Opinie o Kawa ziarnista Bazzara AROMAMORE 1kg

  • W smaku wyczuwalne kwaskawe nutki, które nadają świeżości kawie i tworzą wspaniały, intensywny aromat przypominający zapach kakao i suszonej moreli. Kawa pozostawia po sobie miłe wrażenia smakowe. Skład: 70% Arabica, 30% Robusta
Kod produktu: 8026028000015
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 266 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łódź
2023-01-29
Kawa bardzo smaczna, aromatyczna. Polecam sprzedawcę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2023-01-12
Pyszna kawa, aromatyczna, idealna do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2023-01-04
Jak każda Bazzara,kawa jest doskonała,Delikatny dodatek robusty, piękna crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Siennica Nadolna
2022-12-20
Zamówione produkty otrzymałem w odpowiednim czasie zgodnie z zamówieniem. Obsługa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Pabianice
2022-12-10
Do tej pory wolałem czystą arabicę a nie blendy. Jednak ta mieszanka zmieniła moją opinię. Kawa jest łagodna, bardzo aromatyczna o optymalnej goryczy i niezbyt wysokiej kwasowości. Mogę spokojnie polecić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Polkowice
2022-12-03
Mieszanka 70/30 Arabica/Robusta. Mało kwasowa, chociaż trochę zbyt delikatna co do gorzkiego smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Brześć Kujawski
2022-12-02
Kawa rewelacyjna, będę kontynuowała zakupy na Waszej stronie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Smętowo Graniczne
2022-11-18
moja najlepsza kawa polecam bardzo dla wszystkich smakoszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Inowrocław
2022-11-17
Spodziewałem się nieco więcej słodyczy, przełamanej goryczką robusty ale po za tym szczegółem nie mogę tej kawie nic zarzucić. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Krasnystaw
2022-11-12
Kupiłem pierwszy ale myślę że nie ostatni raz ,bardzo mi smakowała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Święta Katarzyna
2022-10-27
Tu za bardzo nie ma co komentować, świetna kawa, jedna z lepszych "nie rzemieślniczych kaw" jakie piłem. Zakupiona na promocji w okolicy 100-105zł warta swojej ceny. Delikatna, średnio palona, ziarna jednolite, równomiernie wypalone, całe, daje dużą przyjemność z picia kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2022-10-17
Super Sklep, kawa bardzo smaczna, świeża i aromatyczna, idealna do ekspresso i capuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Lusówko
2022-10-14
Dla mnie jedna z najlepszych kaw Bazzara. Zamawiam regularnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Suwałki
2022-10-07
Pyszna aromatyczna kawa, mocna, pobudza do działania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Leżajsk
2022-09-29
Smak tej kawy jak każda z palarni Bazzara jest wyjątkowo aromatyczna jak dla mnie:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jozef, Lipków
2022-09-28
Słodkawa lekko czekoladowa dobra z mleczkiem oraz expresso Nie jest mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kłodzko
2022-09-19
Ulubiona kawa mojej córki innej nie pije gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Radomsko
2022-09-12
KAWA DOSKONAŁA.PANI,KTÓRA MNIE OBSŁUGIWAŁA 100% KOMPETENCJI
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2022-09-03
większość kaw tej firmy jest doskonała,po dłuższej przerwie smakuje jeszcze lepiej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2022-09-03
piękna crema,aromatyczna,klasa sama w sobie,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bielsk Podlaski
2022-08-26
Kawa w smaku bardzo dobra, polecam zakupy i sklep.Obslugs i dostawa bez zarzutu.Szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Smętowo Graniczne
2022-08-20
Super wyrazisty smak Polecam dla mnie jedna z najsmaczniejszych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Konstancin
2022-08-05
Polecam ten sklep.Kilka razy dokonywałam zakupy.Kawa,którą kupiłam jest wspaniała polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lusówko
2022-07-20
To już kolejna paczka Bazzary. Świetna włoska kawa idealna pod espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Hajnówka
2022-07-18
bazzara jest bardzo smaczną kawą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Wrocław
2022-07-18
Kawa bardzo smaczna. Realizacja zakupu natychmiastowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2022-07-14
Kawa jak zwykle najlepsza, bardzo intensywny smak, sklep na piątkę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Wrocław
2022-07-07
Jedna z ulubionych, choć trudno wybrać faworyta wśród Bazzary :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2022-07-03
Kawę Bazzara Aromamore i sklep Konesso szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lusówko
2022-07-02
Jedna z lepszych kaw jakie kiedykolwiek piłem. To już kolejna paczka którą kupiłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Luboń
2022-06-19
Moja opinia jest taka że jak skończy się zakupiona kawa to zamówię następną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2022-06-19
Wspaniały aromat,dla tych co lubią zacząć dzień pobudzająco .ładna crema,nie za kwaśna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Korczyna
2022-06-05
Szybka obsługa,kawa dobrej jakości, będę tu często kupować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2022-05-09
Super produkt, kawa aromatyczna, atłasowa, super Sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Warszawa
2022-05-08
Doskonała przy espresso, mleczne kawy niestety zabierają sporo z aromatu. Niemniej polecam, warta swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Koluszki
2022-04-30
Bardzo dobra i aromatyczna kawa . Pije latte i capuccino wyśmienity smak kawy . Opinie o sklepie wystawiam 100/100 .Bardzo duży wybór szybka dostawa , polecam wszystkim wielbicielom kawy !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Gilowice
2022-04-10
Gwarancja przyjemnej chwili a filiżanką kawy BAZZRA AROMAMORE!!!Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Lublin
2022-04-07
Polecam, wszystko zgodne. Kawa super , dla mnie bomba, aromatyczna, pachnąca .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Hajnówka
2022-03-30
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Stare Byliny
2022-03-16
Bardzo dobra kawa. Kontakt ze sklepem bezproblemowy, obsługa bardzo miła i pomocna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Basia, Zielona Góra
2022-03-14
Fantastyczny smak!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Ostrowite
2022-03-10
Smaczna kawa, błyskawiczna dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Chechło Drugie
2022-03-07
Pyszna kawa !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łódź
2022-02-21
kawa bardzo smaczna, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WOJCIECH, Solec Kujawski
2022-01-28
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2022-01-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogna, Suwałki
2022-01-16
Bardzo dobra, taka jaką lubię, bez kwasu, nadmiernej goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Katowice
2022-01-15
Bardzo dobra kawa, dość łagodna o wyrazistym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Stężyca
2022-01-11
Kawka Bazzara, bo taką miałam okazję próbować, wyjątkowo pyszna. Aromamore o łagodnym, subtelnym smaku idealna do mlecznych kaw, ale nie tylko sprawdzi się także w wersji” sauté”bez dodatków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2022-01-10
rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2022-01-08
Bardzo aromatyczna kawa. Trochę kwaskowa, więc nie każdemu może przypaść do gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2022-01-07
Bardzo dobra, zamawiam regularnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2022-01-03
Dobra kawa, wychodzi z niej całkiem niezłe espresso. Trawia w moje kubki smakowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2022-01-03
Kawa przepyszna jak zwykle.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gdańsk
2022-01-01
Moja ulubiona kawa. Na początek dnia idealna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Hajnówka
2021-12-31
bardzo dobra kawa do expresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Warszawa
2021-12-27
Kawa wyśmienita. Polecam bardzo gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, SZCZECIN
2021-12-23
BARDZO SMACZNA KAWA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2021-12-20
Kawa pyszna, bardzo aromatyczna. Sklep jak zwykle najlepszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2021-12-18
Pyszna aromatyczna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-12-16
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, WARSZAWA
2021-12-13
wyśmienita, aromatyczna kawa, sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wrocław
2021-12-13
Bardzo dobra Kawa zgodna z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Stalowa Wola
2021-12-10
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rzgów
2021-12-09
Super. Servis, dostawa, produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Nowogrodziec
2021-12-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-12-06
Jak zawsze, najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gerard, Gdańsk
2021-12-05
Znakomita kawa dla koneserów.Zachwyca swoim aromatem.Uczta dla podniebienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krzeszów
2021-12-03
Pyszna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pyskowice
2021-11-25
Bardzo dobra kawa, idealny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Gdynia
2021-11-18
Uwielbiam jej smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-11-15
Bardzo dobra kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Karpacz
2021-11-09
Super kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2021-11-08
favorit caffe :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zgorzelec
2021-11-07
Jestem wierną fanką kaw BAZZARA, mam swoje ulubione które kupuję kolejny raz. Nowości są dla mnie zawsze znakiem zapytania. Ale ta nowość mnie mega pozytywnie zaskoczyła. Aromat boski, smak wyśmienity, pianka super. Dodaję do ULUBIONYCH bez zastanowienia :) i polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Bielsko-Biała
2021-11-07
Pyszna kawka ...dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Piastów
2021-11-02
Rewelacyjny aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2021-10-31
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Smętowo Graniczne
2021-10-29
niezrównana w swoim smaku dla mnie idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ujazd
2021-10-25
Bardzo dobra kawa zarówno w formie espresso jak i capuccino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2021-10-25
Kawa najlepsza, zamówienie dotarło bardzo szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2021-10-02
Kawa Bazzara Aromamore najlepsza z najlepszych. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Katowice
2021-09-29
Szybka dostawa,towar zgodny z opisem.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2021-09-26
Idealna do espresso o wyrazistym smaku, kawa do której często wracam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-09-20
Uwielbiam tę kawę. Kupuję tylko w KONESSO. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Mysłowice
2021-09-20
Bardzo smaczna kawa. Będzie moją ulubioną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Osowiec
2021-09-20
Dobra, delikatna w smaku kawa. Szybka dosrawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wrocław
2021-09-19
Delikatna, aromatyczna, super do kaw mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Goleniów
2021-09-18
Jedna z moich ulubionych!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Warszawa
2021-09-16
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2021-09-16
Kawa Bazzara Aromamore dołączona do zestawu wylądała jakby po jej opakowaniu przejechał czołg Rudy 102, a po nim wóz strażacki na sygnale. Nie ma mowy żeby to stało sie w czasie transportu kurierem, ponieważ żądam każdorazowo, żeby paczkę do mnie dodatkowo zabezpieczać folia i taśmą security. Sugeruję lepsze oględziny produktu przed zapakowaniem i szacunek do stałych klientów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2021-09-13
pycha :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wojciechów
2021-08-29
Kawa pyszna. Zakupie jeszcze niejednokrotnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2021-08-29
Według mnie najlepsza kawa. Polecam. Sklep też super - szybko i bezproblemowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-08-19
kawa do smakoszy polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hubert, Warszawa
2021-07-28
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2021-07-22
Pycha bardzo ja lubię i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Skała
2021-07-20
Kawa suuuper !!! Sklep również !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Nowa Karczma
2021-07-19
Smaczna kawa w rozsądnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2021-07-17
Bardzo wyszukany i intensywny aromat, obudzi każdego śpiocha. Smakuje rewelacyjnie. Gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-07-17
bardzo dobra,wsyłka jak zawsze szybka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2021-07-16
Kawa bardzo dobra, towar doręczony w krótkim czasie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Żydowo
2021-07-15
Pychota
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2021-07-10
Fajna. Zamawiamy regularnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2021-07-08
Cieszę się, że współpraca ze mną, to czysta przyjemność dla Konesso. Muszę powiedzieć, że dla mnie również. Mam szczęście, że trafiłam do Waszego sklepu, bo nie wiedziałabym, że można napić się tak dobrej kawy, jak Bazzara Aromamore.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2021-07-08
Bardzo dobra kawa, wyczuwa się odrobinę więcej mocy w związku z dodatkiem robusty. Z mlekiem na ciepło bądź na zimno idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Myślenice
2021-06-25
A to jest odkrycie roku w naszej rodzinie! Też polecam tą kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdynia
2021-06-21
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Warszawa
2021-06-11
Bardzo dobra mocna kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Pabianice
2021-06-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Goleniów
2021-05-27
Wspaniały smak!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2021-05-27
Bazzara nr 1!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Puławy
2021-05-26
Bardzo polecam,kawa prima sort , szybka wysyłka czego chcieć więcej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2021-05-21
Polecam Sklep! Szybka wysyłka, kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Smętowo Graniczne
2021-05-14
Dla mnie idealna na powitanie dnia polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wojcieszków
2021-05-04
Bardzo smaczna i aromatyczna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Ulanów
2021-04-30
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-04-20
Bardzo dobry, pełny smak kawy, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2021-04-16
Kawę Bazzara Aromamore kupuję już od dawna w Konesso. Bez dwóch zdań jest najlepszą kawą jaką piłam do tej pory.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Bytom
2021-04-13
*********
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Goleniów
2021-03-28
Wspaniały smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Bełchatów
2021-03-18
Kawa dobra w smaku, jest to pierwsza Kawa tej firmy i będę próbował inne :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2021-03-18
Pycha polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Końskie
2021-03-12
Super kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-03-09
Jestem pod wrażeniem smaku kawy. Kawy spróbowałem z polecenia pracownika sklepu i chyba pozostanie Ona naszą ulubioną. Brawa za wiedzę i profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2021-03-08
Bardzo dobra kawa o delikatnym smaku. Polecam zarówno do kawy z mlekiem jak i czarnej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2021-03-07
Podobno najlepsza (właśnie ją piję)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Opole
2021-03-05
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzemień
2021-03-03
Bardzo dobra kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Samsonów
2021-03-01
Dla mnie kasa o zbyt dużej kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2021-02-21
Moja ulubiona kawa. Smakuje wybornie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Lednogóra
2021-02-19
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Ślęza
2021-02-15
Kawa do której cały czas wracamy. Delikatna, bez kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Karpacz
2021-02-14
Swietna kawa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Luboń
2021-02-14
Bardzo smaczna kawa, świetny aromat, dobrze współpracuje z ekspresem Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2021-02-14
Super jak zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Dobrzyniewo
2021-02-13
polecam,bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Piaseczno
2021-02-12
Wszystko pierwsza klasa. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-02-08
Pyszna kawa o pięknym aromacie i wysokiej cremie. Bazara to moja ulubiona palarnia włoska
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wyszków
2021-02-02
KAWA BARDZO NAM PODPASOWAŁA. . BARDZO DOBRA WE WSZYSTKICH KONFIGURACJACH.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kościan
2021-02-01
Bardzo dobra, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Strzeniowka
2021-01-26
Niezapomniany smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2021-01-19
Ogłaszam wszystkim zainteresowanym, że współpraca ze sklepem internetowym Konesso to czysta przyjemność, a kawy lepszej niż Bazzara Aromamore, to chyba nie piłam. Szczerze polecam, oczywiście i sklep, i kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Olmonty
2021-01-15
Bazzara jak zawsze OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-01-12
JEDNA Z NAJLEPSZYCH KAW GORĄCO POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2021-01-09
Szybkie i proste kroki, aby złożyć zamówienie i ekspresowa wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Myślenice
2021-01-08
Najlepsza!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2021-01-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bau-Serwis, Pruszcz Gdański
2020-12-31
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Piaseczno
2020-12-30
Kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lublin
2020-12-26
Super kawa i super obsługa. MEGA POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Wrocław
2020-12-11
jak dla mnie perfekcyjnie wywarzona kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2020-12-07
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Winsko
2020-12-04
To moja najsmaczniejsza kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lubieszów
2020-12-04
To lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Smętowo Graniczne
2020-12-04
Jestem bardzo zadowolona zawsze szybko bez problemów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2020-12-01
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Leżajsk
2020-11-30
Zawsze ceniłam sobie smak kawy Bazary:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Siemianowice Śląskie
2020-11-16
Aromatyczna, bogata i idealna do mlecznych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2020-11-14
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Myślenice
2020-11-13
Gorąco Polecam 5 na 5 jak zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2020-11-12
Bardzo dobra jakościowo kawka, idealna do cappuccino :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hubert, Warszawa
2020-11-10
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2020-11-07
Przepyszna ta kawa Bazzara. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Chorzów
2020-10-30
Świetny smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Puławy
2020-10-29
Wspaniała kawa , dostawa ekspresowa , bez zarzutów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lubieszów
2020-10-26
Bardzo dobra kawa. Łatwo się wciągnąć w dobry smak:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Giżycko
2020-10-26
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Osiek
2020-10-23
Smakowita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Róża, Łukta
2020-10-09
Bardzo dobra kawa, szczególnie polecana do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Myślenice
2020-09-21
Zasłużona ocena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Piaski
2020-09-19
również smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2020-07-30
Kawa dobra do cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Koszalin
2020-07-26
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Zakupiony ekspres przelewowy spełnia nasze oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Pisz
2020-07-07
Profesjonalna obsługa klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Obrowo
2020-07-07
Kawa w smaku delikatna, lekko słodkawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Tarnobrzeg
2020-07-02
dobra .chociaż lekko wyczuwalna kwasowość .osobiście wolę mocniejsze bez posmaku kwaśności
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Krzycko Małe
2020-06-28
Kawa bardzo dobra polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2020-06-26
Obsługa jak zwykle tip top!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-06-15
Smaczna kawa, mi bardzo pasuje z kawiarki, trochę mniej z przelewu ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Ilkowice
2020-06-12
Kawa bardzo aromatyczna, dodatek swiezych owocow nadajej jej wyjatkowy charakter. Mi osobiscie najbardziej przypadla do gustu BAZZARA PIACEREPURO. Konesso jak zwykle niezawodne, szybka dostawa, swietnie zapakowane produkty! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piaseczno
2020-05-29
bardzo dobra kawa, aromatyczna, piękana crema, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2020-05-22
Dostawa jest super. Kawa jest najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2020-05-08
Aromatyczna, ale jednocześnie na tyle delikatna, że można ją pić o każdej porze. Idealna na co dzień. Bardzo dobry smak i zapach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Poznań
2020-05-04
Cudowny aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2020-04-20
Bardzo dobra, delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Krakow
2020-04-19
Pyszna, delikatna kawa i bardzo szybka dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Przytoczna
2020-04-05
Jakosc obslugi przez sklep, fantastyczna. Kawa w smaku dobra, dla mnie jednak za delikatna, nie ma w sobie tego "porannego kopa". Bede szukac dalej, pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2020-03-13
Kawa najlepsza spośród tych które do tej pory piliśmy.niska kwasowość,dostawa szybka.jesteśmy bardzo zadowoleni.5+ za wszystko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Ślęza
2020-02-28
Bardzo dobra delikatna kawa. Bez nadmiernej kwasowości i gorzkosci. Polecam kawę i przede wszystkim sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, Chęciny
2020-02-18
Kupiłem kawę Bazzara Aromammore po raz pierwszy i mogę ją polecić z czystym sumieniem. Piję ją głownie jako espresso i dla mnie smakuje wybornie. Żona pije ją jako flat white i też ją bardzo chwali.Na pewno będę do niej wracał. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Turka
2020-01-20
Bardzo ciężko ocenić kawę ponieważ każdy ma osobiste preferencje smakowe. Bazzara Aromamore nie narzuca się konkretnym aromatem, jest raczej łagodna i dobrze smakuje z mlekiem. To bardzo dobra kawa choć nie moja ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-01-16
Bardzo dobra kawa, jedna z lepszych zamawianych prze zemnie, godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lipki Wielkie
2020-01-09
Bardzo dobra kawa o każdej porze dnia. Na początku myślałem że zbyt delikatna, z czasem stwierdziłem że świetnie zbalansowana. Bardziej pasuje mi do espresso i czarnej niż mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: David, Warszawa
2019-12-30
Very good strong coffee. I have been trying different brands and so far this is the best one.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2019-12-29
Kawa bardzo aromatyczna . Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2019-12-16
Kawa bardzo smaczna, delikatna i aromatyczna. Dla mnie idealna zarówno jako czarna jak i z dodatkiem mleka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2019-12-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2019-12-06
Najlepsza kawa jaką piłam :) Świetnie smakuje jako kawa czarna, ale także jako mleczna. Szybka dostawa, świetna obsługa i częste rabaty - to wszystko na 5+ :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorian, Reda
2019-10-25
Świetna kawa do ekspresu, z miejsca wskoczyła do mojego top 3 :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2019-10-18
Dobrze zbalansowany smak i aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALDONA, CZOSNÓW
2019-10-13
bardzo smaczna kawa,wyrazisty smak bez goryczki -polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Rzeszów
2019-09-13
Bardzo smaczna kawa. Na pewno kupię ją ponownie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Giżycko
2019-08-11
Kawa pyszna, głęboki smak, przyjemna pianka, piękny aromat. Dla mnie na razie nr 1
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Szczecin
2019-07-28
Witam. Nie należę do wielkich znawców kawy, ale kiedy zakupiłem ekspres gdzie znajduje się młynek wyczuwam nuty smakowe i różnice pomiędzy nimi. Nie jestem zwolennikiem 100% arabiki ale mieszanki robusty/arabika w różnych proporcjach. Uważam, że ta kawa proporcje ma idealne, nie jest kwaskowa, jest bardzo aromatyczna, ma gęstą piankę i jest bardzo wyrazista w smaku. Kupiłem tutaj kawy kilku producentów aby posmakować/przetestować i jestem pewny, że ta kawa będzie jedną z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, ZAMEK BIERZGŁOWSKI
2019-07-26
to moje pierwsze spotkanie z kawą BAZZARA w ogóle, ciekawa nuta smakowa i fajny aromat przemawiają za tym żeby spróbować jej jeszcze raz i jeszcze raz... pozdrawiam Ewa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2019-07-12
Znakomita kawa zarówno dla fanów espresso jak i crema
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Wieliszew
2019-07-01
Bardzo dobra kawa. Dla mnie i moich znajomych do tej pory numerem jeden była Bazzara 12, ale ta jej absolutnie dorównuje. Teraz na zmianę pijemy Bazzarę 12 i Aromamore. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa zamówienia przez sklep! POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Międzyzdroje
2019-05-03
Super kawa. Wyrazista, mająca to coś. Zamówiłam przez pomyłkę, ale teraz nie żałuję. Należy do moich ulubionych. Sklep zresztą też
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2019-04-22
Wraz z zakupionym ekspresem otrzymałam gratis 3 kg kawy Bazzara Aromamore. Odtąd stałam się jej fanką. Przepyszna, aromatyczna, taka jak lubię. Smakuje również wszystkim członkom mojej rodziny. Nie wyobrażam sobie pić teraz inną. A sklep Konesso polecam wszystkim za fachowe porady, za asortyment, który ma w swojej ofercie i za błyskawiczne przesyłki zakupionego towaru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Olkusz
2019-02-13
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, INOWROCŁAW
2019-02-03
Kawę dostaliśmy gratis do zamówionego ekspresu i to był dobry ruch marketingowy ze strony sklepu;-) gdyż od grudnia zamówilismy już 3 kg :-D. Nam pasuje idealnie, aromat czuć w całym domu, nie jest kwaśna, bez goryczki i potrafi kopnąć, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2019-01-04
Wg mnie jest lepsza niż Pellini no. 82, która ma takie same proporcje arabiki/robusty. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2018-11-12
bardzo sympatyczny gratis od ekspresu Jura D60 :) Kawa dobra (4/5)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Andrespol
2018-11-05
Bardzo dobra kawa z włoskiej palarni Bazzara. Polecił mi ją klient i nie żałuję. Jest smaczna, aromatyczna i nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Stary Sącz
2018-11-04
Bardzo dobra kawa w samku nie czuć goryczki jak dla mnie w sam raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-10-30
bardzo dobra kawa, warto jej spróbować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2018-06-21
Po tej cenie spodziewałem się czegoś lepszego... Wymaga innej regulacji młynka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-04-09
To już chyba trzeci zakup tej kawy i za każdym razem odkrywam w niej coś nowego. Przyjemna, nie gorzkawa i co najważniejsze stawia na nogi. Serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kłodzko
2017-04-21
Wyśmienita kawa świetny aromat i smak polecam warto sprobować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-03-07
Kawa rewelacyjna bardzo dobrze dobrana mieszanka ,kawa pozbawiona goryczki o wspaniałym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2017-03-05
Jak dla mnie - niezbyt fajna. Zbyt dużo goryczki, nie czuję słodyczy. Co ciekawe - inne mieszanki Bazzary odpowiadają mi znacznie bardziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wojcieszków
2017-02-15
Pyszna, aromatyczna kawa. Gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Katowice, Pow. Katowice
2017-02-10
Pyszna kawa polecam z pewnością jeszcze ja zakupie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2016-12-23
Kawa lekko kwaskowa, może nawet kapkę cierpka, wydaje się dość mocna. Dobra. Nie wyczuwam w niej jakichś nadzwyczajnych kompozycji. Bardzo dobra.... poprawna, ale bez szału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sieradz
2016-11-22
Bardzo dobra kawa, mocne aromatyczne espresso.Bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2016-07-23
Kawa bardzo dobra, idealnie nadaje się do cappuccino. W dodatku cena optymalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-04-15
Bazzara jak zwykle smaczna. Dodatek robusty ożywia poranne espresso :) Ładna crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-04-09
Moim zdaniem idealnie nadaje się do kawiarki, podobnie jak GranCappuccino. Dobry stosunek arabiki i robusty. Kawa bardzo aromatyczna. Dobrze komponuje się z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-03-21
Bardzo smaczna kawa, super crema. Obawiałem się trochę dużej (30%) zawartości Robusty, ale okazało się, że nie taka Robusta straszna jak ją malują (widocznie jest b. dobrej jakości).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2016-02-07
Zazwyczaj wybieram Bazzara i niech tak zostanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2016-01-19
Świetna! Bardzo chętnie się po nią ponownie. Espresso smakuje wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2015-12-17
Kawa bardzo dobra, obsługa sklepu wyśmienita, bardzo szybka wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemyslaw, Warszawa
2015-12-15
Kawa świetna. Aromatyczna, dobra na espresso. Bardzo pełny smak, ale zrównoważony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2015-12-02
Świetna kawa, jak każda z Triestu. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2015-11-27
Kawa bardzo dobra. Mnie smakowała raczej w kawach mlecznych niż espresso. Ale... Mocne 5. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Rzeniszów Koziegłowy
2015-11-23
kawa dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-03-29
Delikatna, świetna do cappuccino. Za drobno zmielona ma gorzkawy posmak. Trochę jestem zawiedziony płaskim aromatem, więc do espresso poszukam czegoś innego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2015-02-21
Pyszna, jak każda Bazzara :) Uwielbiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-12-25
Jak każda Bazarra - rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2014-11-12
wyśmienita!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Piotrków Trybunalski
2014-10-08
Kawa bardzo dobra - otrzymałem ją w gratisie od sklepu za zakup rewelacyjnego ekspresu do kawy. Polecam ten sklep są tam znakomite artykuły i profesjonalna obsługa. .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-10-01
Bardzo dobra kawa, wyrazisty smak, duża crema, ale jednak Top 12 wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2014-08-21
Bardzo smaczna, aromatyczna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Chojna
2014-08-17
Bardzo dobra kawa jak na swoją cenę polecam innym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Łódź
2014-08-01
W sklepie kawywloskie.pl robię zakupy od kilku lat !!! Taka informacja wyjaśnia chyba wszystko. Jakość kawy na wysokim i niezmiennym poziomie - ewenement w naszym kraju. Obsługa, terminowość dostaw, klasa premium i sama przyjemność. Jacek z Łodzi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Rzeszów
2014-04-25
Bardzo dobra kawa o bardzo łagodnej i wyrazistej nucie smakowej. Z pewnością nadająca się dla osób którzy wypijają po kilka filiżanek dziennie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Lublin
2014-02-06
Bardzo dobra kawa, czuć nutkę słodyczy, ale nie za dużo. W sam raz żeby dobrze rozpocząć dzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RADOM
2013-09-25
Kawa bardzo dobra.Obsługa sklepu świetna.Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2013-07-25
Bardzo dobra kawa. Świetny aromat, intensywny wyważony smak i gruba crema. Dobrze smakuje również w kompozycjach z mlekiem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-10
Kawa wspaniała , obsluga sklepu na najwyższym poziomie , expresowa wysyłka , polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Kamieńsk/Barczkowice
2013-06-18
Przepyszna kawa. Polecam gorąco! Błyskawiczna przesyłka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2013-05-14
Gęste aromatyczne z dużą cremą espresso. Bardzo szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2013-05-13
Aromatyczna i zrównoważona, z charakterem, polecam kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2013-05-06
Bardzo szybka dostawa, idealny kontakt ze sprzedającym. Kawa delikatna w smaku ale bardzo aromatyczna, super krema. Idealna z mlekiem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jaworze
2013-05-01
Kawa znakomita, a sklep działa błyskawicznie i w pełni profesjonalnie! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Radom
2013-04-04
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Wczoraj zamówione - dziś dosraczone. Jako nowa klientka tego sklepu jestem mile zaskoczona jakością obsługi. Zamówiłam kawę ziarnistą Bazzara Espresso Gold Blend 1kg. Kawy jeszcze nie próbowaliśmy... mam nadzieję że będzie tak dobra jak opinie o niej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Warszawa
2012-09-29
To mój kolejny zakup tej kawy. Jest jedną z najsmaczniejszych kompozycji jakie piłem (a piłem wiele różnych, włącznie z Luwak Coffee ;-) ), mocna i aromatyczna. Idealna na dobry początek dnia. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2012-09-28
Naprawdę dobra i aromatyczna z ładną cremą. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2012-03-25
Dodaję tę kawę do moich ulubionych,świetna aromatyczna kawa o pięknej cremie i długo utrzymującym się w ustach smaku.Świetna i tyle- jak wszystkie tej firmowej palarni.
Opinia naszego klienta w
    pixel