Opinie o Kawa ziarnista Vergnano 800 Ottocento Espresso Crema 1kg

  • Kawa ziarnista Vergnano 800 Espresso Crema to najlepszy przykład mieszanki wysokiej jakości. Jest łagodna w smaku i posiada średnią zawartość kofeiny. Idealnie sprawdza się podczas popołudniowej przerwy. Skład: 80% arabika, 20% robusta.
Kod produktu: 8001800000520
Producent: VERGNANO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skołyszyn
2021-01-06
Mocna aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Grębów
2020-12-28
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2020-06-27
Chyba najbardziej wyważona w smaku Vergnano. Raczej mała zawartość kofeiny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdynia
2020-04-09
Odkąd raz spróbowałam tej kawy we Włoszech, kupuję tylko ją. Nawet zaparzona w domu przywodzi na myśl rzymskie, florenckie czy mediolańskie kawiarnie. Do tego jeszcze tylko cornetto i czujesz się już całkiem błogo. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Szczecin
2019-11-26
Bardzo dobra kawa, ma miejsce w moim TOP 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Łodygowice
2019-09-20
Jest to jedna z dwóch najlepszych kaw jakie pije moja rodzina, aromatyczna, nie kwaśna, nie nazbyt gorzka, mniam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-08-06
Gorąco polecam. Kawa warta swojej ceny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2018-10-31
Kolejna, po SEICENTO, świetna kawa od Vergnano. Dość wytrawna i wyważona w smaku, ale amator kawy odnajdzie w niej wszystko, co dobra kawa powinna mieć. Szlachetna goryczka, wyczuwalne, ale nienachalne nuty skórki chleba, przypieczonego biszkoptu, dominikańskiego cygara czy nawet skórzane. Oczywiście, nie polecam pić z mlekiem - szkoda dobrej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2018-01-24
Kawa dość łagodna o delikatnym smaku. Aromat troszkę słabo wyczówalny. Dla osób które lubią delikatną i minimalnej goryczy kawę.
Opinia naszego klienta w
    pixel