Opinie o Kawa ziarnista LaCava Spicy Peach Shot 250g - NIEDOSTĘPNY

  • Średnio palona arabika Single Origin z Indonezji przeznaczona do przygotowania espresso. LaCava Spicy Peach Shot posiada słodki smak z nutą brzoskwini, przypraw korzennych, żółtej śliwki i drzewa sandałowego.
Kod produktu: 5904506130740

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Kłodzko
2022-11-21
Pierwszy raz piliśmy tą kawę i bardzo przyjemne zaskoczenie, smakowała wszystkim członkom rodziny, choć mamy różne preferencje. Wyjątkowo aromatyczna z wyczuwalnym owocowym smakiem, smaki dobrze zbilansowane, świetna do espresso i kawy czarnej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Poznań
2022-11-09
Kawa rewelacja, delikatnie pikantna z owocowa nutą, zamówiłam kolejny raz, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Bydgoszcz
2022-11-03
Kawa wysokiej jakości która posiada całkiem fajny zakres smaków w zależności od parzenia. Nieco mniejsza ekstrakcja daje tytułowe "Spicy peach" i wspaniale smakuje bez żadnych dodatków. Jeśli odrobinę drobniej ją zmielimy, można uzyskać kawę która nadaje się do picia z odrobiną mleka i posiada smak przypominający nieco czekoladę z odrobiną żurawiny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Mińsk Mazowiecki
2022-10-25
Kawa to strzał w 10 do toniku. Samo espresso mi nie smakowało, wybrałbym coś innego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Katowice
2022-10-12
Moka z użyciem tej kawki jak do tej pory wychodzi mi najlepiej. Brzoskwiniowość odczuwalna bardzo delikatnie, ziarna łatwo się mielą, opakowanie jest przemyślane. Mogę polecić z całego serca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2022-10-06
Wyśmienita kawka. Polecam wszystkim bardzo serdecznie:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2022-09-16
Smak tej kawy cudowny! Robię od razu 2 kawy, bo jedna to za mało!!! Polecam wszystkim ten smaki aromat! Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2022-09-15
Świetna kawa, z segmentu kaw specialty, z rzeczywiście owocową i lekko pikantną nutą smakową. U mnie sprawdziła się w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Szczecin
2022-09-07
Delikatna, poprawna i smaczna kawa. Łagodna w odbiorze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kajetan, Siechnice
2022-08-20
Pyszna, rzeczywiście ma posmak brzoskwiń - dla mnie idealnie łączy sie z tonikiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Zamość
2022-07-10
Kawa parzona zarówno w ekspresie automatycznym jak i kompresso. Bardzo dobra wyczuwalne słodkie nuty owoców.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Poznań
2022-07-08
Pyszna kawa, przygotowana w ekspresie, z wyczuwalnym smakiem brzoskwini :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Jelenia Góra
2022-07-02
Pyszna kawa! Zdecydowanie Spicy co zapewniają przyprawy korzenne. Owoce nie dają kwaśniej nuty a delikatną słodycz. Brzoskwinię czuć dość wyraźnie i zdecydowanie scala wszystkie smaki. To był doskonały wybór - zdecydowanie wart ponownego zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2022-06-20
Kawa z faktycznie wyczuwalną nutką ostrości, ciekawa w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Marki
2022-06-19
Kawa o ciekawym wyrazistym smaku, niska kwasowość
Opinia naszego klienta w
    pixel