Opinie o Filtr do ekspresu Delonghi DLS C002 SER3017 - zamiennik

  • Wysokiej klasy zamiennik filtrów do ekspresów Delonghi. Filtr CFL-950 pasuje do wszystkich ekspresów marki Delonghi. Posiada certyfikat Państwowego Zakładu Higieny. Zapewnia sprawną filtrację wody używanej do parzenia kawy.
Kod produktu: 616320783327
Producent: FILTER LOGIC

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 59 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Lubań
2021-01-13
Ten zamiennik zamawiam już po raz drugi i jest okay.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2020-12-30
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Świebodzice
2020-12-28
Od dawna korzystam z tych filtrów i jestem z tego produktu zadowolony. Jedyną wadą jest brak licznika miesięcy na wieczku- moim zdaniem byłoby to bardzo przydatne. Ogólnie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2020-12-27
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Bydgoszcz
2020-12-22
Wszystko ok. Super firma. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Ostrow Wlkp
2020-12-21
Jestem zadowolona z tego produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Duszniki-Zdrój
2020-12-21
Pełen profesjonalizm. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wierzbice
2020-12-19
Zamienniki spełniają swoją rolę. Ekspres działa sprawnie. Brak problemów z montażem. Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Toruń
2020-12-18
Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2020-12-18
Bardzo dobry zamiennik .Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pomiechówek
2020-12-17
Bardzo sprawnie, szybka wysyłka zgodna zamówieniem. Polecam zakupy tylko w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Małdyty
2020-12-09
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Trzcianki
2020-11-17
W sumie nie widzę różnicy pomiędzy zamiennikiem a oryginałem więc po co przepłacać ?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Oswiecim
2020-11-01
Dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Szydłowiec (Polanki)
2020-10-26
Jest b.dobrzeb .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Gdynia
2020-10-25
Dobrze i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Pleśna
2020-10-18
Zamiennik ale nie gorszy od oryginału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Katowice
2020-10-16
Zamiennik świetnie spełnia swoje zadania. Rekomenduję zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Gdańsk
2020-10-06
Szybko, bez problemu, tanio!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Słaboszów
2020-10-04
zamiennik filtra do wody godny polecenia, bardzo dobry stosunek ceny do jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bydgoszcz
2020-09-26
Super zamiennik. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Mały Rudnik
2020-09-10
Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2020-08-03
Produkt jest dokładnym zamiennikiem oryginalnego filtra do Delonghi. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Żelechów
2020-06-24
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2020-05-19
Idealny zamiennik. Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2020-04-23
Sprawuje się bez zarzutu, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zamość
2020-02-11
Szyba dostawa, towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Bydgoszcz
2020-02-04
Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami nt. zamiennika filtra. Jest OK. Osobiście nie widzę żadnej różnicy. Myślę, że zostanę z tymi zamiennikami na dłużej. Polecam KONESSO - zakupy przebigają bez problemowo. Pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraśnik
2019-12-11
Towar zgodny z opisem,rozsądna cena, błyskawiczna dostawa, wzorowe podejście do klienta.Polecam Andrzej- Kraśnik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, PUŁAWY
2019-12-03
polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kłodzko
2019-11-02
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sprzedawca cały czas informował o statusie przesyłki. Rzetelny sklep. Świetnie zapakowana paczka. Szczerze polecam artykuły z tego sklepu, a to moje nie pierwsze zakupy. Produkt znakomicie się sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Kraków
2019-08-11
filtr pasuje jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rawicz
2019-07-21
Bardzo dobry zamiennik. Działa bez żadnych utrudnień. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Glina
2019-06-16
Filtr bez zastrzeżeń, nie używałem oryginału, nie mam porównania. Kupiłem kierując się opiniami. Bardzo dobra cena.Jestem zadowolony, Sklep super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Pisz
2019-02-22
Dobry produkt w dobrej cenie! polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gdańsk
2019-01-22
Dobry zamiennik. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Bydgoszcz
2019-01-11
Polecam. Dobry produkt w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Miejsce Piastowe
2018-11-17
Bardzo dobry produkt polecam Idealnie pasuje do ekspresu Zakupy w tym sklepie to przyjemność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Siewierz
2018-10-18
Spełnia swoje zadanie. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Olsztyn
2018-06-30
Produkt zgodny z opisem, a co najważniejsze idealnie pasuje do ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Świnoujście
2018-03-16
Super produkt, niczym nie różni się od oryginału
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Łódź
2018-03-06
Wydaje się ok, chociaż nie ma jak dokładnie sprawdzić ile kamienia zatrzymuje porównaniu z oryginałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2018-02-12
Zamiennik bardzo dobrej jakosci. W pojemniku na wode trzyma sie nawet lepiej niz orginał. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Katowice
2017-08-04
Moim zdaniem lepszy niż oryginał:)polecam bez strachu.Dłużej wytrzymuje od oryginału a ilość kaw spożywanych wcale nie jest mniejsza.Sklep na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ZAMBRÓW
2017-04-17
Pierwszy raz kupiłam zamiennik,właśnie siedzi w expresie i nie zauważyłam żeby różnił się od orginału...Pozdrawiam wszystkich pracowników Tego Sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-03-14
Dobry zamiennik. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Świdnica
2017-01-16
Bardzo dobry produkt w dorej cenie, znakomicie zastępujacy oryginał.Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraśnik
2016-11-21
Bardzo dobry produkt w jeszcze lepszej cenie, znakomicie zastępujacy oryginał.Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EUGENIUSZ, KODEŃ
2016-11-09
Wcześniej kupowałem oryginalne filtry, teraz mam zamiennik który jest tańszy i spełnia spokojnie zadanie-polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Radocza
2016-10-28
produkt godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-07-14
Wygląda prawie jak oryginał i chyba działa, bo smak kawy nie pogorszył się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Błonie
2016-05-26
Bardzo dobry zamiennik,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szczecin
2016-04-25
Filtr zamiennik spełnia doskonale swoje zadanie - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdynia
2016-04-06
Bardzo dobry zamiennik. Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Warszawa
2016-03-08
Zamiennik w pełni kompatybilny, działa - wyczuwalna różnica w smaku kawy. Jedynym mankamentem jest brak możliwości oznaczenia daty założenia filtru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Piła
2016-01-21
Po raz kolejny kupiłem zamiennik i działa jak oryginał. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Nowa Gadka
2015-12-05
Zamiennik idealnie zastępuje oryginał. Nie ma różnicy w użytkowaniu. Polecam w 100% ze względu na cenę oczywiście
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tamara, Kościan
2015-11-18
Po raz pierwszy korzystałam z zamiennika i faktycznie nie widzę różnicy, oczywiście różnica jest ale w cenie(16,00)Polecam innym. Jeśli chodzi o obsługę sklepu na szczęście nic się nie zmieniło- obsługa telefoniczna b.dobra,szybka realizacja.W ogóle super.Tamara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Turka
2015-09-24
Filtr w pełni zastępuje oryginał dlatego nie warto przepłacać. Jest całkowicie kompatybilny i zapewniam, że działa tak samo jak oryginał. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel