Opinie o Kawa ziarnista Kimbo Espresso Bar Prestige 1kg

  • Kimbo Prestige charakteryzuje się łagodnym smakiem i intensywnym aromatem. Kawa z pewnością zadowoli najbardziej wymagających konsumentów. Skład: 80% Arabica, 20% Robusta
Kod produktu: 8002200140045
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 32 Średnia ocena: 4.84
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Legnica
2022-09-11
Dobra kawa ,smakuje wszystkim moim znajomym.polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, LESKO
2022-08-26
Jedna z ulubionych moich kaw. Wracam do niej systematycznie. Bardzo odpowiada mi jej smak i kwasowość. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2022-01-03
Bardzo dobra Kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dukla
2021-11-19
Szybko,sprawnie.Towar zgodny z zamowieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Katowice
2021-11-06
Polecam, wszystko poszło szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bielsko-Biała
2021-09-09
Jedna z moich ulubionych kaw, świetny smak i bogaty aromat. Już sama nie wiem, ktore to opakowanie kupiłam. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Warszawa
2021-08-12
bardzo dobra kawa I profesjonalną obsługa sklepu Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Toruń
2021-07-29
Wyrazisty smak, bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Chełmno
2021-07-18
Moja ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Poznań
2021-06-17
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2021-04-23
Bardzo very much. tylko ta cena....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gdańsk
2021-04-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Chełmno
2021-02-25
Kawa, którą piję od kilku lat. Smaczna, aromatyczna, po prostu super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Oswiecim
2020-11-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Wrocław
2020-09-07
Szybka realizacja i bardzo miła obsługa. Na pewno nie będą to moje ostatnie zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2018-09-09
Testuję różne kawy, tę również i polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-09
Smaczna, daje kopa - to najważniejsze. Nie ma co rozpisywać się nad smakiem ponieważ każdy przygotowuję swoją kawę w inny sposób. Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2018-01-04
Dobra i mocna kawa espresso. Intensywny smak. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gdańsk
2017-10-23
Pozostaje podpisać się pod poprzednimi komentarzami. Świetna kawa. Aromatyczny smak, dobrze pobudzająca. Posmakuje zarówno zwolennikom kaw łagodniejszych, jak i preferującym te bardziej intensywne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2017-06-12
Kawy Kimbo to zdecydowanie moje klimaty. Pyszna, aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2017-02-09
Bardzo smaczna kawa. Intensywny smak - zarówno do espresso, jak i latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Mszanka
2016-04-06
Bardzo dobre espresso, a i mleczne kawy ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-02-13
Bardzo dobra kawa, wspaniały aromat. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2014-02-04
To mój kolejny zakup w sklepie Kawy Włoskie i jak zwykle - bez pudła. Kawa smaczna, dobra do espresso. Przesyłka błyskawiczna. Polecam wszystkim!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Częstochowa
2014-01-07
Wyśmienita kawa dla zwolenników espresso. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-05-27
Wspaniała kawa aromatyczna i delikatna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Dariusz, Dolaszewo
2013-05-05
Dosyc specyficzna kawe inna niz inne. Niestety ta innosc niezbyt pasuje do mojego podniebienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2012-12-11
Kawa z charakterem,bardzo polecam,no i rewelacyjna obsługa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Legionowo
2012-09-13
Badzo dobra kawa, polecam. Dostawa ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, WARSZAWA
2012-08-30
Mocna, aromatyczna ,,, warta swojej ceny
Opinia naszego klienta w
    pixel