Opinie o Kawa ziarnista Bazzara GUSTOITALIANO 250g

  • Mieszanka ziaren robusty pochodzących z Wietnamu oraz Indii. Jest to kawa o niezwykle intensywnym smaku, która idealnie komponuje się z mlekiem. Wysoka zawartość kofeiny skutecznie pobudzi nas o poranku.
Kod produktu: 8026028003320
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 22 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2024-01-27
Spełniła moje oczekiwania smakowe, pomimo że to w 100% robusta. Jestem zwolennikiem 100% arabiki, tę kupiłem na próbę i w cale się nie zawiodłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Katowice
2024-01-18
Bardzo dobra kawa piłem parzona w kawiarce i aero press intensywny smak i aromat. Pewni kupię ja jeszcze raz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Zalasewo
2024-01-09
Naprawdę dobra kawa. Nawet amator doceni ten smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Gorzędziej
2024-01-05
bardzo dobra kawa, aromatyczna, w tej cenie znakomita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Pysznica
2023-10-23
Kawy BAZARA, które kupuję w sklepie KONESSO bardzo mi smakują
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2023-10-12
Jak zawsze, jestem zachwycona. Kawa jest wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Żukowo
2023-10-10
moja ulubiona bardzo dobra kawa, idealna o poranku, polecam sklep i szybkość dostawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2023-08-29
Wspaniała i aromatyczna - po prostu kwintesencja kawy. A świeżo zmielona jest wręcz idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wroclaw
2023-08-25
ta kawa najbardziej mi smakuje, zerowa kwasowosc.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Żukowo
2023-08-24
super, bardzo gorąco polecam idealna o poranku i nie tylko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2023-07-27
Kawa rewelacyjna do expresu automatycznego. Bardzo aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2023-03-02
Wspaniała kawa o wyjątkowym smaku i aromacie. Uwielbiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2023-02-10
Kawa dla smakoszy napojów pozostawiających gorzki posmak w końcowej fazie przełykania. Ładna crema, kawka idealna do long coffee.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2022-10-23
Kawa, która pobudzi każdego poranka, a jej smak nastroi na dobry dzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, OPOLE
2022-10-06
Włoska klasyka, która zasmakuje każdemu. Dobra jakość w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2022-09-26
Bardzo dobra, mocna kawa z dużą zawartością kofeiny. U mnie sprawdza się jako espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2022-08-15
Absolutnie ulubiona w mieszance z innymi kawami Bazzara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Kraków
2022-05-12
Bardzo dobra z mlekiem, nie tylko krowim, ale także różnymi roślinnymi. W czarnej wersji mocno czuć przyprawy, fajna, gładka tekstura (u nas robiona w kawiarce).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2022-04-30
Jak na Robustę to nawet dobre ale do poziomu dobrej Arabiki, daleko...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-04-08
Świetna kawa, moja ulubiona do espresso. Zero kwasowości, mocna, czuć posmak przypraw i migdałów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2022-01-08
Wspaniała, jak wszystkie kawy Bazzara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Wrocław
2021-12-10
Bardzo smaczna, zbalansowana i cielista kawa. U mnie super sprawdza się do ekstresu ciśnieniowego. Szczerze polecam miłośnikom włoskiej kawy.
Opinia naszego klienta w
    pixel