Opinie o Kawa ziarnista Vergnano Gran Aroma 1kg

  • Vergnano Gran Aroma to kawa ziarnista o wyjątkowo atrakcyjnym smaku i bardzo obfitej cremie. Polecana dla osób lubiących kawy z mlekiem, a także osób doceniających smak mocnego włoskiego espresso. Skład: 60% Arabica, 40% Robusta
Kod produktu: 8001800000094
Producent: VERGNANO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 142 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Czarnków
2021-01-19
Najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Ozimek
2021-01-17
Mocna b dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2021-01-16
Super kawka, sklep super obsługa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2021-01-16
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-01-15
Świetna do codziennego, intensywnego espresso, jeśli ktoś nie akceptuje śladu cytrusów/ kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2021-01-13
Chętnie wrócę do tej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-01-11
Pysznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Chełm
2021-01-09
szybko , i sprawnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Kraków
2021-01-04
Bardzo smaczna kawa, bez kwasnego posmaku, dosc intensywna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-12-24
Bardzo dobra kawa. Aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Sieniawa Żarska
2020-12-19
ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wolica
2020-12-19
Bardzo dobra obsluga i szybka kawka super wlasnie bede zamawiac kolejne w ten weekend
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radomyśl
2020-12-18
super kawa, dla mnie bomba z łyżeczką cukru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Wrocław
2020-12-17
Szybko i bardzo sprawnie. A kawa .... pyszna :) Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Kielce
2020-12-15
Pycha. Wytrawnym kawoszem nie jestem, ale w moim posmak czekolady wyczuwam. A ziemisty aromat jest bezcennym doświadczeniem w zimowy poranek. Lubię probować ciagle nowych kaw, ta bedzie w kazdej paczce...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gliwice
2020-12-13
Pyszna. Niska kwasowość i mega crema. Z mlekiem czy bez, smakuje wyśmienicie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Stargard
2020-12-07
bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2020-12-06
Świetna kawa. Idealna do espresso ale równie dobrze smakuje jako baza kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2020-11-22
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renia, Węgrzce Wielkie
2020-11-22
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2020-11-21
Smak i aromat kawy , wyśmienity. Doskonała na początek każdego dnia. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Szczebrzeszyn
2020-11-19
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2020-11-16
Kawa znalazła uznanie u części pracowników. Na pewno będzie kolejny zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Żory
2020-11-14
Jedna z lepszych kaw jakie piłem. Delikatna, o prawie niewyczuwalnej goryczce. Espreso wyborne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Luzino
2020-11-13
Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gliwice
2020-11-09
dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-11-03
Bardzo dobra kawa. Konkretna w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-10-31
Dobra kawa o przyjemnym aromacie i smaku. Nieco za mocno palona jak dla mnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Swarzędz
2020-10-19
świetna współpraca, szybko i na czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sosnowiec
2020-10-16
Bardzo szybka dostawa, mila fachowa obsługa, doskanała kawa !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Staszów
2020-10-10
Najlepsza obsługa, ekspresowa dostawa, najlepsza jakość towaru. Absolutnie POLECAM :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2020-10-02
zwykla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Pabianice
2020-09-20
Pierwszy raz zamówiłam tę kawę. Bardzo mi smakuje następny raz być może zdecyduję się na ten rodzaj kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wołomin
2020-09-20
Jeszcze nie otwierana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sosnowiec
2020-09-17
Kawa dla mnie bdobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Chełm
2020-09-16
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Wrocław
2020-09-14
Kawa najlepsza, bardzo smaczna. Intensywna w smaku, ale nie kwaśna.Pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2020-09-10
dla mnie rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Krotoszyn
2020-08-20
Bardzo dobra kawa w super cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Gdynia
2020-08-08
Zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Czarnków
2020-08-04
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Poznań
2020-07-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Gdańsk
2020-07-21
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Czarnków
2020-06-21
Pyszka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2020-05-12
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, NOZDRZEC
2020-03-20
kawka bardzo dobreńka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Milanówek
2020-01-07
Witam. Kawa dobra. Czuć delikatną gorycz. Brak kwasowości. Lepsza do kaw mlecznych. Espresso zbyt płaski smak. Obsługa super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Chocianów
2019-11-26
Świetna kawa, jedna z lepszych jakie zamawiałem w Konesso. Aromatyczna, esencjonalna z niewielką kwasowością. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Joanna, Wierzchowisko
2019-10-21
Dobra, mocna kawa i co ważne dla mnie nieduża kwasowość.Dobra crema,bardzo dobra z mlekiem.Daję mocne 4.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2019-10-12
Smaczna, delikatna i przede wszystkim mocna. Na ranne przebudzenie idealna !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Pabianice
2019-06-06
Vergnano trzyma dobry poziom wśród mieszanek. Kawa bardzo solidna o bardzo konkretnym smaku. Bez przesadnych nut goryczy czy kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danka, Rabka Zdroj
2019-02-10
Smaczna i delikatna kawa ,godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2018-11-18
Bardzo dobra kawa,jak dla mnie dosyć łagodna. Sklep,obsługa,aż miło. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2018-11-09
Mocna i pyszna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2018-11-08
Bardzo dobra, mocna kawa z delikatna goryczka i małą kwasowością, do tego w niezłej cenie. Polecam wszystkim zwolennikom mieszanek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Żukowo
2018-09-12
Kawa wyśmienita,serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Brwinów
2018-08-16
Szukałem kawy z dużą zawartością kofeiny. Nie zawiodłem się. Jednak dla mnie i tak jest trochę za słaba - wg. mnie nie ma efektu tzw. kopa. Natomiast jest dobra w smaku i bez przesadnej goryczki. Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2018-07-26
Fajna do kaw mlecznych, jest uniwersalna więc każdy znajdzie w niej coś dla siebie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, LUBLIN
2018-07-13
Od dawna kupuję tą kawę, rewelacja :))))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Czerwionka Leszczyny
2018-06-24
Zawsze unikalam zakupu mieszanych kaw ( iles % arabiki i iles % robusty). Dzis jestem bardzo zadowolona z dokonanego wyboru i zakupu kawy Vergnano Gran Aroma. Z powodzeniem moge polecic innym smakoszom. Na szacunek zasluguje rowniez sklep Konesso z uwagi na duzy wybor produktow jak i czas realizacji. Goraco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2018-06-21
doskonała kawa za niska cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Stalowa Wola
2018-06-04
Bardzo dobra kawa, zarówno do espresso jak i z mlekiem, ma odpowiednią moc, nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2018-05-08
Dobra kawa jako jako Latte macchiato i capuccino- polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2017-12-29
Kawa godna polecenia. Idealnie sprawdza się do kaw mlecznych!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Nowa Sarzyna
2017-12-15
Przystępna cena a kawa bardzo dobra -nie za kwaśna, nie za gorzka, w sam raz !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Czerwin
2017-12-09
Kawa wyrazista w smaku, intensywna. Świetnie się nadaje do latte, capuccino i na mocne espresso. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Stargard
2017-10-16
Dobra kawa, polecam szczególnie jako latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2017-08-21
Bardzo uniwersalna kawa i chyba każdy znajdzie w jej smaku coś dla siebie. Sprawdzi się chyba w każdym typie ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-03-23
Pyszna kawa w dobrej cenie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Rzeszów
2017-01-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2017-01-01
Kawa naprawdę pierwsza klas. Bardzo dobra z mleczkiem spienionym,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2016-10-16
Kawa bardzo łagodna, delikatna. Dostawa jak zwykle na 5 + :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marcin, Jadwisin
2016-10-07
Kawa na pewno świetna w swojej cenie, jednak jak ktoś trafnie napisał w smaku płaska, bez pazura. Tworzy ładną cremę i jest dosyć aromatyczna, ale bez szczególnej dominanty smakowej. Bardziej do gustu w tej półce cenowej przypadła mi jednak Lavazza Gran Espresso, zaś jeśli chodzi o 100% arabicę to La Brasiliana Marfisa - tyle, że lubię raczej kawy, które oprócz tego, że smakują stawiają na nogi. Vergnano Gran Aroma - na pewno dobra kawa, zwłaszcza jakościowo - reszta to już kwestia gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2016-10-03
A mi ta kawa średnio smakuje. Jest jakaś plaska, jakby przypalona, brak w niej ciekawych, żywych aromatów. Więcej nie kupie, mimo niskiej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-08-30
smaczna kawa za niską cenę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Szczecin
2016-08-18
Świetna kawa! Mocna, ale łagodna w smaku. Jestem wielkim fanem kaw z dużym dodatkiem robusty. Vergnano Gran Aroma jest jedną z moich ulubionych. Sklep i obsługa jak zwykle na najwyższym poziomie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Andrzej, Ruda Śląska
2016-06-08
Jak większość zaopatrujących się w sklepie ,również przychylam się do Pozytywnej opinii i polecam ! Co do samej zaś Kawy - nie trafiła w 100% w mój gust.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-03-10
Dobrze smakuje z mlekiem do śniadania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipowa
2016-02-05
bardzo dobra , mnie smakuje bardziej od 100 procentowej arabiki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Lubań
2016-01-31
Dobra kawa w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Czarnków
2015-12-18
Mocna ,pyszna kawa idealna by zacząć dzień , polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Mętków
2015-05-23
Kawa bardzo dobrej jakości, na prawdę polecam, na pewno będę wracał do tej kawy wielokrotnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Nowy Targ
2015-05-05
Bardzo dobra kawa, świetnie sprawdza się przygotowana w kawiarce ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2015-02-18
pierwszy raz zakupiłam tą kawe i na pewno do niej wróce
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2014-10-24
Biorąc pod uwagę, że jest to półka średnia kawa jest dobra jakości lekkakwasowość polecam. Sklep jak zwykle rzetelny i szybki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Sieradz
2014-08-31
Kawka super. Kontakt ze sprzedawcą na 6 :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Łódź
2014-08-21
Dobra, mocna kawą kupuję ją już od pewnego czasu i chyba przy niej zostanę. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2014-08-13
Kawa dobrze smakuje,jest aromatyczna, jej smak uzupełnia mleko. Ale równie dobrze pije się ją czarną z odrobiną cukru trzcinowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2014-08-06
dobra kawa lecz bez rewelacji, tak na 4, niestety nie ma gęstej cremy a tego się spodziewałem, robię w ekspresie ciśnieniowym gaggia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Stargard
2014-07-05
Doskonały mocny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2014-06-29
Dobra kawa na początek dnia. Moc i wyrazisty aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANIEL, Laszczki
2014-06-24
Moja ulubiona marka kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Koronowo
2014-06-16
Znakomita kawa - polecam każdemu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Susz
2014-06-15
Kawa bardzo dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2014-06-06
Dla kogoś kto nie lubi ziaren arabica - doskonały wybór. Niekwaśna, łagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2014-05-12
Kawa jest super :)))))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Oleśnica
2014-04-07
dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2014-03-13
Kawusia bardzo smaczna, w połączeniu ze spienionym mleczkiem miód na podniebienie :-) A sklep - jak zawsze współpraca na najwyższym poziomie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pilawa
2014-03-12
mocna, lekko gorzka, daje fajnego kopa, ale nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-02-26
Kawa wyśmienita - tak jak współpraca ze sklepem :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Osiek
2014-02-23
Rewelacyjna kawa w przystępnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Bolesławiec
2014-02-19
Znakomita w smaku, dobra pianka- polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Pionki
2014-02-10
Polecam dobrej jakosci kawe oraz fantastyczny sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2014-01-29
Polecam wszystko supet
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Damasławek
2014-01-24
Dobra, mocna kawka za dobrą cenę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bielsko-Biała
2014-01-20
Moja ulubiona kawusia. Aromatyczna, z odpowiednią mocą, zrównoważonym smakiem, a do tego zero kwaśności. Za te pieniądze - najlepsza. Błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Nowa Dęba
2013-12-04
Znakomita -posiada moc, smak i to czego oczekuję. Ryszard
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kłodawa
2013-11-21
bardzo dobra aromatyczna kawa.Polecam obsługa sklepu tez rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lubiszewo
2013-11-13
Fajna kawka:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-11-07
Rewelacyjna kawa polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, WARSZAWA
2013-10-29
Wyśmienita kawa, ekspresowa obsługa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wieliczka
2013-09-25
Dobry smak za niewygórowaną cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Brzeziny
2013-09-17
Aromatyczna, pyszna kawa.. jedna z moich ulubionych. Obsługa sklepu doskonała. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Toruń
2013-08-21
Kawa wyrazista w smaku, bardzo smaczna, według mnie jedna z lepszych w tej kategorii cenowej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUKASZ, LUBLIN
2013-08-13
Kawa wspaniała, bardzo wyrazista w smaku, intensywna. Świetnie się nadaje do latte czy capuccino, jak również i na mocne espresso. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2013-07-24
Fantastycznie wyważony smak pomiędzy goryczką a kwaskowatością. Idealna pobudzająca kawa na codzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Chylice
2013-07-04
bardzo dobra. cena rozsadna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Pruszków
2013-06-11
Piję ją o poranku z mlekiem, doskonała. Ma łagodny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Częstochowa
2013-05-01
Szybka dostawa. Świetna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zawiercie
2013-04-02
Szyba dostawa, zgodność zamówienia, bardzo serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2013-03-29
bardzo delikatny smak, lagodna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALEKSANDRA, BYDGOSZCZ
2013-03-24
Dobra kawa, szybka wysyłka wszystko na plus :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Poznań
2013-02-25
baaaaaaaaaardzo dobra :) Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2012-12-06
Kawa dość wyrazista/mocna. Idealna na espresso, więc idealna jako baza do każdej innej odmiany. Polecam kawę osobą, które lubią mocne kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAżYNA, JANOWICE WIELKIE
2012-12-05
Doskonała kawa, dobra cena i błyskawiczna dostawa, dziękuję i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łubnice
2012-11-23
Świetna kawa, b. dobre espresso a tym samym doskonała baza do cappuccino / latte. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Suwałki
2012-11-22
Świetna kawa, szybka przesyłka, rozsądna cena. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Radom
2012-11-20
Bardzo dobra, aromatyczna. Mogę polecić,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leszno
2012-10-26
Kawa dobra. Cena odpowiednia. Obsługa sklepu fantastyczna. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Skarżysko-Kamienna
2012-08-24
Kawa dość mocna o łagodnym smaku i dobrej cremie- na tę cenę jakość bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Gdańsk
2012-08-12
Bardzo dobra kawa, z lekką i delikatną goryczką i ciekawym, gorzkoczekokadowym posmakiem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Warszawa
2012-08-06
Zakupiłem ponownie doskonałe produkty z oferty sklepu, świetna jakość, jak zwykle doskonała obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2012-07-21
To już kolejny kilogram zakupionego przeze mnie Vergnano Gran Aroma. Każdy kolejny utwierdza mnie w przekonaniu, że to bardzo dobry wybór. Polecam zarówno do espresso (fantastyczna crema!), jak i do łączenia z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2012-07-10
Kawa smakowo i aromatycznie super. Mozna przy niej spokojnie przyjmować gości. Cena również korzystna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Christine, Czestochowa
2012-04-15
To świetna kawa podać gościom po kolacji z deserem - ma piękna crema!.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2012-03-25
Świetna kawa szczególnie do cappucino choć do śniadania z odrobiną mleka równie wyśmienita.Ładna ,gęsta crema.Dobra cena!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2012-02-13
Dobra jakość za przystępna cenę.
Opinia naszego klienta w
    pixel