Opinie o Termometr Joe Frex z uchwytem

  • Termometr spożywczy wykonany ze stali nierdzewnej, który doskonale sprawdzi się do odmierzania temperatury wody do przygotowania kawy lub herbaty. Termometr jest wyposażony w uchwyt.
Kod produktu: 4260150972435
Producent: SAWEX

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 4.80
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Łomża
2022-03-10
SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2022-01-22
Bardzo fajny i przydatny przyrząd w kuchni. Prosty i działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Słupsk
2021-12-27
Prosty ale dość użyteczny przyrząd pomiarowy. Gdy zaparuje, a jest na to łatwo narażony, wówczas odczyt jest utrudniony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Poznań
2021-06-21
Naprawdę fajny termometr w dobrej cenie. Idealnie pasuje do Czajnika Melitta lub Hario, który natywnie nie posiada termometru. Używam ze swoją "konewką" Melitta i mogę śmiało polecić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-06-07
sprawdza się jak jest czas na zabawę w baristę domowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Nowa Sól
2021-03-25
Termometr z czytelną skalą i praktycznym uchwytem. Spełnia swoją funkcję bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Gostyń
2020-10-06
Naprawdę dobry. Używam z Konewką Melitta Pour Over Kettle 0,7 L , bez klipsa, pasuje w otwory w pokrywce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2019-10-11
Sprawdzałem termometr z laboratoryjną termoparą. Zgodność wskazań jest niegorsza niż 1 st. C. Reakcja na zmianę temperatury nie jest tak szybka, ale to termometr bimetalowy więc to normalne. Stosuję go przy podgrzewaniu wody do kawy dla przelewów i do napełniania kawiarki. Bardzo mi ułatwia dobranie odpowiedniej temperatury. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2019-01-07
Spełnia swoje zadanie :) Można regulować wysokość zaczepu do dzbanka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Robert, Oława
2017-12-01
Przydatny na początku przygody ze spienianiem mleka, aż się nauczy rozpoznawać dłonią odpowiednią temperaturę mleka.
Opinia naszego klienta w
    pixel