Opinie o Kawa ziarnista Vergnano 900 Novecento Espresso Dolce 1kg

  • Kawa ziarnista Vergnano 900 Espresso Dolce to mieszanka najwyższej jakości. Jest łagodna, ale wyrazista w smaku. Kawa jasno palona z niską zawartością arabiki. Kawa idealna na spotkanie z przyjaciółmi. Skład: 90% arabika, 10% robusta.
Kod produktu: 8001800000551
Producent: VERGNANO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2022-07-15
Ok, kawa smaczna, jestem zadowolona z zakupu polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2022-03-07
włoski aromat czarnrj
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, GDYNIA
2022-01-03
Przesyłka szybka , kawa dopiero będzie mielona. Czuje ,że będzie pięknie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-11-07
Od dłuższego czasu to moja ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2021-10-26
Nie jest tania kawa ale warta ceny. Smak i aromat i równość ziaren. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-07-17
kawy linii vergnano uważam za najlepsze z dodtychczas testowanych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kielce
2021-06-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Olsztyn
2021-06-24
Jak zwykle pyszna. Dostawa ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jarocin
2021-05-23
Espresso wyraźnie czekoladowe (gorzka czekolada). Kawa czarna - podobnie czekoladowa. W cappuccino kawa wyrazista. Kawa bez kwasowości i przykrej goryczki. Słowem kawa warta polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2021-05-16
Ma konkretny smak.smakowała całej rodzinie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Łódź
2021-04-11
Wszystko zgodne z opisem. Kawa godna polecenia, wszystko zależy od twoich kubków smakowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Łódź
2021-01-31
Polecam. Szybka dostawa, towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Strzałkowo
2020-11-27
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Strzałkowo
2020-09-14
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-05-01
Kawa mocna aromatem, ciemno palona i błyszcząca, już po otwarciu opakowania wiedziałem, że będzie dobra :-). Smakuje nam z dodatkiem mleka jak i sam. Nie ma w niej kwasowości. Na pewno wrócimy do tej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Chylice-Kolonia
2020-01-12
Świetna do ekspresu kolbowego. Niezależnie od parametrów ekstrakcji, kawa wychodzi pyszna. To najbardziej bezproblemowy produkt z jakim miałem styczność. Bardzo delikatna, a jednocześnie nie jest nijaka/"płaska" w smaku. Cappuccino jest bardzo aksamitne, słodkawe. Espresso wyraźne, ale nie zabija goryczką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Gdynia
2019-02-27
Wspaniała kawa, słodki smak, bez goryczy, pyszna z mlekiem. Faktycznie niskokofeinowa, ale dzięki temu można wypić kolejną ze smakiem po południu . Moja ulubiona z Vergnano i chyba ze wszystkich, jakie do tej pory piłam. Typowo "babska", warto spróbować.
Opinia naszego klienta w
    pixel