Opinie o Ekspres do kawy Melitta F53/1-102 Caffeo Passione OT - czarny

  • Automatyczny ekspres do kawy Melitta Passione OT, to urządzenie, które zapewni Ci przygotowanie wysokiej jakości kawy w domu. Ekspres skutecznie zachowuje zawsze świeży smak i aromat kawy oraz odmierza idealną ilość potrzebnej do zaparzenia kawy.
Kod produktu: 4006508215485
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zelgoszcz
2022-08-29
Super ekspresik, zwłaszcza w domach, gdzie są twardzi zwolennicy kaw czarnych jak i mlecznych :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Białystok
2022-08-06
Od niedawna cieszymy się nowym ekspresem, który sprawuje się znakomicie. Ekspres jest prosty, intuicyjny w obsłudze, zajmuje mało miejsca. Testujemy różne rodzaje kaw ciesząc się ich smakiem. Realizacja zamówienia przez firmę Konesso była natychmiastowa. Dziękujemy i pozdrawiamy Ania, Irek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wisznia Mała
2022-06-20
Ekspres prosty w użyciu, dobrze wykonany. Ma wszystkie niezbędne opcje kawy. Dobrze spienią mleko. Jakość parzenia kawy zaskakująco wysoka jak na cenę ekspresu. Minus za mały pojemnik na wodę, co przeszkadza tylko jak jest więcej gości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Jawornik Polski
2021-10-28
Super Express, idealny dla nieduzej kuchni, mały zgrabny, zarazem bardzo ładnie się prezentuje. Kawa wyśmienita, można dostosowywać do swoich upodobań. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Pleśna
2021-06-18
Szybka dostawa cena była najniższa na rynku. Kawa jak na express jest bardzo dobra fajna crema, dobrze śpienia i łatwo potem się czyści układ i elementy systemu mlecznego. Każda kawę można według siebie edytować . Byłem pełen obaw teraz jestem pełen zadowolenia. Polecam i uważam ze nie warto dopłacać do nivony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Kraków
2021-04-13
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leśnica
2021-04-08
Moje marzenie o cudownej kawie się spełniło. Melitta jest intuicyjna, co jest cenne bo nie lubię się siedzieć z instrukcjami. Tu nawet instrukcje są konkretne i zwięzłe. Jestem zadowolona z zakupu. Faktycznie zbiornik na wodę mały ale za to jest zawsze świeża. Polecam w 100 procentach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Oświęcim
2021-03-12
Ekspres użytkujemy od miesiąca i co mogę powiedzieć, wizualnie naprawdę ładny do naszej białej kuchni po prostu "strzał w dziesiątkę", podoba mi się możliwość ustawienia wszystkich paramentów wybieranego napoju, od mocy kawy, temperatury parzenia po ilość wody czy mleka, dobrze spienia mleko i nie problemu z czyszczeniem układy mlecznego (automatycznie przy pomocy pary), jedyna uwaga jaką mam to mały pojemnik na wodę który starcza na wykonanie 2 max 3 kaw (ja o tym wiedziałem i nie przeszkadza mi to bo w domu jest tylko 2 użytkowników ), jest dosyć głośny zarówno podczas mielenia kawy jak i podczas parzenia kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Człuchów
2021-01-31
Polecam w 100%. Fantastyczny ekspres - super się prezentuje, łatwy w obsłudze, intuicyjny, a kawa pyszna. Razem z ekspresem zamówiłam zestaw do konserwacji ekspresu (co na pewno przedłuży jego żywotność) oraz kawę "Brasiliana" (dobrze paloną i aromatyczną). Dostawa ekspresowa (zamówienie wysłałam tuż przed Świętami Bożego Narodzenia i myślałam, że ekspres dotrze do mnie przed Sylwestrem, a tu niespodzianka - otrzymam go dokładnie 24 grudnia (świetny prezent pod choinkę). Polecam - obsługa profesjonalna i błyskawiczna. Towar zapakowany solidnie. Sklep godny polecenia - na pewno to nie są moje ostatnie zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Stalowa Wola
2020-12-20
Obsługa wzorowo szybka, ekspres jak dotąd spełnia moje oczekiwanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radoslaw, Opole
2020-04-18
Bardzo dobry ekspres do domu. Dla niektórych wada dla mnie zaleta to mały zbiornik na wodę i kawę. Dzięki temu kawa nie zdąży zwietrzeć a woda zawsze jest świeża. Kawy pyszne, dużo opcji konfiguracji, jedyny minus za brak licznika kaw. Łatwo się czyści, obsługa prosta i instynktowna. Właściwie można obsługiwać bez instrukcji, ale Istnieje kilka sprytnych trików które warto odkryć bo ułatwiają używanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2020-04-06
Ekspres zakupiłam w maju ubiegłego roku. Jest bardzo prosty w obsłudze i w konserwacji. Wygląd i smak kawy nie odbiega od pysznych kaw serwowanych w Konessocafe ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Nieporaz
2020-02-24
Super sprzęcik.Kawa z tego ekspresu jest bardzo dobra. Łatwa obsługa,pojemność zbiornika idealna dla mojej rodziny. 5+dla obsługi sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2019-11-04
Super ekspres, łatwy w obsłudze, w miarę cichy, pojemniki na wodę, kawę i skropliny mimo małych pojemności są wystarczające w codziennym użytkowaniu, łatwe czyszczenie po użyciu spieniacza, mleko idealnie spienione. A sklep polecam najbardziej, ekspres przyszedł do nas uszkodzony, sklep zadziałał błyskawicznie, w poniedziałek wszystko ustaliliśmy, we wtorek był kurier po zepsuty ekspres, w środę piłem już pyszną kawę z nowego ekspresu. Polecam ten model jak i zakupy w sklepie konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Nisko
2019-01-22
Ekspres bardzo fajny. Wiele możliwości przyrządzania pysznej kawy, fajny wygląd, przystępne menu, wszystko działa jak należy, prosta konserwacja. Polecam. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2018-05-14
Bardzo solidne urządzenie. Polecam do domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Róża, Kielce
2018-04-30
Przygotowuje świetną kawę. Naprawdę świetną. Kawy mleczne można zrobić za jednym dotknięciem co bardzo usprawnia całą pracę. Polecam go szczególnie do domu, bo prezentuje się pięknie i jest solidny.
Opinia naszego klienta w
    pixel