Opinie o Kawa ziarnista La Brasiliana Marfisa 250g

Kawa ziarnista La Brasiliana Marfisa 250g - opinie w konesso.pl
  • Doskonała kawa ziarnista, mieszanka 6 starannie selekcjonowanych odmian pochodzących z Ameryki Środkowej. Kawa całkowicie pozbawiona kwasowości, w jej smaku można wyczuć delikatną nutę czekoladową.
Kod produktu: 8000389302506
Producent: LA BRASILIANA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 29Średnia ocena: 4.59
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2019-03-19

Kawa świetna! Delikatna, niekwaśna o przyjemnym, nienachalnym posmaku czekolady. Jeśli ktoś gustuje w "typowych Brazyliach", to ta kawa jest z górnej półki, jedna z najlepszych, czyli krótko mówiąc strzał w 10! Polecam! Sklep Konesso oczywiście profeska w 100% :) zwłaszcza szybkie przesyłki. Też polecam! :)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków (Kraków-Podgórze)
2019-02-01

MI bardzo spasowała. W nie dalekiej przyszłości planuje kupić. większe opakowanie. ale kwestia gustu. Uważam, że dużo lepsza od Bazzary. Mój numer dwa na chwilę obecną po izzo gold.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Wrocław
2018-07-09

Kawa bardzo łagodna, z niską kwasowością aczkolwiek nie urzekła mnie swoim aromatem. Idealna dla osób, które nie potrzebują pobudzenia a cenią sobie łagodny aromat kawy bez goryczki.

Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gliwice
2018-05-31
Niestety, nic w smaku kawy nie znalazłem, dla mnie bardzo nijaka
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Karol, Choroszcz
2017-11-02
Zachęcony opiniami...więcej nie kupię :D lekka, lekka i jeszcze raz lekka :D dla jednych plus dla drugich minus. W porównaniu do Bazzara Espresso Gran Cru/DODICIGRANCRU - bo była zaraz po niej załadowana do expresu - wypadła bardzo blado, przy tych samych ustawieniach urządzenia. Po wielu kombinacjach niestety nie udało mi się zaspokoić moje podniebienie :(
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Warszawa
2017-08-15
Kupiłam zachęcona opiniami jednak dla mnie espresso jest za słabe ale pewnie jeszcze do niej wrócę. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie bardzo dobry kontakt ze sklepem, cieszę się że tutaj trafiłam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gorzów Wielkopolski
2017-08-14
Nie jestem zachwycona smakiem, dla mnie przeciętna, zbyt kwaśna, z wyczuwalną goryczką. Po raz kolejny jej nie zamówię, ale polecam sklep, w którym jest bardzo duży wybór świetnych gatunków kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-07-25
Bardzo dobra kawa. Zawsze do niej wracamy :-) Sklep jak zawsze - rewelacja !!! Polecam.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Radosław, Wrocław
2017-07-16
Kawa ta nie przypadła mi osobiście do gustu - po przygotowaniu w ekspresie smakuje jak zwykła kawa parzona z marketu... bez rewelacji, ale da radę ją wypić nie krzywiąc się ;)
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2017-05-11
kawa ogólnie dobra, ale dla mnie za słaba
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oktawia, Wąbrzeźno
2017-01-31
Kawa bardzo delikatna o charakterystycznym smaku. Idealna dla osób, które pijają kawę słabą lub piją jej mało oraz na wieczorne spotkania przy kawie. Piękny aromat i taki jedwabisty, delikatny smak.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Witkowo
2017-01-19
Kawa bardzo delikatna, espresso łagodne, smakuje również z mlekiem, godna polecenia. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2017-01-15
Bardzo dobra kawa, jak dla mnie nr 1
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Roland, Lusówko
2017-01-04
Kawa ok, ale bez zachwytów. Umiarkowanie polecam ze względu na cenę, której stosunek do jakość jest bardzo dobry. Ale za to sklep polecam bezapelacyjnie! :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Bydgoszcz
2016-12-31
Bardzo smaczna kawa. Wyrazista nuta smakowa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2016-12-05
Moim zdaniem kawa wyśmienita w smaku, delikatna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2016-12-04
Najlepsza kawa jaką piłam w życiu, bardzo polecam delikatna w smaku idealna do kaw mlecznych !!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Halinów
2016-12-02
Kawa bardzo smaczna, ma dość zdecydowany smak, jednak bez kwasowości, za to z odrobiną goryczki. Świetna zarówno do espresso, jak i z mlekiem. Sklep świetny, dostawa dotarła po mniej niż 24 godzinach od zamówienia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2016-09-30
Kawa bardzo delikatna bez goryczki i kwasku. Mi bardzo pasuje.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Kamil, Janów Lubelski
2016-09-05
Jak dla mnie kawa baaardzo przeciętna, zła nie jest, ale daleki jestem od zachwytów.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-06-20
Smaczna z mlekiem, przyzwoita bez. Dla mnie bardzo poprawna kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2016-05-07
Mój nr 1 wśród kaw ziarnistych. Doskonała kawa do ekspresu. Próbowałem (testowałem) wiele kaw, ale ostatecznie La Brasiliana pozostała najlepsza i króluje u mnie. Każdy gość który jej spróbował był zachwycony i chętnie wraca na przepyszną kawę La Brasilianę Marfisę ;-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Glowaczowa
2016-02-26
Kawa zgodna z opisem dobra z mlekiem, jednak to nie moje gusta.Dostawa super.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Gniew
2016-01-28
Kawa bardzo łagodna, bez aromatu, płaska w smaku. Z mlekiem smakuje jak kawa zbożowa. Nie dla tych, którzy oczekują od kawy czegoś więcej.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Zakopane
2016-01-22
Jestem naprawdę pod wrażeniem tej kawy. Świetny smak i aromat. Z pewnością zamówię po raz kolejny. Natomiast sklep wart polecenia każdemu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2015-11-05
Zakupiłem na próbę i jest genialna, właśnie zamówiłem 1kg, Gorąco polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Szczecin
2015-10-26
Moja ulubiona kawa pod względem smaku. Zero kwasowości w espresso, dobrze komponuje się również z mlekiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Piła
2015-06-09
Kawa zgodna z opisem.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-05-14
Delikatna, łagodna, smaczna. Sklep jak zwykle super.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel