Opinie o Ekspres do kawy JURA J6 Piano White

  • Ekspres do kawy Jura J6 to w pełni automatyczny ekspres do kawy wyposażony w nowoczesne technologię umożliwiające przygotowanie filiżanki doskonałej kawy. Jura J6 to połączenie elegancji i dobrego stylu, doceniane na całym świecie.
Kod produktu: 7610917151653
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SLAWOMIR, SZCZECIN
2020-01-13
Strzal w dziesiatke . Jest to nasz pierwszy ekspres i możliwe ze ostatni bo to przecież Jura ( mercedes tak mowia ) Zgadzam się w 100 % . Kawki pyszne jak nigdy a te z gornej polki smakują przepysznie . Dzieki również za lodoweczke ( szkoda ze nie biala jak ekspres ) gwarancje 50 miesięcy jak i super kawy . Polecac będę sklep Konesso każdemu . Najlepszego w Nowym Roku . Slawek ze Szczecina
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Iława
2018-08-20
Cudowne urządzenie. Nie znalazłam ekspresu, który by wywarł na mnie takie wrażenie jak Jura J6.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdańsk
2018-06-18
Doskonała jakość i stylowe wykonanie. Nie spotkałam się z równie wspaniałym ekspresem. Długo szukałam odpowiedniego urządzenia, ale warto było czekać na Jura J6. Cena może wydawać się wysoka, ale ten ekspres jest wart każdej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2017-12-04
Nabyłem ten ekspres kilka miesięcy temu w zamian za Jurę F70, głównie ze względu na możliwość parzenia gotowych kaw z mlekiem (latte, cappuccino). Ekspres spisuję się znakomicie. Wielki plus za ekran LCD na którym możemy zdefiniować 6 własnych rodzajów i rozmiarów kaw. Ilość ta jak na warunki domowe wystarcza a znacznie skraca czas przygotowania napoju do jednego naciśnięcia guzika.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Szczecin
2017-12-04
Wspaniały ekspres, ciesze się, że go kupiłam. Zwróciłam na niego uwagę w telewizji, ale na żywo prezentuje się jeszcze lepiej. Duży plus za to, że jest cały biały.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2017-04-13
Prosta obsługa i dobra kawa, co mogę więcej powiedzieć :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor:
2017-02-03
Drogo ale warto. Z ekspresu korzystamy dopiero miesiąc, ale jesteśmy bardzo zadowoleni bo smak kawy i jakość pianki mlecznej są nie do porównania z poprzednim ekspresem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2017-02-01
Trochę się zastanawialiśmy nad zakupem tego ekspresu ze względu na wysoką cenę, ale po fakcie śmiało możemy stwierdzić że BYŁO WARTO. Ekspres pracuje bardzo cicho, robi dobrą kawę i fajnie spienia mleko, a co najważniejsze jest łatwy w utrzymaniu czystości.
Opinia naszego klienta w
    pixel