Opinie o Syrop BLACK FOREST MONIN 0,7 L - tort szwarcwaldzki

  • Syrop MONIN o smaku tortu szwarcwaldzkiego w szklanej butelce o pojemności 0,7 litra. Wyborny syrop o ciemnobrązowej barwie i intensywnym smaku czekolady i wiśni. Idealny jako dodatek do mleka, kaw latte, mocha i napojów czekoladowych.
Kod produktu: 3052911101281
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 4.64
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Głowno
2021-01-17
Dobry, słodko-kwaskowy. Przelanie grozi zakwaszeniem kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Grodziec
2020-11-20
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2020-11-20
Typowy smak dla tego tortu, nurta czekoladay i wiśni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Giżycko
2020-07-25
Świetny produkt. Przetestowałem już syrop Brownie i z ciasteczkami, ale torcik szwarcwaldzki to nasz faworyt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skórnice
2019-06-10
Bardzo dobry w smaku szczególnie polecam do kaw z mlekiem, tylko trzeba uważać z ilością bo bardzo słodki. Sklep jak zwykle wszystko sprawnie i szybko, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, ŁÓDŹ
2019-03-29
świetny syrop do kawy , Grażyna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Limanowa
2019-01-19
Syropy Monin dawkowane pompką do kawy z mlekiem są zawsze pysznym dodatkiem.Smak torcika szwarcwaldzkiego nie do końca zastępuje pyszne ciacho jakim bez wątpienia jest sam torcik, ale kawa jest na prawdę smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Jarocin
2019-01-08
Świetnie komponuje się z kawą, ma lekki czekoladowo-wiśniowy smak i jest przepyszny :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Katowice
2017-07-28
Bardzo dobry syrop wydajny a dzięki pompce samemy można dawkować słodycz jaka lubimy .Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2017-06-11
Jestem totalnie zawiedziona - uwielbiam smak wiśni z czekoladą a tu tylko sama czekolada...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Tarnów
2017-01-14
Bardzo aromatyczny i wydajny - wystarczy bardzo mała ilość syropu. Jeden z najlepszych syropów z serii MONIN jakie próbowałem. Na pewno wrócę po niego. Delikatny smak czekolady i wiśni, w połączeniu z kawą, to prawdziwa uczta dla zmysłów.
Opinia naszego klienta w
    pixel