Opinie o Kawa ziarnista Segafredo Espresso Casa 1kg

  • Segafredo Espresso Casa to idealnie skomponowana mieszanka ziaren arabiki i robusty w proporcjach pół na pół. Kawa ziarnista która w połączeniu z mlekiem jest delikatna, natomiast espresso jest mocne i bardzo aromatyczne.
Kod produktu: 8003410311089
Producent: SEGAFREDO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 100 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zawady
2022-09-14
Jak dla mnie najlepsza kawa na świecie, zawsze po nią wracam.Poranek z moją kawą i dzień staje się lepszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maria, Tyczyn
2022-09-08
Trochę słaby aromat, ale generalnie kawa smaczna .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Bronisin Dworski
2022-09-02
super polecam Bardzo dobra kawa . Polecam z czystym sumieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Olesno
2022-09-02
Szybka realizacja. Wszystko zgodne z opisem. Kawy z długim terminem ważności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Tęgoborze
2022-08-22
Wszystko w największym porządku... za to bank PKO BP przy karcie pobrał mi dodatkowe 15 zł
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2022-08-19
to kawa, którą po prostu uwielbiam wyrazista i zarazem delikatna w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2022-08-01
kawka dobra, aromatyczna, nie ma kwaśnego posmaku i na pewno jeszcze nie raz ją kupię - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Katowice
2022-07-22
Dobra kawa w korzystnej cenie. Smakuje ludziom w firmie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Solec Kujawski
2022-07-20
Kawa smaczna, wyraźny smak i aromat, odczuwalna przyjemna goryczka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Nysa
2022-07-17
jak zawsze (jestem stałym klientem) wszystko ok. Wysyłka super. kawa dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Katowice
2022-07-15
Jak za ta cenę bardzo dobra kawa. Mi osobiscie bardziej smakuje czysta arabica ale to kwestia gustu :) jeśli chodzi o to połączenie kawka wypada bardzo przyzwoicie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Nowy Targ
2022-07-02
bardzo dobry smak ,nadaje się do ekspresu i ma dobrą cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kraków
2022-07-02
Pierwszy raz zamówiłam ta kawę i jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Ślesin
2022-06-29
Bardzo dobra kawa za rozsądne pieniądze, dobrze zbalansowany smak z delikatną nutą goryczki bez nuty kwasowości, dobrze wypalona mieszanka ziaren arabiki i robusty, za tą cenę nic lepszego się nie znajdzie może oprócz drugiego faworyta Segafredo intermezo w czerwonym opakowaniu. Polecam nie zdecydowanym. Jeszcze raz dodam Bardzo dobra kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Rzeszów
2022-06-23
Bardzo dobra kawa, w świetnej cenie. Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Skarżysko-Kamienna
2022-06-17
Bardzo dobra, aromatyczna kawa. Spełnia wszystkie oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zawady
2022-05-22
Najlepsza kawa jaka do tej pory piłam. Nie zamienię na żadną inną. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Nysa
2022-05-16
w Konesso kupuję od dawna, wszystko ok, towary ok, wysyłka szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, Gdynia
2022-05-15
To jest bardzo dobre produkt, naprawde goraco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Legbąd
2022-05-14
Bardzo smaczna kawa. Nie byłam do niej przekonana, a jednak jest bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Świdnica
2022-05-11
Kawa pyszniutka I pyszniutkiej cenie. Transakcja super. Pol
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2022-05-10
dobra, aromatyczna, dość mocna, do esspreso idealna- polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bozena, Poświętne
2022-05-08
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Podleszany
2022-04-19
Kawa wyjatkowo aromatyczna o delikatnym smakui przyjemnyn zapachu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa-Wesoła
2022-04-11
Kupiona po raz pierwszy,ale myślę że nie ostatni.Dobra kawa w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tarnów
2022-03-30
Moja ulubiona kawa. Mocna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radomyśl
2022-03-28
Może być
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2022-03-14
Szybko, tanio, bajecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Sanok
2022-02-22
Szybka realizacja, produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Spytkowice
2022-02-11
Uwielbiam ten smak kawy polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zawady
2022-01-20
Najlepsza kawa jaką do tej pory pilam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2022-01-18
Niestety,ale zawiedziona jestem tak słabym aromatem tej kawy oraz brakiem obiecanego smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tarnów
2022-01-06
Kupuję tękawę od dawna. Mocna, aromatyczna i w rozsądnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2022-01-03
Całkiem dobra, i kwasowość i gorycz na odpowiednim poziomie - bardzo akceptowalna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraśnik
2021-12-30
tania, gorzka, na rozbudzenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Czerwin
2021-12-19
Szybka realizacja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, GRUSZCZYN
2021-12-09
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Grodzisk Mazowiecki
2021-11-05
Przepyszna i w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANIEL, RAWICZ
2021-11-05
Przesyłka dotarła szybko i bezproblemowo. Kawa OK. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gostyń
2021-11-03
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Dąbrowa Górnicza
2021-10-28
Jedna z moich ulubionych. Delikatna crema ze sporą dawką energii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Piatnica Poduchowna
2021-10-25
Produkt zgodny z zamuwieniem,od dawna kupuje w konessseo.5/5 to moja ocena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Tyczyn
2021-08-29
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Targ
2021-07-11
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Białystok
2021-04-16
Kawa, OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2021-04-12
Najlpesza kawa !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Szczecin
2021-03-21
Mocna, aromatyczna kawa. Nadaje się zarówno do espresso jak i do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-03-08
Optymalna jakość w stosunku do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Sławków
2021-03-01
Pyszna aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Racibórz
2021-02-22
Wyśmienita kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Estera, Wieprz
2021-02-11
Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Spytkowice
2021-02-09
Ulubiony smak mojej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Szczecin
2020-11-22
Dobra kawa, w sam raz na espresso. Sprawdzę się także w kawach mlecznych, np. cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISŁAW, RZESZÓW
2020-11-13
Obsługa profesjonalna ,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łańcut
2020-11-12
Świetny stosunek jakości do ceny. Zdecydowanie polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wrocław
2020-11-12
W porządku kawa :) nic specjalnego, dość neutralna, ale w porządku. Nie mam zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kolbuszowa
2020-10-12
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2020-06-30
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2019-03-02
Wracam do tej kawy co jakiś czas, gdy znudzą mnie wymyślne smaki. Ta kawa jest niezawodna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2019-02-23
Tyle kaw kupuję, że trudno mi powiedzieć jak akurat ta kawa smakuje. Wszystkie kawy mają dobre nawet można je pić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Gdańsk
2018-10-18
bardzo dobra kawa i w przystępnej cenie, sklep jak zwykle szybko realizuje wysyłki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bytom
2018-07-04
Kawa dość mocna z dużą zawartością kofeiny, polecam do porannego picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Tarnów
2017-11-14
Jedna z lepszych kaw jakie piłem. Na pewno zamówię ponownie. Intensywny smak, wyraźny aromat. Idealnie sprawdza się również do latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Brzeg Dolny
2017-10-29
dobra,wyrazista kawa-polecam jak najbardziej :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-09-12
Dobra kawa w przystępnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-06-25
rewelacyjna na małą, mocną, czarną z rana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Sieradz
2017-04-21
Świetna kawa, idealna na poranne espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Pilchowice
2017-04-19
Dobra, mocna kawa, wyrazisty smak i aromat. Idealna jako poranne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-01-21
Bardzo dobra i aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-03-28
Kawa bardzo dobra do parzenia espresso, polecam. Sklep jak zwykle szybki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2016-03-14
Bardzo przyzwoita kawa w bardzo dobrej cenie.Stosunek jakości do ceny 6/6. Sklep jak zwykle rewelacyjny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Warszawa
2015-11-24
Bardzo fajna kawa, aromatyczna, smaczna i w dobrej cenie. A zamówienie dociera bardzo szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2015-05-14
Idealna, Ci którzy nie mogą się zdecydować, którą kawę kupić myślę, że będzie odpowiednia dla każdego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łaziska Górne
2015-03-06
dobra kawa, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2014-10-24
Kawa przede wszystkim do parzenia espresso polecam. Sklep jak zwykle rzetelny i szybki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Borówiec
2014-10-03
Kawa doskonała, standardowo pijemy Intermezzo, a Espresso Casa jest od święta. Ale chciałem wyrazić swoją pozytywną opinię na temat uznania reklamacji na dostawę. W wyniku pomyłki dostałem o 1 sztukę mniej niż zamówiłem. po trzech dniach od złożenia reklamacji brakująca kawa była u mnie. Wielki szacun za poważne i sumienne podejście do klienta! Zostaję z Wami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2014-08-28
bardzo dobra kawa, dobra cena, nie słaba, nie jakoś wybitnie mocna, idealna, polecam do espresso:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Koronowo
2014-06-17
Świetna kawa.Idealna dla osób lubiących mocną czarną o przyjemnym aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Domaniów
2014-05-17
Cena kawy świadczy o jej dobrej jakości, znakomity smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2014-04-22
Kawa wyrazista w smaku. Zamówienie zrealizowane szybko i bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Klecza Dolna
2014-03-29
Dobra kawa za niską cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2014-02-24
Kawa o dobrym wyrazistym smaku, polecam produkt i sklep .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2014-01-27
Kupiłam ją pierwszy raz - "na próbę".Dobry produkt w przystępnej cenie. Dostawa bezproblemowa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zgierz
2013-11-06
Mocna kawa o wyrazistym smaku - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2013-10-21
Bardzo ciekawa w smaku, szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Ligota Turawska
2013-09-18
Pierwszy raz skorzystałem z promocji i ... się nie zawiodłem! Bardzo smaczna i mocna! Polecam! Sławek z Opola
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Łódź
2013-07-29
Myślę, że ta kawa to idealna mieszanka równoważąca gorycz, intensywny smak i aromat.Polecam jako idealna kawa dla każdego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Chylice
2013-07-04
bardzo dobra. cena rozsadna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tychy
2013-05-23
Dobra do codziennego picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świdnik
2013-03-12
Dobry produkt w przystępnej cenie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Siennica
2013-03-08
Kawa super, wspaniały aromat tylko trzeba uważać z ilością bo kofeina robi swoje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Targ
2013-02-26
Kawa niezła jeżeli weźmie się pod uwagę, że jest to mieszanka. Dobrze skomponowana. Dostawa szybka. Sklep super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2012-11-18
Idealna dla tych, którzy nie mogą zdecydować się którą kawę kupić. Będzie odpowiednia dla każdego. Lekki posmak goryczki i kwaskowatości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2012-10-22
Super kawa o wspaniałym aromacie. Doskonale sprawdziła się w ekspresie ciśnieniowym. Dostawa szybka bez problemów.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawomir, Szczepanów
2012-10-20
Kawa jest rewelacyjna do parzenia ekspresso , pierwszy raz piłam ją w Portugalii jest tam bardzo znana i lubiana przez południowców , wszyscy idąc rano do pracy najpierw wstępują na małą czarną tak zaczynają dzień nikt tam się nie spieszy więc polecam też zwolnić tempo i popijać kawę Segafredo Aromatyczna o wyrazistym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Świdnica
2012-10-19
Smak kawy oczywiście każdy musi ocenić sam, mnie smakuje. Dostawa produktu zgodnie z umową.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Dobrzeń Mały
2012-09-23
Mocna kawa o wyrazistym smaku - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Christine, Czestochowa
2012-09-09
Ta mocna kawa jest idealna do kawy mrożonej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2012-08-16
Kupiłam ją pierwszy raz - "na próbę". Uważam, że jest super! Pije się ją ze smakiem, nie czuje się goryczy. Na pewno będę ją kupowoć.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mariusz, Jastkow
2012-08-11
Nowy smak, nieco bardziej gorzka od dotychczas używanych przeze mnie kaw Lavazza, ale jestem zadowolony i zdecydowany na ponowny jej zakup
Opinia naszego klienta w
    pixel