Opinie o Kawa mielona Pellini Espresso Bar Vellutato No.2 250g

  • Wspaniała kawa dla miłośników zrównoważonego espresso z wyczuwalnymi czekoladowymi nutami lub przyjemnie aromatycznej kawy mlecznej. Kawa jest o mocno kremowej konsystencji i najlepiej nada się do parzenia w kawiarce. Skład: 95% Arabica, 5% Robusta.
Kod produktu: 8001685122355
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 4.85
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Zamość
2020-11-21
Wszystko okWszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Częstochowa
2020-11-21
kawa o wysokich walorach smakowych, piękny aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, Jelenia Góra
2020-11-15
Pyszna kawa. Marka Pellini nie potrzebuje dodatkowej reklamy. Kawa jest wyśmienita, bez goryczki, nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Pruszków
2020-10-16
pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Kaja, Katowice
2020-08-31
pozostawia dość gorzki posmak, raczej jej więcej nie kupię. Zostanę przy wersji oryginalnej pelliniego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław (dolnośląskie)
2020-06-17
Kawa przepyszna. Pellini jak zawsze wyśmienita. Delikatna i bardzo aromatyczna. Kwaskowość, jak dla mnie, nie wyczuwalna. Uwielbiam pić ją z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, Jelenia Góra
2019-12-06
Jest przepyszna i unikatowa w smaku. Uwielbiam ją pić późnym popołudniem. Smakuje nieziemsko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Juliusz, Suchy Las
2018-10-18
Jak wszystkie kawy marki Pellini, ta też jest bardzo dobra. Super aromat i kwaskowatość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kraków
2018-06-14
Pierwszy raz piliśmy tą kawę-bardzo Nam smakowała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lublin
2018-05-31
Bardzo smaczna, raczej delikatna, ale pachnie super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leon, Gdańsk
2017-08-10
Znakomita kawa mój faworyt do kawiarki !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bytom
2017-01-18
bardzo dobra kawa,nie jest kwaskowata ma posmak orzechowo-czekoladowy i super się sprawdza w kawiarce
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Zawiercie
2016-11-21
Przepyszna. Nic dodać nic ująć :)
Opinia naszego klienta w
    pixel