Opinie o Kawa ziarnista Agust Natura Equa 1kg

  • Wysokiej jakości kawa której ziarna pochodzą z Ameryki Środkowej i Południowej. Agust Natura Equa ma wyśmienity łagodny i zbalansowany smak w którym wyczuwalne są nuty czekolady. Świetnie się sprawdzi jako espresso jak i kawa mleczna. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8010293003000
Producent: AGUST

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23 Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Justynów
2022-07-29
Kawa bardzo dobra. Warto spróbować. Polecam produkt i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bozena, Milejewo
2022-04-08
Mogłabym pić tylko taką kawę- aksamitna po zaparzeniu i smak jaki lubię!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Damianowice
2022-03-31
Polecam ten produnkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Damianowice
2022-02-27
wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Mińsk Maz
2021-12-10
Pyszną kawa o delikatnym i wyrazistym smaku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Damianowice
2021-11-18
Polecam !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Jaworzno
2021-10-04
Bez kawy nie ma poranka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków (Kraków-Krowodrza)
2021-09-24
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Częstochowa
2021-09-23
Doskonała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Jaworzno
2021-07-06
Bardzo lubię smak kawy agust. Ma bardzo specyficzny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, MIŃSK MAZOWIECKI
2021-04-30
Znakomita arabica, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wałbrzych
2021-01-11
Bardzo dobra jakość. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, MIŃSK MAZOWIECKI
2021-01-08
Świetna, łagodna arabica. Znakomita kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, MIŃSK MAZOWIECKI
2020-09-15
Doskonała arabica
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Tworóg Nowa-Wieś
2020-09-02
Kawa jak zwykle pyszna. Kupuję tylko Agust. Jest delikatna i dobra dla żołądka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2020-08-21
Kawa bardzo delikatna, bez goryczy, kwasowość nie wyczuwalna. Jak dla mnie za słaba, o posmaku zboża. Podana z mlekiem zupełnie bez wyrazu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Tworóg Nowa-Wieś
2020-07-24
Jestem zadowolona,wszystko na plus!Zamawiałam już kilka razy,polecam.Co do kawy Agust jest nie za mocna,nie jest kwaśna,bardzo dobra w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, MIŃSK MAZOWIECKI
2020-07-17
Świetna, łagodna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Lisów
2018-07-30
Kawa przepyszna. Wysyłka błyskawiczna. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2017-01-25
Kawa bardzo delikatna. Nieco bez wyrazu. Ale na co dzień świetna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-09-05
Pierwsze skojarzenie po otwarciu opakowania: gorzka czekolada. I taka właśnie jest ta kawa: aksamitnie czekoladowa. Kwasowość jak dla mnie niewyczuwalna. Kawa bardzo delikatna, ale ma charakter.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-08-21
Bardzo delikatna kawa z wyraźnym posmakiem gorzkiej czekolady. Espresso świetne, z mlekiem troszkę za mało wyrazista.
Opinia naszego klienta w
    pixel