Opinie o Kawa ziarnista La Brasiliana Marfisa 250g

  • Doskonała kawa ziarnista, mieszanka 6 starannie selekcjonowanych odmian pochodzących z Ameryki Środkowej. Kawa całkowicie pozbawiona kwasowości, w jej smaku można wyczuć delikatną nutę czekoladową.
Kod produktu: 8000389302506
Producent: LA BRASILIANA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 48 Średnia ocena: 4.50
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Olkusz
2021-01-09
PolecAm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Leoncin
2020-12-26
DOBRA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Stanisława, Masłomiąca
2020-12-08
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Katowice
2020-11-29
kawa bardzo dobra, testowana w ekspresie automatycznym, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tomaszów Mazowiecki
2020-11-10
Wspaniały delikatny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-10-26
Bardzo smaczna kawa, sprawdza się do zaparzania w driperze, mocna i aromatyczna, nie czuć kwasowatości - a to dla mnie istotne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Tychy
2020-10-25
Kawa bardzo dobra, delikatna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Pruszków
2020-10-18
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Cezary, Warszawa
2020-10-16
Jak dla mnie smak, aromat i pozostałe walory kawy dalekie od opisu. Więcej jej nie kupię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, GDYNIA
2020-09-21
Najlepsza kawa jaką piłem do tej pory
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Skarzysko-Kamienna
2020-07-30
Dobra kawa z lekkim posmakiem czekolady. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Askaniusz, Poznań
2020-05-17
Super kawka super sklep polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Legionowo
2020-05-05
Idealna, super smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Mariusz, Siennica Różana
2019-10-24
Niestety, smak nie wiadomo jaki, w ogóle nic nie czuje. Dla mnie porażka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Poddębice
2019-07-25
Świetna kawa,idealnie pasuje do mleczka i syropu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, WROCŁAW
2019-07-07
Po odpowiednim zmieeniu bardzo dobra i aromatyczna kawa. Polecam! Obsługa sklepu ok!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jakubów
2019-07-05
La Brasiliana Marfisa to Kolejna wypróbowana przeze mnie kawa z Konesso. Pierwsze wrażenie po wypiciu filiżanki to łagodny i subtelny smak, niestety mało szlachetny, kojarzący się z popularnymi marketowymi kawami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Paweł, Łęczyca
2019-05-29
Opis smaku kawy oraz opinie o niej nie adekwatne do jej prawdziwego smaku, kawa jest nijaka, smakuje jak zwykła tania marketówka, podczas parzenia brak aromatu, lekko kwaskowata, nie tego się spodziewałem po tej kawie, dobrze że zamówiłem małe opakowanie, więcej nie zamówie, lavazza oro byłabu lepszym wyborem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2019-04-24
Kawa bardzo smaczna zwłaszcza do expresu ciśnieniowej. Polecam kawę i oczywiście wspaniały sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2019-03-19
Kawa świetna! Delikatna, niekwaśna o przyjemnym, nienachalnym posmaku czekolady. Jeśli ktoś gustuje w "typowych Brazyliach", to ta kawa jest z górnej półki, jedna z najlepszych, czyli krótko mówiąc strzał w 10! Polecam! Sklep Konesso oczywiście profeska w 100% :) zwłaszcza szybkie przesyłki. Też polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków (Kraków-Podgórze)
2019-02-01
MI bardzo spasowała. W nie dalekiej przyszłości planuje kupić. większe opakowanie. ale kwestia gustu. Uważam, że dużo lepsza od Bazzary. Mój numer dwa na chwilę obecną po izzo gold.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Wrocław
2018-07-09
Kawa bardzo łagodna, z niską kwasowością aczkolwiek nie urzekła mnie swoim aromatem. Idealna dla osób, które nie potrzebują pobudzenia a cenią sobie łagodny aromat kawy bez goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gliwice
2018-05-31
Niestety, nic w smaku kawy nie znalazłem, dla mnie bardzo nijaka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Karol, Choroszcz
2017-11-02
Zachęcony opiniami...więcej nie kupię :D lekka, lekka i jeszcze raz lekka :D dla jednych plus dla drugich minus. W porównaniu do Bazzara Espresso Gran Cru/DODICIGRANCRU - bo była zaraz po niej załadowana do expresu - wypadła bardzo blado, przy tych samych ustawieniach urządzenia. Po wielu kombinacjach niestety nie udało mi się zaspokoić moje podniebienie :(
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Warszawa
2017-08-15
Kupiłam zachęcona opiniami jednak dla mnie espresso jest za słabe ale pewnie jeszcze do niej wrócę. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie bardzo dobry kontakt ze sklepem, cieszę się że tutaj trafiłam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gorzów Wielkopolski
2017-08-14
Nie jestem zachwycona smakiem, dla mnie przeciętna, zbyt kwaśna, z wyczuwalną goryczką. Po raz kolejny jej nie zamówię, ale polecam sklep, w którym jest bardzo duży wybór świetnych gatunków kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-07-25
Bardzo dobra kawa. Zawsze do niej wracamy :-) Sklep jak zawsze - rewelacja !!! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Radosław, Wrocław
2017-07-16
Kawa ta nie przypadła mi osobiście do gustu - po przygotowaniu w ekspresie smakuje jak zwykła kawa parzona z marketu... bez rewelacji, ale da radę ją wypić nie krzywiąc się ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2017-05-11
kawa ogólnie dobra, ale dla mnie za słaba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oktawia, Wąbrzeźno
2017-01-31
Kawa bardzo delikatna o charakterystycznym smaku. Idealna dla osób, które pijają kawę słabą lub piją jej mało oraz na wieczorne spotkania przy kawie. Piękny aromat i taki jedwabisty, delikatny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Witkowo
2017-01-19
Kawa bardzo delikatna, espresso łagodne, smakuje również z mlekiem, godna polecenia. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2017-01-15
Bardzo dobra kawa, jak dla mnie nr 1
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Roland, Lusówko
2017-01-04
Kawa ok, ale bez zachwytów. Umiarkowanie polecam ze względu na cenę, której stosunek do jakość jest bardzo dobry. Ale za to sklep polecam bezapelacyjnie! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Bydgoszcz
2016-12-31
Bardzo smaczna kawa. Wyrazista nuta smakowa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2016-12-05
Moim zdaniem kawa wyśmienita w smaku, delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2016-12-04
Najlepsza kawa jaką piłam w życiu, bardzo polecam delikatna w smaku idealna do kaw mlecznych !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Halinów
2016-12-02
Kawa bardzo smaczna, ma dość zdecydowany smak, jednak bez kwasowości, za to z odrobiną goryczki. Świetna zarówno do espresso, jak i z mlekiem. Sklep świetny, dostawa dotarła po mniej niż 24 godzinach od zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2016-09-30
Kawa bardzo delikatna bez goryczki i kwasku. Mi bardzo pasuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Kamil, Janów Lubelski
2016-09-05
Jak dla mnie kawa baaardzo przeciętna, zła nie jest, ale daleki jestem od zachwytów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-06-20
Smaczna z mlekiem, przyzwoita bez. Dla mnie bardzo poprawna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2016-05-07
Mój nr 1 wśród kaw ziarnistych. Doskonała kawa do ekspresu. Próbowałem (testowałem) wiele kaw, ale ostatecznie La Brasiliana pozostała najlepsza i króluje u mnie. Każdy gość który jej spróbował był zachwycony i chętnie wraca na przepyszną kawę La Brasilianę Marfisę ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Glowaczowa
2016-02-26
Kawa zgodna z opisem dobra z mlekiem, jednak to nie moje gusta.Dostawa super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Gniew
2016-01-28
Kawa bardzo łagodna, bez aromatu, płaska w smaku. Z mlekiem smakuje jak kawa zbożowa. Nie dla tych, którzy oczekują od kawy czegoś więcej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Zakopane
2016-01-22
Jestem naprawdę pod wrażeniem tej kawy. Świetny smak i aromat. Z pewnością zamówię po raz kolejny. Natomiast sklep wart polecenia każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2015-11-05
Zakupiłem na próbę i jest genialna, właśnie zamówiłem 1kg, Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Szczecin
2015-10-26
Moja ulubiona kawa pod względem smaku. Zero kwasowości w espresso, dobrze komponuje się również z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Piła
2015-06-09
Kawa zgodna z opisem.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-05-14
Delikatna, łagodna, smaczna. Sklep jak zwykle super.
Opinia naszego klienta w
    pixel