Opinie o Kawa ziarnista La Brasiliana Marfisa 1kg

Kawa ziarnista La Brasiliana Marfisa 1kg - opinie w konesso.pl
  • La Brasiliana Marfisa charakteryzuje się cudownie pełnym i łagodnym smakiem oraz czekoladowym posmakiem. Kawa La Brasiliana Marfisa to mieszanka o wysokiej zawartości ziaren Arabiki pochodzących ze Środkowej Ameryki.
Kod produktu: 8000389410003
Producent: LA BRASILIANA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 242Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2018-11-25

Smaczna...ale Bazzara Dodicigrancru nadal pozostaje dla nas numerem jeden :)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2018-11-18

Wspaniała kawa, polecam wszystkim

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Józefosław
2018-11-13

Moim zdaniem smaczna kawa, łagodna. Zmieniłem z "mojej" dotychczasowej Lavazza Espresso i nie żałuję. Sklep - dostawa błyskawiczna, porządnie zapakowana przesyłka.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2018-11-13

Kawa bardzo smaczna, zamawiamy regularnie do naszego biura. Obsługa klientow na 5+ Dostawa szybko i sprawnie, Polecamy

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zgierz
2018-11-05

Kawa bardzo smaczna. Zdecydowanie godna polecenia, jeśli ktoś preferuje małą ilość kofeiny i małą kwasowość.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Wrocław
2018-10-26

Kawa godna polecenia, z kawiarki wychodzi intensywna i aromatyczna a zarazem bez znacznej kwasowości i goryczki. Niska zawartość kofeiny.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2018-10-09

Nie będę udawał że się znam na kawie ,dzielę kawę na taką która mi smakuje bardzo, średnio lub wcale . Ta należy do tej pierwszej grupy na pewno do tej kawy wrócę , polecam kawę jak i sklep ,dostawa szybka towar zgodny z opisem.

Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jolanta, Starachowice
2018-09-21

Troszkę jestem zawiedziona.Ta kawa jest dla mnie za mało wyrazista.Niestety czekoladowej nuty nie poczułam.Z mlekiem jest za bardzo delikatna.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Karbowo
2018-09-09
Bardzo dobra kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Świecie
2018-07-26

Kawa jak do tej pory numer 1 jeżeli mówimy o łagodniejszych. Wyraźnie czuć czekoladową nutę. Polecam

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2018-06-05
Kupuję w Konesso od lat i szczególnie polecam kawy brazylijskie pozbawione kwasowości,które mi bardzo odpowiadają smakowo a przystępne cenowo takie jak La brasiliana
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
delikatna kawa, dobra z mlekiem. Polecam sklep Konesso
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kazimierz Dolny
2018-04-27
Kawa bardzo łagodna, bez kwasowości. Będzie jedną z moich ulubionych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Kaczyce
2018-02-24
Kawa godna polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Racibórz
2018-01-30
Jedna z moich ulubionych kaw. POLECAM !!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Oława
2018-01-05
Delikatna ale wyrazista w smaku, aromatyczna. Chętnie będę do niej wracać.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lidzbark
2017-11-15
W tej cenie najsmaczniejsza kawa w sklepie. Fajna crema, dobry balans między goryczką i małą kwasowością.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Rzeszów
2017-10-28
Bardzo dobra kawa, o słabszej intensywności.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Rędziny
2017-10-21
Cena super, jednak mało intensywna, ale polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Radlin
2017-09-28
za tą cenę to naprawdę warto. raczej po łagodniejszej stronie mocy ale jest bardzo ok.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Międzybrodzie Bialskie
2017-09-16
Kawa o wielu odcieniach smaku, w zależności od czasu zaparzania. Można poczuć aksamitną słodycz, nutę migdałów, lub moc z lekką goryczką.Od pierwszego zamówienia jestem wierna tej kawie, a do zaparzania używam dripprea bo w ten sposób najlepiej kontrolować czas parzenia.
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Łukasz, Turek
2017-09-16
Skusiłem zie na zakup tej kawy po przecztaniu opini o niej I na podstawie rankingu I calkowicie sie zawiodłem, moze jescze zbyt mało kaw ziarnistych probowalem, ale dla mnie I dla żony jest zbyt mocna i posmak goryczki dominuje nad reszta, już wiem , że na pewno jej nie kupię drugi raz.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Szczecin
2017-09-06
Kawa jest pierwsza klasa ... na dodatek w dobrej cenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2017-09-03
Kawa bardzo dobra, nie rewelacyjna, ale za tą cenę trzyma się mocno :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2017-08-14
Kawa bardzo przypadła nam do gustu. Łagodna w smaku, delikatna, ale konkretna. Pijamy z małą dawką mleka. Idealnie się komponuje na "biało". Parzymy tradycyjnie i baliśmy się, że będzie bez wyrazu, ale jednak "krzyczy" smakiem. Nie żałujemy wyboru. Szukamy cały czas swojego smaku. Próbujemy, kosztujemy. To nie ostatnia torba tej kawy, ale będziemy próbować innych z rankingu :-). Polecamy, Kinga i Marek
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Sromowce Niżne
2017-08-08
kawa bardzo dobra, myślę że w tej cenie trudno będzie znaleźć coś równie dobrego :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Częstochowa
2017-06-20
Kawę La Brasiliana Marfisa kupiłam pierwszy raz kierując się opiniami klientów sklepu. Przyznaję, że jest dobra, ale jak to w życiu bywa " to nie jest moja bajka". Następnym razem spróbuję czegoś innego. Natomiast podzielam opinię klientów co do sklepu Konesso. Jest absolutnie rewelacyjny!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jaworze
2017-04-28
Kawa smaczna i w rozsądnej cenie. Wyczuwalny delikatny smak goryczki nie zaburza doznań smakowych, ale powoduje, że do kawy będę wracał rzadziej, do samego zaś sklepu zdecydowanie częściej! :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2017-03-21
Coz moge napisac wiecej dobrego o tej kawie niz inni. Przerobilem juz troche kaw w swojej karierze i zawsze do niej wracam. Moc smaku tej kawy mozna w latwy sposob regulowac gruboscia zmielenia. Naprawde polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Mińsk Mazowiecki
2017-03-21
Kawa pyszna, niesamowity czekoladowo-orzechowy aromat. W smaku bez goryczki, wyrazista. Z pewnością będę do niej wracać. Wysyłka w super szybkim tempie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2017-03-04
Kawa mocna, bardzo dobra z połączeniu z mlekiem:) Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-02-26
Pięknie pachnie, wyraźna ale jednocześnie delikatna w smaku. Uwielbiam pić ją w formie cappuccino, sama przyjemność. Polecam wszystkim, którzy cenią dobry smak kawy i piją ją dla przyjemności. Ja jestem zakochana.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Gorlice
2017-02-16
Bardzo dobra kawa, nie piłem jeszcze wielu kaw premium ale jak na razie ta jest moją ulubioną.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Sopot
2017-02-12
Przepyszna kawa. Oryginalny smak. Jedna z moich ulubionych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Katowice, Pow. Katowice
2017-02-10
Pyszna kawa polecam z pewnością jeszcze ja zakupie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-01-29
Kawa rewelacyjna i w dobrej cenie. Realizacja zamówienia - jak zawsze ekspresowo i bezproblemowo !!! Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2017-01-08
Kawa świetna zamawiam ją po raz kolejny i na pewno nie ostatni
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Świnoujście
2017-01-02
Kawa pyszna, delikatna w smaku, nie ma w sobie goryczy i nie jest kwaśna. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Nowy Targ
2016-12-27
Kawa bardzo dobra w smaku, delikatna, aromatyczna i jednoczesnie w rozsadnej cenie. Dostawa ze sklepu bardzo sprawna.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Alisa, Zielonka
2016-12-10
Kawa bardzo dobra za dobrą cenę, łagodna w smaku, ale to jeszcze nie to czego szukam;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2016-12-04
Najlepsza kawa jaką piłam w życiu, bardzo polecam delikatna w smaku idealna do kaw mlecznych !!!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Danuta, Mokronos Górny
2016-11-27
Kawa niezła, aczkolwiek w porównaniu z New York w moim mniemaniu wypada gorzej. Ta pierwsza jest delikatniejsza, a ja takie kawy lubię najbardziej.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Grójec
2016-11-18
Bardzo dobra kawa. Mała kwasowość, wspaniały aromat. Świetna z mlekiem(cappuccino) ale i espresso. Smakuje całej naszej rodzinie. Gorąco polecam!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czyże
2016-11-11
Kawa jak dla mnie bardzo przeciętna, budżetowa. Jako codzienna kawa do automatu jest ok. Do kolby jednak coś lepszego wolę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Rzeszów
2016-11-11
Ekspresowa przesyłka, kawa jak marzenie :) jednym słowem polecam każdemu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2016-11-03
Kawa smaczna, aromatyczna i z grubą cremą. Smak i zapach jest trwały. Wolę jednak kawę bardziej wyrazistą o intensywniejszym smaku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lipno
2016-10-24
Pozostanę przy Kimbo.Nie moja bajka
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Małgorzata, GDAŃSK
2016-10-11
Kawa dość dobra, ale nie zachwyciła mnie. Mało aromatyczna. Brak głębokich kawowych nut. Generalne odczucie - trochę miałka, ale może być.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2016-10-06
Kawa dość dobra , jednak jak na mój gust trochę za bardzo wyczuwalna nuta kwaśność.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2016-09-09
Kawa bardzo dobra,delikatna,polecam.Cena też bardzo dobra.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zamość
2016-09-05
Bardzo dobra kawa w rozsądnej cenie - polecam...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2016-08-30
Bardzo dobra kawa, łagodna, pełna w smaku, lekko orzechowa, ale bez kwasowości. Najlepsza :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Boguchwała
2016-08-21
Kawa aromatyczna, wyrazista, polecam. Wysyłka ekspresowa, wspaniała obsługa. Jeszcze raz polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kateryna, Warszawa
2016-07-18
Delikatny aczkolwiek bardzo wyrazisty smak! Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2016-07-14
Bardzo smaczna, delikatna kawa. Doskonała crema, świetnie komponuje się z mlekiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Augustów
2016-06-19
Bardzo smaczna kawa,wyczuwa się smak czekolady,nie jest kwaśna,polecam tę kawę.Ma piękny zapach podczas mielenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Oława
2016-06-11
Faktycznie pozbawiona kwasowości, jak na razie z tych, których piłem, najlepsza, wolę właśnie o takim smaku. Polecam. No i cena do jakości optymalna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-05-07
Delikatna i łagodna. Zupełnie pozbawiona kwasowości. Bardzo dobry stosunek: jakość-cena. O wiele bardziej mi smakuję niż Lavazza Qualita Oro.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Otwock
2016-05-05
towar zgodny z opisem błyskawiczna przesyłka z dnia na dzień polecam sklep i napewno to nie są ostatnie moje zakupy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Suchy Dwór
2016-03-28
Kawa jakiej szukałem od dawna, niekwaśna, wspaniała ,polecam tak jak mnie polecono. Super obsługa sklepu!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeszcze
2016-03-26
Kawa bardzo dobra. Delikatna i wyważona, jedna z lepszych którą piłem. Godna polecenia!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Ząbki
2016-03-08
dobra kawa w rozsądnej cenie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kędzierzyn-Koźle
2016-01-12
Bardzo dobra kawa,przyjemna w smaku. Błyskawiczna wysyłka, super obsługa. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-01-12
Pyszna,delikatna w smaku kawa. Wszystkim domownikom smakuje. Przygotowywana zarówno w ekspresie ciśnieniowym jak i zaparzana.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DAMIAN, Gielniów
2016-01-11
Świetna i pyszna kawa. W połączeniu z mlekiem klasa, ale żeby się o tym przekonać należy kupić i spróbować samemu. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Czechowice-Dziedzice
2015-12-31
Kawa jest świetna,szczególnie parzona po turecku ze szczyptą cynamonu.Normalnie mózg dęba staje ;)
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2015-12-25
Po przeczytaniu wszystkich komentarzy zdecydowałem się na zakup tej kawy, niestety rozczarowała mnie. Już lepsza i tańsza jest Lavazza Qualita-Oro. Podsumowując da się wypić ale nic specjalnego, zobaczymy jak inne nowości które kupiłem!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipowa
2015-12-23
chyba najlepsza , jaką narazie piłem BAARDZO DOBRA.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2015-12-14

Naprawdę doskonała kawa. Dużym walorem jest to, że kawa La Brasiliana Marfisa spełnia wymagania zarówno tych którzy lubią kawę espresso, jak i miłośników kawy z mlekiem czy dodatkiem smakowych syropów. A więc nie ma dylematu co zrobić z kawą już wsypaną do ekspresu, aby użyć innej dla gościa czy domownika o preferencjach innych niż nasze:) Kawa smaczna, wyrazista, ale bez goryczy i bez kwasowości. Mocniejsza jest w stanie obudzić największego śpiocha, słabsza jest łagodna i można się nią bezkarnie delektować. Spróbujcie tej kawy koniecznie, warto!

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2015-12-06
Świetna kawa, niedługo znowu zamówię 1kg :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemyslaw, Warszawa
2015-12-01
Kawa smaczna, sprawna wysyłka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2015-11-21
Rewelacyjna kawa. Smak delikatny, a jednocześnie pełny. Wyraźne nuty czekoladowe. Fantastyczna, gęsta i trwała crema.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-10-31
Bardzo ciekawe espresso, ale dość mocne. Z mlekiem świetna. Chyba powinna być grubo mielona. Na pewno kiedyś do niej wrócę. Dobra cena do jakości. Sklep niezmiennie polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2015-09-29
Kawa o wyraźnym, mocnym i powtarzalnym smaku - z każdym opakowaniem tak samo dobra.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Turka
2015-09-24
Gorąco polecam tę kawę. Bardzo bobrze dobrana mieszanka, zadowoli każdego miłośnika kawy.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Szymon, Syców
2015-08-25
Moje subiektywne odczucie nie jest zbyt dobre. Przyznam szczerze, że nabrałem dystansu do La Brasiliana Marfisa. Nie tego oczekiwałem, brakuje indywidualnej nuty, która wyróżniałaby z tłumu konkurencji.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Katowice
2015-07-21
Chyba najtańsze 100% Arabica w ofercie Konesso. Troszkę kwaskowata, ale za to cenę bardzo dobra kawa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2015-06-17
Świetna kawa i szybka dostawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Gdynia
2015-06-17
wszystko sprawnie wiarygodnie kawa pyszna -łagodna delikatna rewelacyjna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2015-05-20
Kawa bardzo dobra. Wysyłka błyskawiczna. Polecam sklep !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, KRAKÓW
2015-04-29
Kawa bardzo łagodna, ale chyba za mało wyrazista, przyjemna w smaku. Krzysztof, Kraków.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2015-04-22
Jak zawsze błyskawiczna wysyłka. Kawa bardzo dobra.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2015-04-14
Rewelacja polecam + super obsługa sklepu :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, RUDA ŚLASKA
2015-04-08
Pyszna kawa łagodna i aromatyczna Świetna do Latte czy Latte macchiato. Warto kupić i samemu się przekonać. Polecam !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2015-04-02
Doskonała kawa posmak czekolady polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2015-03-19
Warto pobawić się grubością mielenia pozwala to odkryć nowy smak tej kawy POLECAM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2015-03-07
Rewelacyjna kawa. Jak na razie najlepsza jaką piłem. Mam porównanie z kilkoma rodzajami kaw Lavazza i tak jest o niebo lepsza. Łagodny smak. Świetna do Latte czy Latte macchiato.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2015-03-06
Dobra, wyrazista w smaku kawa. Polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2015-02-27
Ponownie zakupiłam tę kawę ponieważ jest aromatyczna i smaczna. Sklep jak zwykle na medal
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2015-02-24
Wyborny posmak czekoladowy. Dobra cena w stosunku do jakości. Jak zawsze super szybka dostawa. Nadaje się do picia z mlekiem(cappuccino)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Zakrzewo
2015-02-24
Doskonała kawa jedna z lepszych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Lublin
2015-02-20
Super kawa w super sklepie :-). Serdecznie polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sosnowiec
2015-02-20
Jedna z lepszych kaw, które zakupiłem w tym sklepie, posmak czekolady, świetnie nadaje się do łączenia z mlekiem. Sklep jak zawsze na 6!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wojkowice Koscielne
2015-02-19
Pyszna kawa,mocna ,czekoladowa idealna, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Warszawa
2015-02-13
Jedna z moich ulubionych kaw - to już kolejny zakup. Chyba najlepszy stosunek jakości do ceny jeśli chodzi o ofertę Konesso. Polecam!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2015-01-24
Testowy powrót po długim okresie, kawa trzyma poziom, cały czas wyraźnie wyczuwalny czekoladowy posmak, bardzo aromatyczna. Dobra kawa za rozsądne pieniądze.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2015-01-18
Jak zwykle sklep działa bez zarzutu, a kawa to kwintesencja smaku sama w sobie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2014-12-21
Kawa łagodna, delikatna, ale aromatyczna i o dość wyrazistym smaku. Daje świetną pianką. Cała transakcja, jak zwykle, na najwyższym poziomie!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Częstochowa
2014-12-19
Sklep bezkonkurencyjny. Błyskawiczna wysyłka. Kawa bardzo dobra
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Pionki
2014-12-15
Kawy jeszcze nie piłam.Birąc pod uwagę opinie na jej temat , mam nadzieję że jest to dobry wybór.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2014-11-27
Jak najbardziej warto wypróbować, ale nie jest to mój ideał
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2014-11-14
Kawa pyszna. Obsługa sklepu rewelacyjna, błyskawiczna dostawa, towar zapakowany i zabezpieczony bardzo dobrze.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2014-11-03
Pyszna kawa, espresso wyśmienite, inne kawy również :) Polecam, sklep rewelacyjny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2014-10-14
bardzo dobra kawa w dobrej cenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Toruń
2014-10-07
Polecam - cenowo wypada bardzo korzystnie w stosunku do jakości !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2014-10-07
Kawa wyśmienita, świetny aromat i smak, nie jest kwaśna. Dobra cena jak za kg opakowanie, do tego błyskawiczna dostawa i bardzo miła obsługa:) Polecam wszystkim sklep Konesso.pl
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Legnica
2014-10-03
polecam kawę, bardzo smaczna, delikatna, bez kwaśnego posmaku
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2014-09-23
Dobra kawa, korzystna cena. Sklep godny polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Dziekanowice Gm.Łubowo
2014-09-18
Jestem stałym klientem zamawiającym w tym sklepie internetowym. Dostawa-błyskawiczna, pełen profesjonalizm, godne polecenia! Kawa wyśmienita, aromatyczna, bez kwaśnego posmaku, smak czekoladowy. Kawę tą zamawiałam już po raz trzeci. Polecam!! Pozdrawiam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gniezno
2014-08-26
Kawa bardzo dobra ,rosadna cena .Sklep godny polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-08-21
Cały czas szukamy kawy odpowiadającej nam najbardziej.Jak na razie ta kawa należy do jednej z dwóch rewelacyjnych.Odpowiednia moc, krema,brak kwaśnego i gorzkiego posmaku.Naprawdę pyszna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Rzeszów
2014-08-21
Świetna kawa, idealna do expresów ciśnieniowych oraz super cena, dla mnie nr 1.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2014-08-19
pyszna kawa zgodna z opisem, obsługa pełen profesjonalizm, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Wieruszow
2014-08-13
Bardzo dobra kawa z posmakiem czekolady Polecam zakupy w tym sklepie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Rzeszów
2014-08-04
Świetna kawa, najlepsza jaką piłem w tej cenie. Polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2014-07-30
Bardzo dobra kawa za rozsądna cenę. Wyrazista, aromatyczna, bardzo fajny smak. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Suwałki
2014-07-30
Kawa jak zawsze boska. Świeżutka i pachnąca. Błyskawiczna dostawa. Szczerze polecam!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dawid, Gdańsk
2014-07-29
Łagodna, lekko, przyjemnie kwaskowa. Jestem wciąż na etapie próbowania różnych kaw, więc ciężko mi pisać czy jest lepsza od innych. Na pewno lepsza niż rozpuszczalne :) Dostawa w porządku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Lubin
2014-07-28
kawa jest b.dobra polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Tychy
2014-07-18
Pierwszy łyk, drugi łyk i czuje łagodny smak, żadnej kwasowości. Nie jestem znawcą kaw ale ta jest dobra. To jest opinia po jednej filiżance :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Sulików
2014-07-08
W tej cenie kawa naprawde wyborna zarowno do late jak i espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2014-07-07
Bardzo dobra kawa za rozsądna cenę. Wyrazista, aromatyczna, bardzo fajny smak. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-07-06
jak na razie najlepsza z kaw jakie piliśmy. od czasu do czasu eksperymentujemy z innymi smakami, ale zawsze wracamy do Brasiliany.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wilkszyn
2014-07-03
Kawa znakomita. Błyskawiczna dostawa. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2014-07-02
Kawa o delikatnym, łagodnym smaku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Mińsk Mazowiecki
2014-06-26
Mieszankę ziaren tworząca pełne brzmienia espresso, o wspaniałym mocnym zabarwieniu i nutą słodyczy. To niezwykłe espresso, które jest zarówno smaczne, jak i etycznie przygotowane od samego ziarna kawy. Jest idealnie zbalansowana kawa na każda porę dnia ni tygodnia. Chwile spędzone podczas picie pozostają długo w pamięci i smaku. Obsługa sklepu profesjonalna, szybki kontakt z klientem w zakresie doradztwa i przesyłki. Ceny natomiast cóż…….. bywają lepsze w tym samym sklepie jednak w porównywarkach………………..
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jan, Kielce
2014-06-25
Kawa w porządku, choć dla mnie bez rewelacji.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2014-06-21
Bardzo dobra kawa z posmakiem czekolady
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Nysa
2014-06-20
Kawa bardzo smaczna, delikatna, espresso doskonałe a cappuccino wyśmienite, obecnie to dla mnie Nr 1. Sklep perfekcyjny, polecam z całego serca.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Oleśnica
2014-06-11
W tej grupie cenowej kawa nr 1. Nie dziwię się, że co jakiś czas jej brakuje.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAMILA, Warszawa
2014-06-02
Bardzo przyjemna kawa: delikatna, bez goryczy i kwaskowatego posmaku. Kupuję od wielu miesiecy. Obsługa sklepu rewelacyjna, dostawa jak zawsze błyskawiczna. Szczerze polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, PAWŁOWICE
2014-05-12
Kawa bardzo delikatna,bez goryczy
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2014-05-05
Delikatna kawa - przyjemna na początek dnia.Stosunek ceny do jakości ok
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2014-04-29
delikatna kawa o łagodnym smaku, przyjemnie zaskakujący smak za bardzo dobrą cenę no i oczywiście bardzo szybka dostawa Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, REDA
2014-04-16
Bardzo dobra, w dobrej cenie :) Szybka dostawa. Polecam!
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pilawa
2014-04-16
dość łagodna w smaku, ale i w działaniu. na poranną kawę na obudzenie raczej nie do końca się nadaje
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2014-03-19
Bardzo dobra kawa 100% Arabica. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Jastrzębie-Zdrój
2014-03-18
Idealna jako espresso gdy musisz wcześnie wyjść do pracy, idealna na poranne latte do śniadania z jajecznicą i ciepłymi grzankami, idealna na popołudniowe cappuccino jako deser z lodami orzechowymi - po prostu kawa której nie można sobie odmówić!!! Sklep no cóż gdyby sprzedawali tu inne produkty to tu bym je kupował: Szybko, sprawnie, solidnie!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2014-03-14
Kawa bardzo dobra. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gorzyce
2014-03-01
Załodze sklepu serdecznie dziękuję za poradę - MARFISA jest fantastycznym wyborem, ZERO GORZKOŚCI + super smak :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2014-02-24
Dobra cena i dobra kawa:) niezawodna dostawa :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2014-02-21
Świetna kawa zarówno na espresso jak i do cappuccino. Próbowałem kiedyś mielonej, ale świeżo mielona ziarnista jest o wiele lepsza.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Brzeg Dolny
2014-02-19
Kawa smaczna delikatna aromatyczna...co do sklepu błyskawiczna przesyłka...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pruszcz
2014-02-16
Kawa bardzo dobra, chociaż pijąc w kawiarce nie wyczuwam smaku czekolady. Realizacja zamówienia bezproblemowa. Polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Szczecin
2014-02-12
Delikatna kawa - przyjemne esspreso na początek dnia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2014-02-12
Od czasu gdy mi ją polecono zamawiam regularnie :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOMINIKA, KATOWICE
2014-02-03
Smak prawdziwej kawy, mocna fajnie kopie i rewelacyjnie smakuję. A sklep jak zawsze na "6"
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2014-01-30
Jestem stałym klientem, wiec to co mogę powiedzieć, to : Obsługa - wzorowa, dostawa - błyskawiczna. Kawa wyśmienita. Firma godna polecenia, pełen profesjonalizm.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Opacz-Kolonia Ul.Ewy 7
2014-01-28
Polecam smakoszom delikatnej małej czarnej,zachwyca smakiem,aromatem i pięknym zapachem a co najbardziej lubię brak kwaskowatego posmaku.Rewelacja
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2014-01-23
Chyba najlepsza kawa w tej cenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Władysławowo
2014-01-22
Pyszna kawa za świetne pieniądze. Nic więcej nie trzeba mówić. Klasa .
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Magdalena, Chełmek
2014-01-21
Pierwszy raz kupiłam tą kawę - zasugerowałam się opiniami na forum:) Zaparzam ja w kawiarce - aromatu czekolady nie wyczuwam co prawda, ale kawa nie jest zła, trochę gorzkawa, nie kwaśna. Szybka dostawa, sklep polecam:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2014-01-21
Kawę robię w ekspresie ciśnieniowym. Super smak i aromat - polecam szczególnie dla preferujących łagodną popołudniową kawkę. Dostawa ekspresowa i dobrze opakowana.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2014-01-20
Bardzo dobra delikatna super sklep super realizacja
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Włocławek
2014-01-20
Bardzo dobra,delikatna,aromatyczna kawka o posmaku czekoladowym. To mój kolejny raz zakup tej kawki. Sklep i obsługa perfekcyjna, gorąco zachęcam do zakupu w tym sklepie. Autor: Barbara,Włocławek
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2014-01-20
Kawa bardzo dobra, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2014-01-07
Bardzo dobra kawa - wyrazista w smaku, aromatyczna. Lepsza niż Bazzara Top Class.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2013-12-17
Rewelacyjna kawa. Łagodna, o bogatym smaku i aromacie. Idealna do ekspresu ciśnieniowego.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kaja, Kraków
2013-12-13
Kawa zdecydowanie dla amatorów łagodnej kawy. Wielbiciele klasycznego włoskiego espresso nie będą raczej zadowoleni bo dla nich Marfisa będzie za łagodna. Dla mnie idealna w połączeniu z mlekiem no i atrakacyjna cenowo. Przesyłka bez zarzutu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Tarnowskie Góry
2013-12-12
szukałam w kawie, zgodnie z opisem czekoladowej nuty. nie jestem wielkim znawcą kawy ale czekoladka jest wyczuwalna:-) delikatna (choć wydaje mi się, że Lavazza Qualita Oro jest delikatniejsza) , aromatyczna, bardzo dobra!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Swarzędz
2013-12-04
Ładnie pachnie i jest łagodna w smaku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Mysłowice
2013-11-25
Bardzo dobra delikatna kawa. Obsługa ze strony sklepu perfekcyjna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2013-11-20
Znakomita -smakuje lepiej od Bazzary TOP12 czy Pellini TOP, ,zachowuje swoje walory przy dłuższym przechowywaniu (pojemnik próżniowy) -ładna crema z kropelkami olejków eterycznych.Najlepszy stosunek ceny do jakości.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2013-11-15
Bardzo ciekawa kawa o bardzo delikatnym smaku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Katowice
2013-11-06
Rewelacyjna kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Ruda Śląska
2013-11-06
Polecam ;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Rzeszów
2013-11-03
Polecam tą kawę, gdyż jest to dobra jakość do ceny. Sklep również polecam. Zakupuję kawę w tym sklepie od dłuższego czasu i jeszcze ani raz nie zdarzyły się jakiekolwiek problemy. Oby tylko tak dalej.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Legionowo
2013-10-18
Bardzo szybko dostawa. Kawa delikatna i bardzo smaczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Bielsko-Biała
2013-10-14
Bardzo dobra, aromatyczna kawa o łagodnym smaku. Przesyłka ekspresowa. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2013-10-07
Bardzo dobra lekka kawa. Lekko wyczuwalny posmak podobny do czekolady. Zapach po otworzeniu przyjemny i dość intensywny, po zaparzeniu niestety już mniej wyczuwalny. Rewelacyjna na popołudniową kawkę, chociaż na poranną też się nadaje pod warunkiem, że o poranku nie pijemy bardzo mocnego espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Legnica
2013-10-05
Witam Kupiłem tę kawę w oparciu o opinie w internecie. Zaparzam ją w kawiarce bialetti 3 Cups i rzeczywiście można w niej wyczuć zapach i posmak czekolady. Szkoda, że nie mam ekspresu kolbowego by wydobyć z niej wszystko co najlepsze:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Rybnik
2013-09-18
Bardzo smaczna kawa. Aromatyczna, łagodna. Rzeczywiście nie jest mocna. Wyczuwalny posmak czekolady. Szybka dostawa do paczkomatu. Polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mirosław, Lubiszewo
2013-08-27
Niezła jedna z lepszych jakie piłem:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków
2013-08-27
Bardzo szybka dostawa. Pyszna kawa.. Polecam!!!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2013-08-25
Sklep wzorcowy! Błyskawiczna realizacja zamówienia, porządne opakowanie. Kawa oczywiście bajeczna...;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Końskie
2013-08-06
Bardzo dobra kawa, błyskawiczna przesyłka, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sędziszów Małopolski
2013-08-04
Marek, Sędziszów Małopolski Świetna kawa szybka dostawa -wysyłka w dniu zamówienia,sklep godny polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Poznań
2013-08-01
przesyłka na 6+ . Kawa dobra, ale....... myślałam, że będzie lepsza, ma tyle pozytywnych opinii. Może jestem za bardzo wybredna?
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Aleksandrów Łódzki
2013-07-31
Najlepsze ziarno w stosunku ceny do przyjemności jaką sprawia poranna filiżanka tej kawy; idealna do espresso jak również z dodatkiem mleka, jej łagodny, przyjemny smak sprawia że zagościła u mnie na stałe; Sklep jak zawsze super, 20 godzin po złożeniu zamówienia mogłem delektować się kawą, pozdrawiam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2013-07-24
Świetny smak, bez posmaku kwaskowatości. Dobra na każdą okazję, idealna jako espresso dla tych, którzy nie lubią bardzo mocno wyrazistych kaw np. z dużą ilością goryczy. Idealna zawsze wtedy, gdy nie ma się pomysłu, którą kawę najpierw wsypać do młynka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecinek
2013-07-16
Kawa naprawdę bardzo dobra. Piłem do tej pory (z arabik) Pellini Top,ale ta jest chyba lepsza. No i tańsza:)Bardzo dobra obsługa ze strony sklepu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Prudnik
2013-07-04
Kawa smaczna, smak nie był mi obcy ponieważ już kilkukrotnie ją piłem. Przesyłka expresowa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2013-07-04
Bardzo dobra kawa w przyzwoitej cenie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2013-06-28
Kawa dotarła w ekspresowym tempie poprzez paczkomat i czeka na swoją kolej, czyli aż skończy się kupiona również tutaj Bazzara Espresso Barista.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Swędów
2013-06-25
To bardzo ciekawy smak, rzeczywiście można poczuć czekoladę. Polecam jeżeli szukaja Państwo nieco innego smaku!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2013-06-18
świetna kawa, bardzo przyjemny aromat.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Piła
2013-06-17
Kawa godna polecenia, sklep również.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Poznań
2013-06-14
Pyszna aromatyczna kawa, idealna do espresso, fantastyczny głęboki smak
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2013-06-07
Kawa super, cena przystępna,Szybka wysyłka.Polecam sklep i produkt.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Pyskowice
2013-06-04
Kawai sklep godne polecenia. Bardzo polecam!!!!!!!!!!!!!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2013-05-31
Kawa rzeczywiście bardzo łagodna,dla mnie nawet za łagodna,ale żona bardzo zadowolona i co najważniejsze bez kwasowości.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwestra, Łódź
2013-05-30
Kawa bardzo dobra rzeczywiście wyczuwa się smak czekolady.Wszystkie kawy kupowane w sklepie Kawy włoskie są fantastyczne.Kupuje już kolejna i nie wiem która jest lepsza,wszystkie są bardzo dobre.Realizacja zamówienia jak zawsze błyskawiczna.Sklep godny polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2013-05-20
Kawka pyszna (i w dobrej cenie),łatwo z niej uzyskać dobre espresso.Przesyłka błyskawiczna.Gorąco polecam sklep Kawy Włoskie !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2013-05-17
B.dobra kawa. Wspaniale nadaje się do macchiato. Sklep godny polecenia. Szybka i miła współpraca telefoniczna.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Dolaszewo
2013-05-05
Nie do konca widze powod do wielkiego entuzjazmu, ktory panuje dookola tej kawy. To troche taka liga na poziomie lavazza. Stanowczo lepiej trafic do dzialu Bazzara, Pellini lub Manuel. Wiem, wiem, ze wtedy drozej, ale przyjemnosc kosztuje.ale jezeli juz jestes fanem tanszych wersji lavazzy to spokojnie nacisnij "dodaj do koszyka" - bedziesz zadowolony.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2013-04-29
Bardzo smaczna i aromatyczna kawa. Sklep gorąco polecam za rzetelność i szybkość działania
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Ruda Śląska
2013-04-18
Sklep super, szybka dostawa, b. dobry kontakt z klientem, jak najbardziej godny polecenia. Kawa bardzo dobra, nie ,,narzucająca się", łagodna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Bartoszyce
2013-04-12
Bardzo aromatyczna,smaczna kawa. Stosunek jakości do ceny jest bardzo zadawalający. Wprawdze bardziej smakuje mi "Bazzara", ale zdania domowników są podzielone. Uważają, że różnicy nie ma w smaku, a w cenie i owszem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Bydgoszcz
2013-04-10
Bardzo smaczna i aromatyczna kawa. Godna uwagi i ceny :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Oleśnica
2013-04-02
bardzo dobra kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Książnice
2013-03-27
Smaczna kawa, dobra do espresso oraz do mlecznych kaw. Posiada ładny głęboki aromat. Świetny sklep :).
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Szczecin
2013-03-27
Szybko i treściwie. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Słupno
2013-03-18
Kawa super, wyśmienity aromat. Obsługa sklepu szybka. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2013-03-14
crema ok, aromat fantastyczny, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leszno
2013-03-12
Kawa znakomita. Cena rozsądna. Gorąco polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Rzeszów
2013-03-02
Świetny sklep, bardzo miła obsługa. Kawa została profesjonalnie zapakowana i wysłana zaraz po dokonaniu zakupu. Jest to bardzo dobra kawa. Próbowałam też Kawę Pellini Top i była również znakomita. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdów
2013-03-01
Znakomita kawa:) Godna polecenia. Obsługa sklepu fachowa, towar dotarł do mnie bardzo szybko:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Giżycko
2013-02-26
Kawa znakomita, bardzo aromatyczna, jestem bardzo zadowolony z wyboru jak również z zakupów na tym portalu. Szczerze polecam i dziękuję za błyskawiczną wysyłkę :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Siepraw
2013-02-26
sklep KawyWłoskie.pl serdecznie polecam. Kawa zgodna z opisem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JADWIGA, SKARŻYSKO-KAM.
2013-02-25
kawa pyszna,zachęcający smak i zapach ,sklep też godny polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Janowice
2013-02-25
Kawa średnio mocna,aromatyczna.Daje doskonałą creme. Przesyłka szybka,dobrze zabezpieczona.Wszystko bezproblemowo.Polecam ten sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Solec Kujawski
2013-02-22
Kawka naprawdę rewelacyjna. Idealna baza do late, ale wyśmienita też jako mała czarna. Delikatny a zarazem wyrazisty smak. Polecam !!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arek, Wroclaw
2013-02-18
Bardzo smaczna i delikatna w smaku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Mirsk
2013-02-17
Kawa bardzo łagodna, świetna w latte
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edi, Kostrzyn Nad Odrą
2013-02-14
Kawa fantastico!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2013-02-05
Doskonałe, gęste espresso o wspaniałej konsystencji pozostawiającym po sobie wyśmienite doznania smakowe.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2013-01-24
Kawa bardzo smaczna i aromatyczna, zalet tego że ziarnista nie trzeba przedstawiać, ale walory cenowe mówią same za siebie. Kawa godna uwagi kawoszy. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2012-12-12
Kawa również godna polecenia, odpowiednio mocna, pozwala utrzymać trzeźwość umysłu na długi czas :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Krotoszyn
2012-12-10
Robert Krotoszyn Bdobra kawa,sklep znakomity,kontakt bdobry.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wałbrzych
2012-12-10
Świetna kawa w super cenie. Sklep bardzo POLECAM !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Stalowa Wola
2012-12-06
bardzo dobra kawusia :) obsluga sklepu na 5 z duzą wiadzą na temat kaw.polecam gorąco...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2012-11-30
Bardzo dobra kawa za rozsądną cenę. Sklep super. Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bydlin
2012-11-15
Kawa znakomita,świeża w rozsądnej cenie. Przesyłka szybka, dobrze zabezpieczona. Polecam i sklep i kawę!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Pruszcz Gdański
2012-11-05
bardzo smaczna sama bez mleka, delikatna, wyśmienita :) POLECAM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wrocław
2012-10-15
Moja ulubiona kawa! Jest absolutnym numerem 1 wśród kaw do 100zł/kg. Jest delikatna, bez goryczy. Idealna na co dzień.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Krasocin
2012-10-12
Bardzo dobra i aromatyczna kawa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Grabówka
2012-10-05
Kawa bardzo dobra. Pełna smaku charakterystycznego dla Arabici.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2012-09-15
Kawa znakomita. Zresztą polecona przez bardzo uprzejmych i kompetentnych Panów z tego sklepu. Dlatego też i kawę, porcelankę do niej :) a przede wszystkim sklep KawyWloskie.pl mogę śmiało POLECIĆ. Poza tym ekspresowa dostawa (na drugi dzień po wpłacie należności). Warto!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julian, Słupsk
2012-09-06
bardzo aromatyczna, mocna, wyrazista kawa. polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2012-08-24
Dobra kawa w dobrej cenie. Sam sklep również znakomity, ekspresowa wysyłka i bardzo dobry kontakt. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Ropczyce
2012-08-16
Świetna crema, subtelna w smaku i bardzo delikatna a właściwa arabikom goryczka jest gdzieś na samym końcu doznań smakowych. Zachwyca przy tym długim i wyraźnym posmakiem, którego nawet mleko nie zgubi. Według mnie, kawa kompletna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wólka Kosowska
2012-07-27
Bardzo dobra. Na tyle doskonała, że prawie całkowicie się na nią przerzuciliśmy. Polecam wszystkim amatorom delikatnej kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Konin
2012-06-16
Bardzo dobra kawa. Wyważony smak , świetny aromat. Dość mocna. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Skarżysko-Kamienna
2012-05-24
rozsądna cena jak za tak dobrą kawę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2012-04-20
Wedlug mnie duzo lepsza od klasycznej lavazzy qualita oro, ktora wczesniej pilem, a roznica w cenie jest znosna. W smaku prawie nie czuc, zeby byla kwasna, gleboki aromat. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2012-04-11
Pierwsza próba i kawa jest na pewno mocniejsza niż Lavazza Pienaroma. Co do smaku to obie kawy są dość podobne.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kraków
2012-03-27
Według mnie kawa ta jest pyszna.Ma świetnie wyważony smak- delikatny ale głęboki. Do tego ta piękna, długo utrzymująca się crema. Moja ulubiona :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2012-02-12
jak na razie to jedna z najlepszych kaw w rozsądnej cenie
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel