Opinie o Proszek do czyszczenia żaren i komór mielenia w młynkach Lelit PL104

  • Proszek do czyszczenia żaren Lelit 104 pozwoli utrzymać ekspres w nienagannej czystości. Używanie jest bardzo proste wystarczy przepuścić go przez młynek jak ziarna kawy a jedno zakupione opakowanie wystarczy na długi czas.
Kod produktu: 8000733002052
Producent: PULY CAFF
  • Liczba sztuk w opakowaniu: 10
  • Opakowanie: 150g

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 24 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kroczyce
2022-08-04
dobrej jakości produkt, polecam ten produkt opinia pozytywna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Poznań
2022-05-05
Produkt super, polecam. Ekspres i akcesoria dobrze wyczyszczone. Obsługa i wysyłka bardzo szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Radomsko
2022-04-22
Produktu używam zgodnie z instrukcją od początku posiadania młynka żarnowego tj.ponad rok.Wierzę producentowi,że tak trzeba i mam nadzieję,że rzeczywiście dobrze czyści żarna.Ale żeby mieć 100%pewność to oczywiście po użyciu trzeba byłoby rozkręcić młynek i to sprawdzić.A tego robić nie będę,tak więc pozostaje mieć nadzieję,że środek spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Modlnica
2022-02-17
Świetny produkt, bardzo łatwy w użyciu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Przemysław, Koziegłowy
2022-02-03
Środek generalnie ok, czy czyści ? nie wiem - producent mówi że czyści. Nie wiem czy jest szkodliwy - raczej nie bo nawet po kilku zmieleniach zdarzyło się że zapodziało się gdzieś w młynku ziarenko tego specyfiku. Używam bo wierzę choć do młynka nie mam jak zajżeć żeby ocenić efekty jego działania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rzgów
2022-01-10
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Zawiercie
2022-01-07
Spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kroczyce
2021-11-13
Produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EMIL, PUŁAWY
2021-10-14
OK. Produkt zgodny z opisem, szybka przesyłka. Polecam zakupy w tej firmie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wrocław
2021-09-06
Chyba dobre. Zbyt dużej różnicy nie widać, Młynek wbudowany Lelit, ekspres od pół roku, do 3-4 kaw dziennie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Koszalin
2021-08-29
Ekspresowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2021-08-14
Bardzo dobrze czyści młynki!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Pępowo
2021-07-13
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-06-13
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Skała
2021-04-25
Wszystko jest OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Tarnowskie Góry
2021-04-10
Spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-01-23
Młynek mam dosyć nowy, mam nadzieję że regularne czyszczenie proszkiem puly grind wydłuży jego żywotność i sprawi,że kawa dalej będzie dobrze smakowała. Na plus na pewno łatwość użycia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Walbrzych
2021-01-21
Kupiłem ale jeszcze nie użyłem .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2020-12-27
Są to dedykowane przez producenta mmateriały eksploatacyjne - sprawdzają się i dobrze działają. Jestem zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Łaziska Górne
2020-02-14
Czyści szybko i skutecznie. Sprawdza się bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Pogórze
2019-05-25
Tak jak napisano już wcześniej - skuteczny, ale dobrze mieć na podorędziu słabej jakości kawę w ziarnach by nie było żal jej wysypać po użyciu tego środka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2019-04-08
Użytkowałem już kilkakrotnie. Aby pozbyć się resztek proszku trzeba zmielić sporo kawy, dlatego 4/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Harmęże
2018-04-27
Działa niezwykle szybko i dobrze czyści.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2018-03-18
Kupiłem na próbę i na razie zastosowałem raz. Sprawdził się dobrze.
Opinia naszego klienta w
    pixel