Opinie o Kawa ziarnista Manuel Sublime 1kg

  • Manuel Sulbime to kawa bardzo lubiana i ceniona na polskim rynku. Kawa delikatna w smaku, bez kwaśnych nutek oraz bez nadmiaru goryczy. Skład: 90% Arabica, 10% Robusta
Producent: MANUEL

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26 Średnia ocena: 4.73
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bochnia
2021-01-03
Kawa bardzo dobra , delikatna i subtelna dla każdego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Adamów
2020-12-21
Moje odkrycie sezonu. Rewelacja pod każdym względem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2020-11-14
Kawa bardzo odpowiada mi smakowo, jest łagodna,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Smolnica
2020-11-13
Kawa bardzo dobra w smaku , łagodna a zarazem wyrazista. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2019-07-21
Bez goryczki i kwasowości. Kawa dobra na każdą porę dnia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2018-05-19
Delikatna, słodka, czekoladowa z bardzo gęstą crema. Absolutny brak kwasowości i goryczki. Wyczuwalne tez nuty ziemne, torfowe. Tych ostatnich nie lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-09-23
Raczej delikatna, ale bardzo aromatyczna. Prawie pozbawiona kwaskowatości i goryczki (mimo zawartości Robusty). Aksamitna i słodka, o wyraźny posmaku czekolady, z wyczuwalną owocowo-orzechową nutą. Rewelacyjnie komponuję się z mlekiem. Polecam do kawiarki, przy odpowiednim zmieleniu (w moim przypadku grubszym niż zazwyczaj) i minimalnym płomieniu w fazie początkowej wychodzi naprawdę rewelacyjnie. Dodaję na listę ulubionych :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Hajnówka
2017-08-14
Chyba jedna z najlepszych, łagodna ale odpowiednio gęsta, kremę uzyskuje się bez problemu. Bez kwasu, troszkę czekolady. Mogła by być tańsza :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Alisa, Zielonka
2017-05-09
Kawa bardzo dobra, aromatyczna ale trochę przeszkadza mi lekka goryczka. Próbowałam przestawiać młynek ale niestety goryczka zostaje:/ Szukam dalej;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Słupsk
2016-03-28
kawa godna polecenia ,dla smakoszy , którzy naprawkę piją dużo kawy,a nie powinni /mała zawartość kofeiny/ - smak zniewalający
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2015-12-21
Bardzo dobra kawa, godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIA, Chrzanów
2015-08-11
Kolejna bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2015-07-19
Klasyka. Zrównoważona, raczej słodki smak, ładny zapach, ale brakuje jej pazura.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2013-11-30
Kawa bardzo dobra, łagodna, tworzy wyśmienitą piankę. Błyskawiczna przesyłka - jednego dnia zamówiłam, a następnego dnia już piłam wspaniałą kawkę espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2013-11-28
Kawa bardzo dobra,bez goryczki,duża pianka.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Dariusz, Dolaszewo
2013-11-21
Jakos nie przypadla mi do gustu - niby wszystko okay, ale ma jakis czekoladowy posmak, ktory mi przeszkadza. Troche taka kawa w stylu Kimbo, ktorej tez nie lubie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdynia
2013-09-18
Kawa bardzo dobra , łagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2013-04-09
Moja ulubiona kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Łódź
2013-03-08
dobra, łagodna bez kwasku i gorczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarnowskie Góry
2013-03-03
Na początku miałem mieszane uczucia, bo jestem przyzwyczajony do Arabic 100%, ale po przestawieniu młynka i lżejszym ugniataniu wychodziła bardzo, bardzo dobra. Na tyle dobra, że polecam wszystkim i być może skuszę się na nią ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2013-02-10
Bardzo dobra kawa, szczególnie na espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2013-02-05
Doskonałe, gęste espresso o wspaniałej konsystencji pozostawiające po sobie wyśmienite doznania smakowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2012-10-28
Bardzo dobra kawa,polecam szczególnie wszystkim,którzy preferują łagodne kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jacek, Zduńska Wola
2012-08-27
Dobra kawa, bez goryczki czy też nuty kwasowości. Oczywiście 10% robusty robi swoje w uzykaniu większej cremy. Dobra, ale nie tak dobra jak New York Caffe, którą niezmiennie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, SĘPÓLNO KRAJ.
2012-05-07
kawa bardzo dobra na poranne przebudzenie, bardzo dobry smak, polecam. Teresa. Sępólno
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Międzyrzecz
2012-02-21
bardzo dobra kawa wyśmienicie smakuje z dużą pianką
Opinia naszego klienta w
    pixel