Opinie o Kawa ziarnista LaCava Konesso Exclusive - Mexican Chocolate Shot 250g

  • LaCava & Konesso stworzyli wspólnie czekoladową propozycję do ekspresów ciśnieniowych! LaCava Konesso Exclusive - Chocolate Shot to organiczna arabika wysokiej jakości z Meksyku, w której znajdziecie dużo słodyczy karmelu, aromatów czekolady i wanilii.
Kod produktu: 5905215160943

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 4.50
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, SOSNOWIEC
2024-02-27
bardzo dobra kawa z wyrazistym smakiem i aromatem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Szydłowo
2024-02-23
Bardzo dobra i intensywna kawa. Idealna do ekspresu automatycznego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Leszek, Parzniew
2024-02-06
Nie umiałem jej dobrze zrobić. Co prawda kawa do ekspresów a ja próbowałem ją zrobić metodami alternatywnymi (kawiarka, aeropres) więc jeszcze jej nie skreślam. 4/5 ponieważ kawa była dobra ale zabrakło mi tych obiecywanych smaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stalowa Wola
2024-01-28
Kawa jest wyjątkowo smaczna i aromatyczna, pięknie pachnie mleczną czekoladą. Jest łagodna i wszystko byłoby idealnie, gdyby nie ta średnia kwasowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Warszawa
2024-01-11
Dobra kawa, co prawda piję z mlekiem ale aromaty nawet wtedy wyczuwalne :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opole
2024-01-07
Kwaskowa, mało wyczuwalna czekolada na finiszu . Spodziewałam się więcej po tych opisach. Nie kupię ponownie. Crema mała. Do espresso słaba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2023-10-29
Lubię takie kawy pod espresso, wypalone trochę jaśniej, zachowujące swoje naturalne smaki i aromaty. Palarnia LaCava zawsze trzyma poziom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Siechnice
2023-10-26
Ciekawa kawa o wyraźnym aromacie czekolady i delikatnym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2023-09-23
Taka średnia kawa a la brazylka, nic tu się nie wyróżnia w aromatach
Opinia naszego klienta w
    pixel