Opinie o Portafilter 58mm bez wylewek typu naked Lelit PLA580V

  • Portafilter Lelit PLA580V jest przeznaczony dla osób pragnących przygotować perfekcyjne espresso. Brak wylewek pozwala na obserwację procesu zaparzania i dostrzeganie wszelkich nieprawidłowości. Do portafiltra dołączone jest sitko na 18-21g kawy.
Kod produktu: 8009437000036
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 4.75
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Lublin
2023-10-03
Portafilter wykonany idealnie, w komplecie sitko 18-21 g. Wygląd espresso wypływającego wprost z sitka - bezcenny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Brzesko
2023-09-24
Portafilter Lelit to niezbędny element ekspresu do kawy. Wersja bez wylewek typu naked jest idealna dla osób, które chcą kontrolować proces przygotowywania kawy. Dzięki temu portafiltrowi mogę dokładnie obserwować, jak kawa się ekstrahuje, co pozwala na doskonalenie swoich umiejętności w przygotowywaniu espresso. Produkt jest solidnie wykonany i trwały. To must-have dla każdego, kto stawia na jakość kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Ustka
2022-10-23
To już druga taka sama kolba kupiona w tym sklepie, kupiona jako taka zapasowa i między innymi dla tego że cena super. Kolba taka pozwala nam na obserwację jak sobie robimy espresso dzięki temu możemy sobie robić poprawki. Bardzo polecam taki sposób przyrządzania espresso i ten sklep. Jka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Ustka
2022-07-14
Ten zakup był pierwszym po zakupie nowego ekspresu. Błyskawiczna dostawa, a towar I klasa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2022-02-26
Genialny :) osobiście odradzam portafilter z drewna bo Wam będzie pękać :) ten nie ma z tym problemu i wygląda bardzo przyzwoicie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2020-12-18
Idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2020-11-28
"Nagi" portafilter to piękny widok wypływającego naparu wprost z sitka, jak również możliwość weryfikacji poprawności dystrybucji przemiału w sitku. Niestety w tym modelu zamontowano uchwyt wykonany z niskiej jakości tworzywa sztucznego, a sam odlew ma ostre, nieprzyjemne krawędzie. Gdybym obejrzał go na żywo przed zakupem, zdecydowanie wolałbym dopłacić do wersji z uchwytem drewnianym. Sitko również jest kiepskie, warto dokupić precyzyjne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2020-10-31
Kawa zrobiona przy pomocy tego portafiltra jest wyśmienita. Trochę czasu zajmuje nauka używania go, ale warto. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel