Opinie o Kawa mielona Kimbo Aroma Gold 250g

  • Wyśmienita kawa mielona, mieszanka 100% arabiki z najlepszych plantacji. Kimbo Aroma Gold to kawa o delikatnym smaku i intensywnym aromacie. Idealna do parzenia w ekspresach przelewowych oraz kawiarkach, sprawdza się również w ekspresach kolbowych.
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 47 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-08-27
Kawa na codzień. Długo utrzymujący się smak na języku. Mocna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Zielona Góra
2022-08-03
Smaczna kawa i szybka przesyłka, na pewno zamówię po raz kolejny, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2022-07-12
WSZYSTKO 100% O.K! Zgodnie z opisem, szybka dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2022-05-23
Wszystko ok.! Sprawnie i zgodnie z opisem!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2022-03-25
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Rzeszów
2022-02-24
Najlepszy smak, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2022-01-22
Wszystkim smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Mysłakowice
2022-01-17
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ievgeniia, Warszawa
2022-01-05
Bardzo smaczna kawa !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sztutowo
2021-12-06
Królowa kaw!, jak zwykle pyszna, najlepsza kawa !!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2021-12-04
Bardzo dobra kawa w stylu neapolitańskim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-12-03
Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Włodawa
2021-11-29
jeszcze nie próbowałam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2021-10-04
Pyszna kawa. Do tradycyjnego parzenia jak i w ekspresie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2021-07-29
wszystko o.k.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2021-06-18
Super kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Częstochowa
2021-06-13
Super - spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, Warszawa
2021-06-10
Bardzo smaczna kawa, jest w moim stałym repertuarze, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Siedlce
2021-05-30
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Olsztyn
2021-05-29
Bardzo serdecznie polecam, idealna do codziennego picia. W smaku mniej kwaśna niż Lavazza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-04-26
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2021-04-05
super! polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Kraków
2021-03-12
Bardzo dobra, delikatny aromat, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Częstochowa
2021-02-18
Bardzo dobra o wyśmienitym dla mnie smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Warszawa
2021-02-15
Świetna kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdańsk
2021-02-09
Dobra kawa, dość łagodna i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Rybnik
2021-01-19
Bardzo smaczna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Warszawa
2020-12-17
Kawa jak zawsze pyszna :-) moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kraków
2020-12-11
B.dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Częstochowa
2020-11-21
Bardzo aromatyczna kawa, o świetnych walorach smakowych, godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Częstochowa
2020-09-06
Super kawa, intensywny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Śrem
2020-07-12
Wszystko ok. Towar zamówiony sprawnie dostarczony do odbiorcy. Dziękuję. Polecam sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2020-06-28
Ukochana kawa w świetnej cenie. Błyskawicznie zrealizowane zamówienie. Super . Polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kiekrz
2020-06-19
Przesyłka przyszła bardzo szybko, wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2020-06-08
Świetna obsługa, szybka wysyłka i bardzo smaczna kolejna kawa. Aromatyczna bez goryczki supar.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAULINA, Mińsk Mazowiecki
2020-04-26
Bardzo dobra i aromatyczna kawa. Idealna do kawiarki. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Zabrze
2019-03-09
Pyszna, aromatyczna kawa, jak dla mnie ma słodkawy aromat. Brak kwasowości, co dla mnie jest idealne. Bo lubię mocne i wyraziste ale nie kwaskowe kawy - ta wpisuje się do tego opisu idealnie. Przyrządzam w kawiarce lub french pressie i w jednym i drugim wychodzi pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Warka
2018-09-12
Preferuję arabicę, "Kimbo" w moim guście. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2018-01-04
Delikatna i aromatyczna kawa, dobra do mojej kawiarki. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, ŁÓDŹ
2016-11-24
Z pewną taką nieśmiałością postanowiłam wypróbować nieznaną mi wcześniej markę Kimbo. I to był strzał w 10. Espresso z kolby jest zupełnie pozbawione kwasowości. Przepyszne. Kończę poszukiwania odpowiedniej kawy, bo Kimbo to mój No1.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wieliczka
2016-08-01
Delikatna i aromatyczna, doskonała na spokojne popołudnie. Polecam i kawę i sklep - dbałość o klienta wzorowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wojcieszków
2016-05-16
Bardzo dobra kawa,doręczona bardzo szybko, jak zwykle. Dobrze smakuje z mlekiem i odrobiną miodu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2016-02-14
bardzo dobra kawa na codzień, delikatna, godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-10-09
Szybka wysyłka, solidna obsługa. Wszystkie kawy polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Wrocław
2015-02-05
bardzo dobra, bez cienia goryczki i kwasu kawa. Najlepiej smakuje z ekspresu ciśnieniowego, jest aromatyczna, doskonała z odrobiną cukru trzcinowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2015-01-30
Bardzo dobra kawa. Kupuję ją do kawiarki włoskiej. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Otrębusy
2014-07-31
kawa pyszna, delikatna, dostawa błyskawiczna, towar zamówiony po południu, następnego dnia rano był już dostarczony. POLECAM
Opinia naszego klienta w
    pixel