Opinie o Wężyk do mleka JURA

  • Wężyk do mleka przeznaczony do wykorzystania w spieniaczach w ekspresach Jura. W pełni drożny wężyk umożliwia poprawne działanie dyszy odpowiedzialnej za spienianie mleka. Wężyk ma długość 35 cm
Kod produktu: 65835
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 82 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-08-22
Porządny wężyk silikonowy.Bardzo prosta wymiana-warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2022-08-16
Wężyk do mleka pasuje do ekspresu Jura. polecam zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Grybów
2022-08-11
dostawa szybo i sprawnie, polecam produkty z najwyższej pólki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Łomianki
2022-08-11
Zdecydowanie polecam. Przy odpowiedniej konserwacji ekspresu starczają na długo :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Kielce
2022-06-29
Identyczny jak w oryginalnym zestawie, długość wystarczająca do kartonów i butelek z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bojano
2022-05-29
Niezbędny zakup. Dostawa jak zawsze expresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ariel, HAŃSK PIERWSZY
2022-05-23
wężyk jak to wężyk, cena jest ok jak za taki produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, PUŁAWY
2022-04-13
B.dobrze pasuje, szybka przesyłka, bezproblemowy kontakt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bydgoszcz
2022-04-07
Poprzedni wężyk nosił oznaki zużycia. Należało zapewnić higienę napoju. Nowy wężyk spełnia funkcję. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Legnica
2022-03-20
Oryginalny wężyk do mleka Jura, polecam towar zgodny z opisem czas dostawy ekspresowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2022-03-18
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2022-02-21
polecam wymienić od czasu do czasu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Otrębusy
2022-02-18
wszystko ok, ekspresowa wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Brzezia Łąka
2022-02-16
Towar najwyższej jakości, dostarczony bardzo szybko i bez żadnych komplikacji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Piaseczno
2022-02-11
Całość przesyłki profesjonalnie zapakowana, dodatkowo właściciele dodali gratisy związane z marką. Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Warszawa
2022-01-31
Udany zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Koło
2022-01-29
bardzo dobry warto czasem zmienić wężyk
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Warszawa
2022-01-27
Co ważne realizacja zamówienia ekspresowa i zgodna z opisem produktu polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2022-01-24
Zdecydowanie warto wymieniać na nowe :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Olszyna
2022-01-22
Pasuje do jury idealnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łomianki
2022-01-05
Zgodny z opisem i oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wieslaw, Czluchow
2022-01-04
szybko,profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2021-12-30
git
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Września
2021-12-20
Wężyk spełnia założoną rolę , łatwy w czyszczeniu dla utrzymania higieny sprzętu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Myślenice
2021-12-18
*****
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-12-13
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Samsonów
2021-12-12
Element niezbędny do spieniania mleka, który koniecznie trzeba co jakiś czas wymienić
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Mierzyce
2021-12-08
Wszystko zgodne z opisem szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2021-12-07
Bardzo dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Pisz
2021-11-12
Polecam mieć w zapasie pod ręką
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Oświęcim
2021-11-04
Wężyk jak wężyk :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Wołczyn
2021-11-02
Wężyk Ok, szybka realizacja zamówienia, szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Bychawa
2021-10-16
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, RAWA MAZOWIECKA
2021-10-16
Miękki profesionalny. Wystarczy przełożyć końcówki i jest gotowy do użycia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Różyny
2021-10-14
Wszystko ok, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Koziegłowy
2021-10-11
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kożuchów
2021-09-25
Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kalisz
2021-08-26
Jak zawsze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adrianna, Poznań
2021-07-23
Dojechał cały zakurzony, więc pewnie leżał gdzieś luzem w magazynie. Poza tym bez zarzutów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gorzów Wielkopolski
2021-07-13
Polecam sklep KONESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andzelika, Koszalin
2021-06-10
Towar zgodny z zamawianym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-05-30
Kupuje i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Mińsk Mazowiecki
2021-05-26
Produkt i dostawa OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2021-05-16
Wężyk super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Czapury
2021-04-09
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Uhowo
2021-03-20
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar super zabezpieczony do wysyłki. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Racibórz
2021-02-07
Dobry wężyk, elastyczny. Spełnienia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-02-07
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Gryfów Śląski
2021-01-31
Bardzo szybkie dostarczenie zamówionego towaru. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Krakow
2021-01-26
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Czarnków
2021-01-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bydgoszcz
2021-01-08
Spełnia swoją rolę, wymaga każdorazowo, po użyciu, wypłukania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łomianki
2021-01-08
Towar zgodny z oczekiwaniem, szybka przesyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirka, Margonin
2021-01-05
Po prostu potrzebny :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Zielona Góra
2021-01-04
Bardzo przydatne do ekspresu Gaggia Cadorna Prestige.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Nowe Miasto Nad/wartą
2021-01-04
Super sprzedawca. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2020-12-28
Idealny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2020-12-14
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Gdynia
2020-12-06
Bardzo wysoka jakość produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kraków
2020-12-04
Profesjonalne podejście,szybka wysyłka.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Oborniki Śl.
2020-11-23
wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Gdynia
2020-11-22
Szybko, sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Suwałki
2020-11-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Rzeszów
2020-11-14
Oryginalny wężyk.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kalisz
2020-11-08
Jak zawsze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gorzów Wielkopolski
2020-10-28
Szybko i sprawnie , wszystko się zgadza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Oświęcim
2020-10-18
Polecam ten sklep,szybka realizacja,dobry kontakt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIA, BOLSZEWO
2020-09-26
Towar zgodny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Jasło
2020-09-21
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2020-09-15
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rybna
2020-09-05
Produkt oryginalny. Błyskawiczna przesyłka. Świetny kontakt. Czego chcieć więcej? Polecam z całego serca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kalisz
2020-09-01
Bardzo dobry; nie zastąpią go inne zwykłe wężyki spożywcze = bez niego (oryginału) ekspres może nie pienić jak powinien;
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAKUB, OŻARÓW MAZOWIECKI
2020-06-18
Trudno chwalić jakość silikonowej rurki - za to obsługa świetna . Koronawirus spowodował ze czasowo zmieniły sie zasady odbioru w paczkomatach zamawianych produktów . Po 24 godz nie podjęcia towaru paczka zostaje oddana nadawcy . Ja nie zdążyłem odebrać towaru . W dniu następnym przedstawiciel firmy KONESSO zadzwonił i spytał czy rzeczywiście nie potrzebuje zamówionego towaru . Oczywiście potrzebowałem . Bez dodatkowych kosztów przysłali mi go raz jeszcze . DZIEKUJE !!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2020-05-16
Wężyk jak wężyk ważne że oryginalny Jura :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Piaseczno
2020-04-27
Wężyk jak marzenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Ciechanów
2020-01-12
Ja używam go do ekspresu Saeco - działa tak, jak powinien.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Elbląg
2019-10-04
Towar super. Szybka wysyłka. Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2019-02-26
Znakomity produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2018-11-26
Wężyk działa tak, jak powinien ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2017-09-04
Dobra jakość, sprawna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2017-09-01
Bardzo fajny, wysokiej jakości wężyk silikonowy. Polecam gdy dotychczasowy się zużyje.
Opinia naszego klienta w
    pixel