Opinie o Kawa ziarnista Pellini Espresso Bar Cremoso no.9 1kg

  • Mieszanka najwyższej jakości ziaren arabiki oraz robusty. Kawa ze znanej i cenionej na całym świecie włoskiej palarni Pellini. Prawie stuletnie doświadczenie firmy pozwala na produkcję kaw, które zachwycą największych koneserów.
Kod produktu: 8001685122416
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 72 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Wrocław
2021-10-26
Porządna, aromatyczna kawa, bez zbędnej kwasowości. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-07-17
cudowna pianka,delikatniejsza od VIVACE.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stegna
2021-07-10
Najlepsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-07-04
Elegancko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2021-07-03
Super kawa aromatyczna o wyrazistym smaku.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, WROCŁAW
2021-07-01
BARDZO SMACZNA KAWA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Ząbkowice Śląskie
2021-06-24
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Jaworzno
2021-06-24
Dobra jakość do ceny, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Radomsko
2021-06-20
Bardzo przyzwoita kawa,ale bez fajerwerków smakowych.Zero kwaskowatości,co dla mnie zawsze na plus.W tej cenie to świetny wybór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-06-17
Kawa wysokiej jakości, gęsta, wysoka crema, bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Żory
2021-06-14
Kawa bardzo intensywna, o wuczuwalnym smaku czekolady i wanilii. Polecam. Jedna z lepszych włoskich kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-06-13
Solidna kawa do biura. Bardzo dobra obsługa sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Lublin
2021-06-13
Świetna kawa do codziennej degustacji …polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Garwolin
2021-06-10
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-06-07
Kawa z piękną pianką.Dobre urozmaicenie po Pellini Vivace.Bardzo nam smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lidzbark Warmiński
2021-06-06
Dobra!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wieliczka
2021-06-05
Jak najbardziej na plus, smak i aromat bardzo fajny, brak kwasowości i goryczka, która uwielbiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2021-06-05
W sam raz. Idealna czarna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stegna
2021-05-30
Najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2021-05-20
Szybko i sprawnie . Kawa super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Dobre
2021-03-25
u mnie nowość, taka próba zmiany po nr 82 - bez pudła, jest nieco wytrawniejsza. pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, JASŁO
2021-03-25
Polecam ,szybka dostawa,bardzo dobra, aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIRAGE, Rzeszów
2021-03-23
Bardzo dobra kawa. Piję espresso i moje wrażenie dotyczy CREME. Jest słabsza niż w wersji TOP Pellini.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Wrocław
2021-03-16
Polecam - wyśmienita kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2021-03-14
Bardzo aromatyczna, delikatna w smaku kawa, zdecydowanie jeden z moich faworytów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mińsk Mazowiecki
2021-03-12
Kawa super. Realizavja także. Polevami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, GRODZISK MAZOWIECKI
2021-02-26
kAWA PYSZNA! sREDNIOPALONA. w SZCZEGÓLNOŚCI POLECAM DO CAPPUCCINO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Siedlce
2021-02-21
Po dobraniu stopnia zmielenia kawa ma bardzo dobre body i cremę. Kolejna kawa tej marki z której jestem zadowolony. Pozdrawiam obsługę sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2021-01-31
Kawa Pelini Espresso Bar jak również kawa Pelini Top to moje ulubione marki. Kupuję je systematycznie w sklepie Konesso od trzech lat, jednocześnie korzystam z przyznawanych punktów, bonów rabatowych i okresowych promocji. Przygotowuję kawę w ekspresie Delonghi kupionym również w sklepie Konesso. Dostawa szybka. Oceniam na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Gliwice
2021-01-13
Wszystko jak zawsze szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Radom
2021-01-12
Polecam zakupy w sklepie konesso. Kawa przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2021-01-06
Towar dostarczany zgodnie z zamówieniem i błyskawicznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Niechobrz
2020-12-17
Bardzo dobra kawa. Obecnie moja ulubiona. Zdecydowany, mocny smak, ale bez uciekania w spaleniznę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kraków
2020-12-03
Kawa bardzo dobra. Szybka dostawa. Bezpiecznie zapakowane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Inowrocław
2020-11-29
Kawa bardzo dobra, delikatna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zawiercie
2020-11-22
szybko,sprawnie, wysokiej jakości kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Krakow
2020-11-21
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Toruń
2020-11-20
Smakowałem wszystkich kaw ze stajni Pellini i powiem ,ze wszystkie pod esspreso mi pasują ...tym razem zamówiłem Bazzare aromamore też super mogę śmiało polecić smakoszą małej esspreso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2020-11-05
Super kawa.Mocna i aromatyczna.Moja ulubiona.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2020-11-04
Szybka i profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Wroclaw
2020-10-30
Bardzo dobra kawa!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ligia, Warszawa
2020-10-17
Kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2020-10-12
Reakcja firmy na zamówienie bardzo szybka. OTRZYMAŁEM produkty wysokiej jakości. Dziękuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2020-09-28
Ok, super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2020-09-11
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2020-05-27
Bardzo dobra. Aromatyczna o intensywnym i wyrazistym smaku.Polecam. Sklep jak zwykle super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bogdan, Warszawa
2020-04-21
przy bardzo drobnym mieleniu nie zachwyca, ale zmielona "grubiej" jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2020-04-12
Dobra kawa. Sklep jak zwykle super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2020-03-08
Porządna kawa do codziennego użytku np. w pracy. Sklep - jak zawsze w pełni profesjonalny. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, 80-125 Gdańsk
2020-02-23
Bardzo dobry produkt,polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zdunska Wola
2020-02-23
Bardzo dobra, intensywny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALDONA, CZOSNÓW
2019-11-09
Kawa intensywna ,aromatyczna .Zakupy w sklepie zawsze zgodne z opisem ,szybka wysyłka ,częste promocje .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2019-11-01
Хороший кофе, мне понравился. Dobra kawa. Podobało mi się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Gdańsk
2019-10-25
Kawa o łagodnym, harmonijnym smaku, aromatyczna z pianką z automatycznego ekspresu. Będę testował również inne kawy z palarni Pellini. Ta kawa utwierdza mnie w opinii, że najlepsze są arabiki z niewielkim (do 30%)dodatkiem robusty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Warszawa
2019-08-23
Dobra. Naprawdę dobra. Aż strach, że się uzależnię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2019-08-08
Kawa - bardzo dobra. Sklep - jeszcze lepszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jacek, Łuków
2019-07-05
dobra kawa, polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Tychy
2019-03-29
Kawa bardzo dobra . Sklep - obsługa ,przesyłka na "5". Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2019-01-10
Dostawa bardzo szybka i zgodna z zamówieniem. Kawa aromatyczna, bez goryczki i nie kwaśna. Polecam do ekspresów automatycznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Łódź
2019-01-10
Bardzo dobra intensywna kawa. Do espresso i latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2019-01-07
bardzo dobra kawa, smakuje mi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Miękinia
2018-11-16
Delikatna jak dla mnie. W każdym zakupie pozycja obowiązkowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2018-11-05
W smaku kawa bardzo intensywna ,z tymi proporcjami powoduje ze jest obłędna w smaku i aromacie. Kawa nie jest ani gorzka, ani kwaśna . Jedna z lepszych kaw ,na pewno na długo zagości w moim domu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wodzisław Śląski
2018-10-18
Bardzo dobra aromatyczna kawa z gęstą pianką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Nowy Dwór Mazowiecki
2018-09-27
Na prawdę polecam, warto !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MACIEJ, BYDGOSZCZ
2018-09-13
dostawa jak zwykle szybka, a kawa - polecam do espresso jak i latte, bogaty i mocny smak ale bez goryczki. Domieszka robusty świetnie się komponuje z mlekiem ale nie przeszkadza w samym espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Jarocin
2018-07-17
Bardzo dobra kawa. Przyjemny, aromatyczny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Kaczyce
2018-02-24
Dobra cena, dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2018-02-12
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gdynia
2018-02-10
Super kawa !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2018-02-05
Świetna kawa o intensywnym smaku i aromacie.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tipharet, Sosnowiec
2018-02-04
Przyzwoita kawa w przyzwoitej cenie, polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel