Opinie o Kawa ziarnista HAYB Brazil Cerrado Patrocinio 250g

  • Średnio palona brazylijska arabika przeznaczona do ciśnieniowych metod parzenia kawy. HAYB Brazil Cerrado Patrocinio posiada słodki smak z wyczuwalną nutą karmelu, kakao i rodzynek.
Kod produktu: 5904844570000

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 28 Średnia ocena: 4.75
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Ostrowiec Św.
2022-04-14
Kawa przepyszna - aromatyczna. Polecam, w przyszłości kupię inne kawy tego producenta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Tuczno
2022-04-08
Jak zawsze HAYB nie zawodzi, nuty czekoladowe wydatne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2022-03-11
Nie przekonała mnie jakoś ta kawa, smak ok ale nie taki abym chciał ponownie pić, nie wpadła jakoś w moje kubki smakowe. Parzenie w kawiarce i ekspresie i ciężko uzyskać powtarzalność. Spróbowałem ale już nie skosztuję się drugi raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rokietnica
2022-02-24
Przyjemna w smaku do kawy mlecznej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Toruń
2022-02-14
Bardzo dobra kawa. A obsługa Konesso najlepsza! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2022-01-04
Kawa dobra, dość delikatna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2021-11-07
Nie podeszła mi zupełnie. Podobnie jak inne kawy z tej palarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iryna, Warszawa
2021-10-22
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Wieluń
2021-09-22
dobra delikatna kawa w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Stanisławów Pierwszy
2021-06-20
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdynia
2021-06-11
Kawa bardzo dobra, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Chełm
2021-05-25
Dobra kawa. Szczerze polecam. Profesjonalna obsługa na 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Chełm
2021-04-28
Kawa bardzo smaczna. Obsługa profesjonalna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zielona Góra
2021-04-22
Kawałagodna,delikatna w smaku.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Międzyrzecz
2021-04-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2021-04-09
Nic tylko zamawiać i siorbać:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Gostyń
2021-04-01
Jak to u Konesso - zawsze szybko , na czas i smacznie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Łódź
2021-01-11
Super kawa o delikatnym smaku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Poznań
2020-12-27
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2020-12-17
Pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dawid, Libiąż
2020-11-09
Przyjemna kawka o klasycznych czeko/orzechowych nutach. Smaczna nie tylko jako espresso z kolbówki ale i alternetywa z aeropressa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Śrem
2020-11-06
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Baranów Sandomierski
2020-09-13
Bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Dąbrowa Górnicza
2020-07-06
Bardzo przyjemna kawa. Dobra do cappucino, rewelacyjna crema. Kolejna kawa od Hayb, z której jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Łęczyca
2020-06-29
Kawa kupiona na spróbowanie. No i okazało się, że "trafiony, zatopiony". Rodzina domaga się "jeszcze raz to samo".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Mrągowo
2020-01-03
Trafiony prezent
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2019-09-02
Jak dla mnie jedna z lepszych kaw. Idealnie wyważona goryczka, a posmak owoców, mało kwaśna. Super crema. Lubię kawy z tej palarni, szkoda, że nie nie ma w ofercie opakowań 1 kg.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-08-19
Wszystko jak w opisie. Miód, śliwka (suszona), ale ogólnie mało wyraziście, czyli pisząc nieelegancko cienko.
Opinia naszego klienta w
    pixel