Opinie o Kawa mielona Agust Elegante 250g

  • Doskonała dobrana mieszanka arabiki i robusty. Kawa o przyjemnym aromacie miodu i czekolady. Kawa ma charakterystyczne owocowe nuty które od początkowej delikatnej kwaskowości przechodzą w łagodną słodycz. Skład: 85% Arabica, 15% Robusta
Kod produktu: 8010293201215
Producent: AGUST

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 4.86
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kędzierzyn-Koźle
2019-07-15
Świetna kawa. Aromat kawy przyjemny, smak głęboki i na dodatek mielona jest idealnie pod ekspres ciśnieniowy. Nie mam jeszcze młynka, więc odpowiednie mielenie jest dla mnie ważne. Ta kawa daje idealne espresso, za każdym razem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Milanowek
2019-02-09
Kawa smaczna ale dla mnie zbyt dużo jest w niej goryczki która zabija resztę smaków kawy :) Goryczka ma smak gorzkiej czekolady. Ogólnie kawa jest smaczna ale nie do końca pasuje mi jej smak :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2019-01-03
Kawa bardzo delikatna, bardzo dobra w smaku, nie jest mocna co sprawia, że czasem piję po kilka kubków na raz i rozkoszuje się jej smakiem :) Kawę przygotowuje w ekspresie przelewowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2018-07-05
Bardzo dobra, dość delikatna w smaku. Goryczka delikatna, ale wyczuwalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2018-04-20
Kawa bardzo dobra, ma świetny mocny zapach, smakuje parzona jak i z ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Słupsk
2018-03-12
Kawa warta polecenia za tę cenę.Delikatna goryczka połączona z lekką mocą.Dzięki opiniom o niej kupiłem ją - bo w sieciówce omijałem ją łukiem nie wiedząc "co zaś'?Jest kawowo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2017-12-08
Świetny wybór - aromat kawy jest niezwykły, dość intensywna o głębokim smaku. Myślę, że zaspokoi nawet najbardziej wymagających. Na pewno do niej wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kobylnica
2017-11-24
Dobra kawa w jeszcze lepszej cenie. Daje bardzo słodkie i aromatyczne kawy mleczne. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-08-03
Kupiłam mamie do kawiarki. Wg jej opinii jedna z lepszych kaw jakie piła zaraz obok Diemme Lungo i Caffe del Faro Suprema. Także polecamy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Grodków
2016-10-30
Serdecznie polecam. Parzyłem ją w aeropressie i była naprawdę smaczna, pewnie sięgnę po nią jeszcze ponownie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Stalowa Wola
2016-10-17
Smaczna kawa o przyjemnym aromacie. Lekko pobudzająca, delikatnie wyczuwalna goryczka. Bardzo dobrze smakuje parzona w tradycyjny sposób, jako czarna kawa jak i z ekspresu z dodatkiem mleka. Polecam wszystkim smakoszom :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2016-08-16
Kawa łagodna o intensywnym aromacie. Dobra relacja ceny do jakości.
Opinia naszego klienta w
    pixel