Opinie o Filtr do ekspresu Delonghi DLS C002 SER3017 - zamiennik

  • Wysokiej klasy zamiennik filtrów do ekspresów Delonghi. Filtr CFL-950 pasuje do wszystkich ekspresów marki Delonghi. Posiada certyfikat Państwowego Zakładu Higieny. Zapewnia sprawną filtrację wody używanej do parzenia kawy.
Kod produktu: 616320783327
Producent: FILTER LOGIC

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 126 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Lusówko
2022-09-07
Jak zwykle błyskawiczna dostawa, towar sprawdzony, dobrej jakości. I jeszcze gadżet niespodzianka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Sadowa
2022-08-06
Filtr spełnia oczekiwania.Sklep bardzo dobry,szybka dostawa.Dobrej jakości zamiennik.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Bytom
2022-08-04
Wszystko w jak najlepszym porządku. Filtr spełnia swoją rolę w 100%!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Warszawa
2022-08-01
Zawsze używam tego zamiennika, który a pełni spełnia swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Głubczyce
2022-07-28
produkt OK. w 100% zastępuje oryginał,no i konkurencyjna cena.gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bydgoszcz
2022-07-09
Zamiennik bardzo dobry i w dobrej cenie. Obsługa Konesso na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Iława
2022-06-08
Filtr spełnia wszystkie oczekiwania polecam zamiennik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Łódź
2022-05-28
Wszystko Ok polecam i chętnie zamówię następnym razem .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Jeżowe
2022-05-23
Od lat stosuję ten zamiennik oryginału (DeLonghi) i nie czuję różnicy, więc po co przepłacać:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wrocław
2022-05-14
Pasuje do ekspresu DeLonghi ECP 31.21.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Bytów
2022-05-08
zamienniki filtrów do ekspresu Delongi DLS C002 SER3017 niczym nie odbiegają w jakości od oryginałów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Bydgoszcz
2022-04-12
Polecam produkt. Używam od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Zakupy w sklepie super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2022-04-01
jak na zaminnik polecam zawsze pare zlotych taniej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Lusówko
2022-03-28
Jako alternatywa do oryginału, wydaje się, że nie ma różnicy. Nie posiada jedynie "licznika daty", ale to rzecz wtórna, bo ekspres sam komunikuje konieczność wymiany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Lelis
2022-03-27
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Głubczyce
2022-03-26
wszystko super!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Kielce
2022-03-12
Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Tomkowice
2022-03-10
Dobry zamiennik oryginalnego filtru DeLonghi. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Chorzów
2022-02-18
Polecam zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2022-02-14
Szybka dostawa i doskonały produktu. Sklep Konesso to profesjonaliści w swoim fachu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Iława
2022-02-14
Zamiennik doskonały
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Skrzynki
2022-02-14
Produkt zainstalowany w dniu wczorajszym; nie poznałam jeszcze efektu działania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Spytkowice
2022-02-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TADEUSZ, STARGARD
2022-01-14
JEST DOSKONAŁYM DOSTAWCĄ. BŁYSKAWICZNA I PUNKTUALNA DOSTAWA. GODNIE POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Bytów
2021-12-27
Naprawdę bardzo miła i profesjonalna obsługa. Aż się chce wracać ponownie do zamówień w tym miejscu. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedliście. Tak trzymać. POZDRAWIAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Łagów
2021-12-27
otrzymana paczka zgodnie z zamówieniem. JEST WSZYSTKO OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2021-12-19
dobry i tanszy zamiennik polecam stale uzywam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Piekary Śląskie
2021-12-14
Jestem zadowolona produkt ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, SZCZECIN
2021-11-15
DOSTARCZONO WEDŁUG ZAMÓWIENIA, POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, CHEŁM
2021-11-15
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kozienice
2021-11-14
Dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Puławy
2021-11-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2021-11-09
Jeszcze nie używałem, więc trudno mi w tak krótkim czasie wystawić opinię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Stobno Siódme
2021-11-08
Zastępuje oryginał a tańszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2021-11-07
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Toruń
2021-11-02
Filtr jest rewelacyjny, zmiękcza wodę.. dłuższa żywotność expressu na pewno.. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2021-10-31
Dobry zamiennik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zielona Góra
2021-10-30
Towar zgodny z zamówieniem. Dostawa szybka i bezproblemowa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Tczew
2021-10-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Łódź
2021-09-27
Filtry zgodny z opisem, Doskonały zamiennik Kupowałem wielokrotnie. Jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Bydgoszcz
2021-08-14
Szybko, sprawnie, produkty dobrej jakości. Polecam, brak zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2021-07-22
Super zamiennik niczym się nie różni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, SZCZECIN
2021-07-16
Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem na czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Rybnik
2021-07-15
Zamiennik ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2021-06-20
Jak na zamiennik bardzo dobra jakość dla mnie bez różnicy od oryginału a tanszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAWA, WARSZAWA
2021-06-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MPGL Sp. Z O.o., ŚWIĘTOCHŁOWICE
2021-06-14
Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TADEUSZ, STARGARD
2021-06-05
ZAKUPIŁEM FILTR DO EKSPRESU DELONGHI DLS C002 SER3017 - ZAMIENNIK - JEST ODPOWIDNIM TOWAREM I TAŃSZYM. POZDRAWIAM TADEUSZ
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Toruń
2021-05-25
Super sprawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Ujście
2021-05-24
Działa jak oryginał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Ostrów Wlkp
2021-05-23
zdaje egzamin jestem bardzo zadowolony polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2021-05-21
Produkt pasuje do ekspresu DeLonghi Szybka i profesjonalna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Racibórz
2021-05-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kozienice
2021-04-30
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Tarnowskie Góry
2021-04-17
Wszystko w terminie i szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Góra Kalwaria
2021-04-16
SPEŁNIA MOJE OCZEKIWANIA. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Dąbrówka
2021-03-29
Pasują do mojego ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Askaniusz, Poznań
2021-03-25
Super zamiennik polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2021-03-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2021-03-18
Bardzo dobry xamnennik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Pleśna
2021-03-12
Bardzo dobrze się sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Miłoradz
2021-02-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Słaboszów
2021-02-14
bardzo dobry zamiennik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zielona Góra
2021-02-12
Szybko..sprawnie. kompetentnie. Bez zastrzeżeń..ocena w skali 10 - 10.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Spytkowice
2021-02-09
Produkt zgodny z opisem Fajnie że wymienia się go co 2miesiące a nie jak inne co miesiąc
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wałcz
2021-02-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Cerekwica
2021-01-31
dobry zamiennik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Lubań
2021-01-13
Ten zamiennik zamawiam już po raz drugi i jest okay.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2020-12-30
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Strzegom
2020-12-28
Od dawna korzystam z tych filtrów i jestem z tego produktu zadowolony. Jedyną wadą jest brak licznika miesięcy na wieczku- moim zdaniem byłoby to bardzo przydatne. Ogólnie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2020-12-27
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Bydgoszcz
2020-12-22
Wszystko ok. Super firma. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Ostrow Wlkp
2020-12-21
Jestem zadowolona z tego produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Duszniki-Zdrój
2020-12-21
Pełen profesjonalizm. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wierzbice
2020-12-19
Zamienniki spełniają swoją rolę. Ekspres działa sprawnie. Brak problemów z montażem. Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Toruń
2020-12-18
Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2020-12-18
Bardzo dobry zamiennik .Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pomiechówek
2020-12-17
Bardzo sprawnie, szybka wysyłka zgodna zamówieniem. Polecam zakupy tylko w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Małdyty
2020-12-09
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Trzcianki
2020-11-17
W sumie nie widzę różnicy pomiędzy zamiennikiem a oryginałem więc po co przepłacać ?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Oswiecim
2020-11-01
Dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Szydłowiec (Polanki)
2020-10-26
Jest b.dobrzeb .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Gdynia
2020-10-25
Dobrze i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Pleśna
2020-10-18
Zamiennik ale nie gorszy od oryginału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Katowice
2020-10-16
Zamiennik świetnie spełnia swoje zadania. Rekomenduję zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Gdańsk
2020-10-06
Szybko, bez problemu, tanio!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Słaboszów
2020-10-04
zamiennik filtra do wody godny polecenia, bardzo dobry stosunek ceny do jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bydgoszcz
2020-09-26
Super zamiennik. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Mały Rudnik
2020-09-10
Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2020-08-03
Produkt jest dokładnym zamiennikiem oryginalnego filtra do Delonghi. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Żelechów
2020-06-24
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2020-05-19
Idealny zamiennik. Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2020-04-23
Sprawuje się bez zarzutu, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zamość
2020-02-11
Szyba dostawa, towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Bydgoszcz
2020-02-04
Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami nt. zamiennika filtra. Jest OK. Osobiście nie widzę żadnej różnicy. Myślę, że zostanę z tymi zamiennikami na dłużej. Polecam KONESSO - zakupy przebigają bez problemowo. Pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraśnik
2019-12-11
Towar zgodny z opisem,rozsądna cena, błyskawiczna dostawa, wzorowe podejście do klienta.Polecam Andrzej- Kraśnik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, PUŁAWY
2019-12-03
polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kłodzko
2019-11-02
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sprzedawca cały czas informował o statusie przesyłki. Rzetelny sklep. Świetnie zapakowana paczka. Szczerze polecam artykuły z tego sklepu, a to moje nie pierwsze zakupy. Produkt znakomicie się sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Kraków
2019-08-11
filtr pasuje jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rawicz
2019-07-21
Bardzo dobry zamiennik. Działa bez żadnych utrudnień. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Glina
2019-06-16
Filtr bez zastrzeżeń, nie używałem oryginału, nie mam porównania. Kupiłem kierując się opiniami. Bardzo dobra cena.Jestem zadowolony, Sklep super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Pisz
2019-02-22
Dobry produkt w dobrej cenie! polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gdańsk
2019-01-22
Dobry zamiennik. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Bydgoszcz
2019-01-11
Polecam. Dobry produkt w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Miejsce Piastowe
2018-11-17
Bardzo dobry produkt polecam Idealnie pasuje do ekspresu Zakupy w tym sklepie to przyjemność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Oława
2018-10-18
Spełnia swoje zadanie. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Olsztyn
2018-06-30
Produkt zgodny z opisem, a co najważniejsze idealnie pasuje do ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Świnoujście
2018-03-16
Super produkt, niczym nie różni się od oryginału
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Łódź
2018-03-06
Wydaje się ok, chociaż nie ma jak dokładnie sprawdzić ile kamienia zatrzymuje porównaniu z oryginałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2018-02-12
Zamiennik bardzo dobrej jakosci. W pojemniku na wode trzyma sie nawet lepiej niz orginał. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Katowice
2017-08-04
Moim zdaniem lepszy niż oryginał:)polecam bez strachu.Dłużej wytrzymuje od oryginału a ilość kaw spożywanych wcale nie jest mniejsza.Sklep na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ZAMBRÓW
2017-04-17
Pierwszy raz kupiłam zamiennik,właśnie siedzi w expresie i nie zauważyłam żeby różnił się od orginału...Pozdrawiam wszystkich pracowników Tego Sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-03-14
Dobry zamiennik. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Świdnica
2017-01-16
Bardzo dobry produkt w dorej cenie, znakomicie zastępujacy oryginał.Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraśnik
2016-11-21
Bardzo dobry produkt w jeszcze lepszej cenie, znakomicie zastępujacy oryginał.Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EUGENIUSZ, KODEŃ
2016-11-09
Wcześniej kupowałem oryginalne filtry, teraz mam zamiennik który jest tańszy i spełnia spokojnie zadanie-polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Radocza
2016-10-28
produkt godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-07-14
Wygląda prawie jak oryginał i chyba działa, bo smak kawy nie pogorszył się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Błonie
2016-05-26
Bardzo dobry zamiennik,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szczecin
2016-04-25
Filtr zamiennik spełnia doskonale swoje zadanie - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdynia
2016-04-06
Bardzo dobry zamiennik. Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Warszawa
2016-03-08
Zamiennik w pełni kompatybilny, działa - wyczuwalna różnica w smaku kawy. Jedynym mankamentem jest brak możliwości oznaczenia daty założenia filtru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Piła
2016-01-21
Po raz kolejny kupiłem zamiennik i działa jak oryginał. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Nowa Gadka
2015-12-05
Zamiennik idealnie zastępuje oryginał. Nie ma różnicy w użytkowaniu. Polecam w 100% ze względu na cenę oczywiście
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tamara, Kościan
2015-11-18
Po raz pierwszy korzystałam z zamiennika i faktycznie nie widzę różnicy, oczywiście różnica jest ale w cenie(16,00)Polecam innym. Jeśli chodzi o obsługę sklepu na szczęście nic się nie zmieniło- obsługa telefoniczna b.dobra,szybka realizacja.W ogóle super.Tamara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Turka
2015-09-24
Filtr w pełni zastępuje oryginał dlatego nie warto przepłacać. Jest całkowicie kompatybilny i zapewniam, że działa tak samo jak oryginał. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel