Opinie o Kawa ziarnista Coffee Journey Black Blend 1kg

  • Black Blend to intensywna w smaku kawa z polskiej palarni Coffee Journey. Mieszanka brazylijskiej arabiki i indyjskiej robusty w proporcjach 50:50. Jest to kawa, która pobudzi każdego i świetnie sprawdzi się z dodatkiem spienionego mleka.
Kod produktu: black-blend-1kg
Producent: COFFEE JOURNEY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 4.50
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2021-05-13
W/G najlepsza z kaw. Piękny aromat, który co rano budzi mnie do życia. Mocna i nie kwaśna. Próbowałem już wiele innych i mieszanka arabiki z robustą w tej kawie mi najlepiej smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2020-12-28
Bardzo aromatyczna kawa. Pobudzająca mocna i nie kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2020-11-03
Najlepsza jaką do tej pory kupiłam. A próbowałam już wielu różnych. Jednak zawsze do niej wracam. Aromatyczna, mocna i nie kwaśna. Jak rano włączam express aromat roznosi się w całym domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gryfice
2020-06-15
Jak dla mnie kawa nr. 1. Świetna na poranne przebudzenie. No i świeżo palona w polskiej palarni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Maciek, Zalesie Górne
2019-06-18
Taka sobie. Dość dobrze działa z mlekiem, ale jako espresso zdecydowanie za kwaśna i za mało esencjonalna jak na mój gust.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2018-12-29
Kawa o pięknym aromacie który roznosi się po całym domu, mocna idealna na poranne przebudzenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2018-11-05
Kawa dla kogoś kto kto z rana potrzebuje sporej dawki kofeiny i lubi bardzo mocny smak i aromat.Typowa kawa śniadaniowa ,bardzo dobra z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Ościsłowo
2018-08-01
Kawa genialna! Pijam ją jako poranne espresso, ma świetne wszystko - aromat przy mieleniu, gęstość i esencjonalność zadawalającą codziennie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bukowno
2018-04-12
Hmmm taka sobie, ładnie pachnie w opakowaniu, ale po zaparzeniu z mlekiem jakaś taka nie bardzo. Nie kupię jej znowu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tipharet, Sosnowiec
2018-03-28
Bardzo pyszna kawa, jestem miło zaskoczony polecam każdemu by jej spróbować.
Opinia naszego klienta w
    pixel