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2014-01-27
Kupiłam ją pierwszy raz - "na próbę".Dobry produkt w przystępnej cenie. Dostawa bezproblemowa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zgierz
2013-11-06
Mocna kawa o wyrazistym smaku - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2013-10-21
Bardzo ciekawa w smaku, szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Ligota Turawska
2013-09-18
Pierwszy raz skorzystałem z promocji i ... się nie zawiodłem! Bardzo smaczna i mocna! Polecam! Sławek z Opola
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Łódź
2013-07-29
Myślę, że ta kawa to idealna mieszanka równoważąca gorycz, intensywny smak i aromat.Polecam jako idealna kawa dla każdego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Chylice
2013-07-04
bardzo dobra. cena rozsadna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tychy
2013-05-23
Dobra do codziennego picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świdnik
2013-03-12
Dobry produkt w przystępnej cenie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Siennica
2013-03-08
Kawa super, wspaniały aromat tylko trzeba uważać z ilością bo kofeina robi swoje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Targ
2013-02-26
Kawa niezła jeżeli weźmie się pod uwagę, że jest to mieszanka. Dobrze skomponowana. Dostawa szybka. Sklep super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2012-11-18
Idealna dla tych, którzy nie mogą zdecydować się którą kawę kupić. Będzie odpowiednia dla każdego. Lekki posmak goryczki i kwaskowatości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2012-10-22
Super kawa o wspaniałym aromacie. Doskonale sprawdziła się w ekspresie ciśnieniowym. Dostawa szybka bez problemów.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawomir, Szczepanów
2012-10-20
Kawa jest rewelacyjna do parzenia ekspresso , pierwszy raz piłam ją w Portugalii jest tam bardzo znana i lubiana przez południowców , wszyscy idąc rano do pracy najpierw wstępują na małą czarną tak zaczynają dzień nikt tam się nie spieszy więc polecam też zwolnić tempo i popijać kawę Segafredo Aromatyczna o wyrazistym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Świdnica
2012-10-19
Smak kawy oczywiście każdy musi ocenić sam, mnie smakuje. Dostawa produktu zgodnie z umową.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Dobrzeń Mały
2012-09-23
Mocna kawa o wyrazistym smaku - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Christine, Czestochowa
2012-09-09
Ta mocna kawa jest idealna do kawy mrożonej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2012-08-16
Kupiłam ją pierwszy raz - "na próbę". Uważam, że jest super! Pije się ją ze smakiem, nie czuje się goryczy. Na pewno będę ją kupowoć.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mariusz, Jastkow
2012-08-11
Nowy smak, nieco bardziej gorzka od dotychczas używanych przeze mnie kaw Lavazza, ale jestem zadowolony i zdecydowany na ponowny jej zakup
Opinia naszego klienta w
    pixel