Opinie o Kawa mielona Manuel Capriccio 250g

  • Manuel Capriccio jest mieszanką najlepszych ziaren arabiki i robusty nadających jej intensywny smak i aromat. Subtelna czekoladowa nuta wzbogaca zaparzoną kawę. Doskonały wybór do kawiarek oraz ekspresów przelewowych. Opakowanie: 250g
Kod produktu: 8006536201029
Producent: MANUEL

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 25 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, LUBLIN
2022-08-08
Wszystko super smaki i aromaty wspaniałe doznania. Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Marianów
2022-05-22
Super smak, super opakowanie, aromat idealny. Ekstra smak po zrobieniu w kawiarce!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Gdańsk
2022-03-30
Podobna do Manuel Dolce Vita, ale aromat i smak intensywniejsze. Łagodna dla żołądka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Torzym
2022-01-19
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-01-06
wygląd opakowania zachęca do wypicia kawy. Wyrazisty smak choc nie dla każdego. Mocna odskocznia smakowa od np Lavazza oro. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Gdańsk
2021-11-18
Bardzo dobra kawa. Zrównoważona, bez kwasu i goryczki. Wyczuwalna czekolada. Dobra dla osób cierpiących na refluks i nadkwaśność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-10-15
Świetna Kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edwarda, Piotrków Trybunalski
2021-06-09
Jestem zadowolona z zakupu Zostanę Wasza klientka Dziękuję w tym miesiącu się odezwę Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Wodzisław śląski
2021-04-22
dosyc cierpka w smaku nie kupie ponownie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Secemin
2021-02-26
Bogata w smaku, pełna aromatu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Nadarzyn
2020-11-06
ok. wszystko zgodnie z zapowiedzią .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Tarnobrzeg
2020-06-17
Dokładnie potwierdzam opinie z 8 Maja,po kilkudziesięciu kawach różnych firm wróciłem do tej kawy jest po prostu dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2020-05-08
Wypróbowałem już kilka kaw do kawiarki i ta jest najlepsza. Tajemnica chyba tkwi w dobrym stopniu zmielenia. Jest minimalnie grubsze niż w innych kawach mieniących się jako dedykowane do moki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Namysłów
2019-10-06
Do kawiarki w sam raz! POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2019-03-29
Świetna na ranne parzenie w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Milanowek
2019-02-09
Kawa jest pyszna. Nie ma w niej goryczy są wyczuwalne nuty kwiatów i orzechów. Ta kawa jest trochę zaczarowana bo jest w niej sporo wyczuwalnych nut ale żadna się nie przebija a całość tworzy idealny smak :) polecam z pewnością jeszcze po nią sięgnę !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2018-02-23
Zakupiona dla córki do parzenia w kawiarce. Był to pierwszy i chyba nie ostatni zakup gdyż córka zachwyciła się jej smakiem. Nie powiem bo i mnie podeszła choć nie przepadam za kawa parzona w kawiarce. Ciekawe jak by się kawka sprawdziła w ekspresie kolbowym. Zapewne przetestuję. Kawa godna uwagi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2018-02-11
Rewelacyjna kawa. Bardzo mocna z wyczuwalnymi aromatami gorzkiej czekolady. Fantastyczna z odrobinką mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-08-03
Zakupiona dla mamy do parzenia w kawiarce. Wg jej opinii bardzo smaczna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Katowice
2017-07-19
Jak dla mnie bardzo dobra kawka.Osobiście nie lubie posmaku goryczki w kawach więc ta spełniła swoja rolę.Parze ja w ekspresie kolbowym i tradycyjnie.POLECAM ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2016-09-26
Jedna z moich ulubionych do zaparzania w kawiarce, mocna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2016-05-19
Niczym szczególnym się nie wyróżnia...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-01-03
Świetna kawa do zaparzenia we włoskiej kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdynia
2015-08-14
Delikatna mimo mocy. Zero gorzkiego posmaku. Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2015-07-21
Mocna, aromatyczna, smaczna i z charakterem. Jeszcze niedawno firma Manuel kojarzyła mi się wyłącznie z łagodną kawą Sublime, ale ich nowe produkty są naprawdę godne spróbowania.
Opinia naszego klienta w
    pixel