Opinie o Kawa ziarnista Momento Konesso Blend 1kg

  • Średnio palona mieszanka arabiki z Brazylii i Etiopii przeznaczona do ekspresów. Momento Konesso Blend ma słodki smak z nutami czekolady deserowej, toffi i jagód.
Producent: MOMENTO COFFEE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Tarnowskie Góry
2024-04-15
Bardzo dobra kawa, polecam. Dostawa szybka i solidna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Zduńska Wola
2024-04-08
Wysyłka jak zwykle 5/5 Mam nadzieję, że już tak zostanie. Kawa pyszna jak zwykle, zresztą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bielsko-Biała
2024-03-15
Przyznam, że jedna z lepszych kaw jak dla mnie. Delikatna, świetna pod espresso i kawiarkę choć w podróży z nanopresu wychodziła równie dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kraków
2024-03-12
Zakupiona w Konesso kawa MOMENTOxKONESSO jest wyrazista, dosyć mocno palona, takiej potrzebowałam. Zamówienie złożyłam na stronie konneso, jestem bardzo zadowolona ze sposobu przyjmowania i realizacji zamówienia. Polecam każdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Zduńska Wola
2024-02-09
Jest, to najlepsza kawa, jaką do tej pory piłem, ze sklepu Konesso. Cudna, moim zdaniem - 5/5 Z czystym sumieniem gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Helena, Piaseczno
2023-10-22
doskonała, pyszna kawa. bardzo podoba się rodzinie i znajomym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Zamość
2023-07-17
bardzo dobra kawa, smak intensywny bez goryczki, :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Warszawa
2023-07-15
Bardzo dobra, świeża kawa, wychodzi mi z tych ziaren świetne espresso i też cold brew!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2023-06-05
Najlepsza smakowo wspołpraca - moment w ktorym można cieszyć się tą kawą jest ulubioną chwilą w pracy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Strzelno
2023-05-25
Kawa o delikatnej kwasowości i goryczy słodycz mocna wyczuwalny smak toffi i jagód polecam do codziennego picia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Lublin
2023-04-26
Bardzo ciekawe połączenie ziaren brazylijskich i etiopskich, pierwsze wnoszą czekoladowość i nuty orzechowe, a drugie owocowość i rześkość. Przyjemna odmiana dla osób, które zwykle wybierają klasyczne kawy z Ameryki Południowej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wojcieszków
2023-03-11
Bardzo smaczna kawa, ekspresowa przesyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel