Opinie o The Gabi Master A Coffee Dripper Glowbeans

  • Zaparzacz Gabi Master koreańskiej firmy Glowbeans, to innowacyjne urządzenie zaprojektowane do parzenia niesamowitej kawy w swoim domu. Przygotowanie kawy w Gabi jest bardzo proste, a efekty zachwycą każdego miłośnika przelewów.
Kod produktu: 8809539890005
Producent: GLOWBEANS

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-07-04
imho kawa wychodzi lepsza jak z v60. polecam. jedyną wadą może być wygląd gabi. ale bez przesady. ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2022-06-24
Kawa z tego zaparzacza wychodzi przepyszna. Testuję teraz różne warianty receptury z dołączonej instrukcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Jelenia Góra
2022-04-15
Jeden z moich ulubionych szybkich zestawów na filiżankę. Poręczny, kompaktowy i pięknie zapakowany w wielorazowe pudełko. Idealny na wypady za miasto!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2022-01-22
wszystko syper
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Przemyśl
2022-01-13
Gabi daje powtarzalność smaku kawy i poniekąd zwalania człowieka z poczucia odpowiedzialności za działania drippera. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Piekoszów
2021-12-08
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Katowice
2021-11-04
Najlepszy dripper z jakim miałem do czynienia. Opinie z którym można się spotkać idealnie oddają charakter Gabi - "mistrz słodyczy". Kawa parzona w Mastrze A ma podkreśloną słodycz i (nieco) kwasowość (acz w bardzo przyjemny, słodkawy sposób). Ponadto jedną z największych zalet Gabi jest powtarzalność - nie zmieniając ilości kawy, stopnia mielenia oraz temperatury i ilości użytej wody dostaniemy identycznie smakujący napar za każdym razem. Zdecydowanie zachęca to do eksperymentów! Warto też wspomnieć, że Gabi jest idealnym wyborem dla osób nieposiadających czajnika z szyjką (gooseneck). Taki też był powód w moim przypadku, aczkolwiek zdecydowałem się zostać przy Gabi na stałe. Na koniec mała uwaga co do pojemności - ze względu na przepustowość deszczownicy (i wymuszony przez to czas parzenia) realistycznie w Masterze A da się przygotować 300 ml naparu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ariana, Torun
2021-09-24
Bardzo fajna rzecz, jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Laura, Kobyłka
2020-11-26
Super produkt!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2020-02-10
Fajne jest to, że dzięki prysznicowi w środkowej części Gabi i precyzyjnym dozowniku wody można uzyskać niemal identyczną powtarzalność parzenia, dzięki czemu kawa za każdym razem smakuje tak samo pysznie :) Ja używam 15g kawy na 200 ml wody z 50g preinfuzji przez 30 sekund :) Celując przemiałem w czas parzenia ok. 3:30 praktycznie każda kawa smakuje super :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2019-07-16
Po zaparzeniu ok 25 kaw moja opinia jest następująca: urządzenie jest niezwykle łatwe w użyciu, kubek kawy jest gotowy w ok. 3 minuty, zajmuje mało miejsca, ale teraz najważniejsze czyli smak. Dla mnie smak jest najlepszy spośród wszystkich metod, którymi do tej pory dysponowałam (ekspres przelewowy, moka, french press, hario). Najlepszy czyli: najczystszy, najsłodszy, najbardziej zbalansowany. Stosuję 15 g kawy na 150 ml wody. Kawy to Gorilla Belnd z Hard Beans i Diemme Caffe Miscela Oro. Z dodatkiem spienionego mleka osiągnęłam ideał, którego długo szukałam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2019-05-13
Rzeczywiście bardzo łatwo parzy się kawę w Gabi, a efekty są zbliżone do V60. Podoba mi się to, że kawa jest zalewana równomiernie.
Opinia naszego klienta w
    pixel