Opinie o Kawa ziarnista HAYB Brazil Cerrado Patrocinio 1kg

  • Średnio palona brazylijska arabika przeznaczona do ciśnieniowych metod parzenia kawy. HAYB Brazil Cerrado Patrocinio posiada słodki smak z wyczuwalną nutą karmelu, kakao i rodzynek.
Kod produktu: 5904844570017

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Kraków
2022-08-04
Bardzo dobra i aromatyczna kawa, piję wyłącznie czarną. Dosyć intensywny smak, taki jak lubię. Sklep super, będę kupować różne kawusie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Sopot
2022-02-27
Wysyłka szybka. Kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOMILL, LUBLIN
2022-02-25
doskonała do expresso jak i do kawy z dodatkiem mleka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, PRUSICE
2022-02-21
100% pozytyw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2022-01-25
Interesująca kawa na co dzień. Przygotowywana w dripie, nie jest tak bogata jak kawy speciality, ale dobrze sprawdza się jako szybki drip.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Brwinów
2021-12-18
dosyć gorzka, ale lubię taką
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Warszawa
2021-12-03
Pyszna, aromatyczna! Lubię!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Przegędza
2021-11-18
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Basia, Kobyłka
2021-09-05
Jedna z lepszych jakich piłam, mimo, że robiona ze zwykłego przelewu była doskonała. Słodka i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-07-16
Bardzo lubię smak tej kawy! Piję rano i po południu:) Obsługa NAJLEPSZA, błyskawiczna! Dziękuję!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2021-07-04
Idealna na każdą okazję, bardzo dobra w smaku, moja ulubiona od Hayb
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Szczecin
2021-07-03
Kawa super. Esencjonalna i smakowita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Kamionka Wielka
2021-06-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Rzeszów
2021-06-14
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-06-09
Kawa godna polecania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lublin
2021-04-30
bardzo smaczna kawka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gdańsk
2021-04-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Libiąż
2021-04-04
Polexam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Szczecin
2021-04-03
Kawa inna od tych , które preferuję i dlatego ją zamówiłem. Bardzo bogaty, owocowy smak. Kawa aromatyczna, będę ją kupował od czasu do czasu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Gdynia
2021-04-02
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Warszawa
2021-03-05
Aromatyczna i z pianką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2021-02-20
Znakomita kawa do podkręcenia smaku deserów. Wyczuwalne nuty kakao i rodzynek :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wrocław
2020-11-16
Wszystko super :) niedługo kolejne zamówienie, bo kawa się kończy.
Opinia naszego klienta w
    pixel