Opinie o Ekspres do kawy Melitta F53/1-102 Caffeo Passione OT - czarny

  • Automatyczny ekspres do kawy Melitta Passione OT, to urządzenie, które zapewni Ci przygotowanie wysokiej jakości kawy w domu. Ekspres skutecznie zachowuje zawsze świeży smak i aromat kawy oraz odmierza idealną ilość potrzebnej do zaparzenia kawy.
Kod produktu: 4006508215485
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 7 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radoslaw, Opole
2020-04-18
Bardzo dobry ekspres do domu. Dla niektórych wada dla mnie zaleta to mały zbiornik na wodę i kawę. Dzięki temu kawa nie zdąży zwietrzeć a woda zawsze jest świeża. Kawy pyszne, dużo opcji konfiguracji, jedyny minus za brak licznika kaw. Łatwo się czyści, obsługa prosta i instynktowna. Właściwie można obsługiwać bez instrukcji, ale Istnieje kilka sprytnych trików które warto odkryć bo ułatwiają używanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2020-04-06
Ekspres zakupiłam w maju ubiegłego roku. Jest bardzo prosty w obsłudze i w konserwacji. Wygląd i smak kawy nie odbiega od pysznych kaw serwowanych w Konessocafe ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Nieporaz
2020-02-24
Super sprzęcik.Kawa z tego ekspresu jest bardzo dobra. Łatwa obsługa,pojemność zbiornika idealna dla mojej rodziny. 5+dla obsługi sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2019-11-04
Super ekspres, łatwy w obsłudze, w miarę cichy, pojemniki na wodę, kawę i skropliny mimo małych pojemności są wystarczające w codziennym użytkowaniu, łatwe czyszczenie po użyciu spieniacza, mleko idealnie spienione. A sklep polecam najbardziej, ekspres przyszedł do nas uszkodzony, sklep zadziałał błyskawicznie, w poniedziałek wszystko ustaliliśmy, we wtorek był kurier po zepsuty ekspres, w środę piłem już pyszną kawę z nowego ekspresu. Polecam ten model jak i zakupy w sklepie konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Nisko
2019-01-22
Ekspres bardzo fajny. Wiele możliwości przyrządzania pysznej kawy, fajny wygląd, przystępne menu, wszystko działa jak należy, prosta konserwacja. Polecam. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2018-05-14
Bardzo solidne urządzenie. Polecam do domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Róża, Kielce
2018-04-30
Przygotowuje świetną kawę. Naprawdę świetną. Kawy mleczne można zrobić za jednym dotknięciem co bardzo usprawnia całą pracę. Polecam go szczególnie do domu, bo prezentuje się pięknie i jest solidny.
Opinia naszego klienta w
    pixel