Opinie o Kawa ziarnista Bazzara AROMAMORE 1kg

Kawa ziarnista Bazzara AROMAMORE 1kg - opinie w konesso.pl
  • W smaku wyczuwalne kwaskawe nutki, które nadają świeżości kawie i tworzą wspaniały, intensywny aromat przypominający zapach kakao i suszonej moreli. Kawa pozostawia po sobie miłe wrażenia smakowe. Skład: 70% Arabica, 30% Robusta
Kod produktu: 8026028000015
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 51Średnia ocena: 4.86
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Olkusz
2019-02-13

ok

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Inowrocław
2019-02-03

Kawę dostaliśmy gratis do zamówionego ekspresu i to był dobry ruch marketingowy ze strony sklepu;-) gdyż od grudnia zamówilismy już 3 kg :-D. Nam pasuje idealnie, aromat czuć w całym domu, nie jest kwaśna, bez goryczki i potrafi kopnąć, Polecam

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2019-01-04

Wg mnie jest lepsza niż Pellini no. 82, która ma takie same proporcje arabiki/robusty. Polecam.

Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2018-11-12

bardzo sympatyczny gratis od ekspresu Jura D60 :) Kawa dobra (4/5)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Andrespol
2018-11-05

Bardzo dobra kawa z włoskiej palarni Bazzara. Polecił mi ją klient i nie żałuję. Jest smaczna, aromatyczna i nie jest kwaśna.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Stary Sącz
2018-11-04

Bardzo dobra kawa w samku nie czuć goryczki jak dla mnie w sam raz.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-10-30

bardzo dobra kawa, warto jej spróbować

Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2018-06-21
Po tej cenie spodziewałem się czegoś lepszego... Wymaga innej regulacji młynka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-04-09
To już chyba trzeci zakup tej kawy i za każdym razem odkrywam w niej coś nowego. Przyjemna, nie gorzkawa i co najważniejsze stawia na nogi. Serdecznie polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kłodzko
2017-04-21
Wyśmienita kawa świetny aromat i smak polecam warto sprobować
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-03-07
Kawa rewelacyjna bardzo dobrze dobrana mieszanka ,kawa pozbawiona goryczki o wspaniałym smaku
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2017-03-05
Jak dla mnie - niezbyt fajna. Zbyt dużo goryczki, nie czuję słodyczy. Co ciekawe - inne mieszanki Bazzary odpowiadają mi znacznie bardziej.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wojcieszków
2017-02-15
Pyszna, aromatyczna kawa. Gorąco polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Katowice, Pow. Katowice
2017-02-10
Pyszna kawa polecam z pewnością jeszcze ja zakupie
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2016-12-23
Kawa lekko kwaskowa, może nawet kapkę cierpka, wydaje się dość mocna. Dobra. Nie wyczuwam w niej jakichś nadzwyczajnych kompozycji. Bardzo dobra.... poprawna, ale bez szału.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zdunska Wola
2016-11-22
Bardzo dobra kawa, mocne aromatyczne espresso.Bardzo polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2016-07-23
Kawa bardzo dobra, idealnie nadaje się do cappuccino. W dodatku cena optymalna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-04-15
Bazzara jak zwykle smaczna. Dodatek robusty ożywia poranne espresso :) Ładna crema.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-04-09
Moim zdaniem idealnie nadaje się do kawiarki, podobnie jak GranCappuccino. Dobry stosunek arabiki i robusty. Kawa bardzo aromatyczna. Dobrze komponuje się z mlekiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-03-21
Bardzo smaczna kawa, super crema. Obawiałem się trochę dużej (30%) zawartości Robusty, ale okazało się, że nie taka Robusta straszna jak ją malują (widocznie jest b. dobrej jakości).
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łajski
2016-02-07
Zazwyczaj wybieram Bazzara i niech tak zostanie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Katowice
2016-01-19
Świetna! Bardzo chętnie się po nią ponownie. Espresso smakuje wyśmienicie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2015-12-17
Kawa bardzo dobra, obsługa sklepu wyśmienita, bardzo szybka wysyłka. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemyslaw, Warszawa
2015-12-15
Kawa świetna. Aromatyczna, dobra na espresso. Bardzo pełny smak, ale zrównoważony.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2015-12-02
Świetna kawa, jak każda z Triestu. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2015-11-27
Kawa bardzo dobra. Mnie smakowała raczej w kawach mlecznych niż espresso. Ale... Mocne 5. :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Rzeniszów Koziegłowy
2015-11-23
kawa dobra
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-03-29
Delikatna, świetna do cappuccino. Za drobno zmielona ma gorzkawy posmak. Trochę jestem zawiedziony płaskim aromatem, więc do espresso poszukam czegoś innego.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2015-02-21
Pyszna, jak każda Bazzara :) Uwielbiam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-12-25
Jak każda Bazarra - rewelacja.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2014-11-12
wyśmienita!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Piotrków Trybunalski
2014-10-08
Kawa bardzo dobra - otrzymałem ją w gratisie od sklepu za zakup rewelacyjnego ekspresu do kawy. Polecam ten sklep są tam znakomite artykuły i profesjonalna obsługa. .
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-10-01
Bardzo dobra kawa, wyrazisty smak, duża crema, ale jednak Top 12 wyśmienita
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2014-08-21
Bardzo smaczna, aromatyczna. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Chojna
2014-08-17
Bardzo dobra kawa jak na swoją cenę polecam innym
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Łódź
2014-08-01
W sklepie kawywloskie.pl robię zakupy od kilku lat !!! Taka informacja wyjaśnia chyba wszystko. Jakość kawy na wysokim i niezmiennym poziomie - ewenement w naszym kraju. Obsługa, terminowość dostaw, klasa premium i sama przyjemność. Jacek z Łodzi
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Rzeszów
2014-04-25
Bardzo dobra kawa o bardzo łagodnej i wyrazistej nucie smakowej. Z pewnością nadająca się dla osób którzy wypijają po kilka filiżanek dziennie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Lublin
2014-02-06
Bardzo dobra kawa, czuć nutkę słodyczy, ale nie za dużo. W sam raz żeby dobrze rozpocząć dzień.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RADOM
2013-09-25
Kawa bardzo dobra.Obsługa sklepu świetna.Polecam ten sklep.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2013-07-25
Bardzo dobra kawa. Świetny aromat, intensywny wyważony smak i gruba crema. Dobrze smakuje również w kompozycjach z mlekiem. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-10
Kawa wspaniała , obsluga sklepu na najwyższym poziomie , expresowa wysyłka , polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Kamieńsk/Barczkowice
2013-06-18
Przepyszna kawa. Polecam gorąco! Błyskawiczna przesyłka!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2013-05-14
Gęste aromatyczne z dużą cremą espresso. Bardzo szybka dostawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2013-05-13
Aromatyczna i zrównoważona, z charakterem, polecam kawę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2013-05-06
Bardzo szybka dostawa, idealny kontakt ze sprzedającym. Kawa delikatna w smaku ale bardzo aromatyczna, super krema. Idealna z mlekiem. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jaworze
2013-05-01
Kawa znakomita, a sklep działa błyskawicznie i w pełni profesjonalnie! Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Radom
2013-04-04
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Wczoraj zamówione - dziś dosraczone. Jako nowa klientka tego sklepu jestem mile zaskoczona jakością obsługi. Zamówiłam kawę ziarnistą Bazzara Espresso Gold Blend 1kg. Kawy jeszcze nie próbowaliśmy... mam nadzieję że będzie tak dobra jak opinie o niej :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Warszawa
2012-09-29
To mój kolejny zakup tej kawy. Jest jedną z najsmaczniejszych kompozycji jakie piłem (a piłem wiele różnych, włącznie z Luwak Coffee ;-) ), mocna i aromatyczna. Idealna na dobry początek dnia. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2012-09-28
Naprawdę dobra i aromatyczna z ładną cremą. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Opacz-Kolonia Ul.Ewy 7
2012-03-25
Dodaję tę kawę do moich ulubionych,świetna aromatyczna kawa o pięknej cremie i długo utrzymującym się w ustach smaku.Świetna i tyle- jak wszystkie tej firmowej palarni.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel