Opinie o Kawa ziarnista Hausbrandt Espresso 500g

  • Wysokiej jakości mieszanka ziaren Arabiki (80%) i Robusty (20%). Kawa palona jest wolno około 15 minut w niskiej temperaturze co gwarantuje niepowtarzalny smak i niesamowity aromat. Kawa jest łagodna w smaku, bez nadmiernej goryczy i kwasowości.
Kod produktu: 8006980545052
Producent: HAUSBRANDT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 32 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2019-10-24
Niestety nie jest to najlepsza kawa. Mocno wyczuwalne robusta. Sklep za to rewelacyjny. Konsultanci bardzo pomocni. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: George, Gaj
2019-10-07
jedna z moich ulubionych kaw do espresso , bez kwasowości , lekko czekoladowy smak , fajna intensywność .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Wrocław
2019-01-31
Zdecydowanie moja ulubiona kawa! Absolutna równowaga pomiędzy smakiem, aromatem i intensywnością. Genialna jako espresso. Pozbawiona kwasowości. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2018-11-17
Moja jedna z ulubionych kaw. Piękna crema, intensywny smak, wyczuwalna delikatnie czekolada i goryczka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bezrzecze
2018-04-03
Bardzo dobra, delikatnie cierpka i gorzka, idealna na ciężkie poranki!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2018-01-30
Świetna kawa. Piękny aromat i zrównoważony, wspaniały smak z przyjemną goryczka. Bardzo gęsta i gruba crema. Intensywna i delikatna jednocześnie. Jak dotychczas najlepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Olkusz
2017-11-27
Bardzo smaczna kawa - chyba jak dotychczas najlepsza jaką piłem. Nie gorzka, nie kwaśna. Mogę polecić w ciemno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-08-03
Polecam w szczególności do kawiarki. Kawa bardzo aromatyczna, o czekoladowym posmaku z wyczuwalnymi korzennymi nutami, praktycznie pozbawiona kwaskowatości. Smakuje dobrze zarówno jako mała czarna, jak i z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Rzeszów
2017-05-13
Wyśmienita kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2017-05-11
Rewelacyjna kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2017-02-14
Dobra, czekoladowa o wyraźnym smaku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2016-10-06
Kawa dobra, poprawna. Przypadnie do gustu tym, którzy nie lubią kaw kwaśnych. Dla mnie niestety troszkę "nudna", lekko goryczkowa z wyczuwalną nutą czekolady, ale bez życia, bez tych nut, które świdrują zmysły ;) Crema wychodzi gęsta, orzechowa, ale niestety nietrwała, bardzo szybko znika.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-07-23
Bardzo dobra kawa. Pełnia smaku i aromatu. Jakość kaw z wyższego pułapu cenowego. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opole
2016-05-30
Zdecydowanie jedna z najlepszych mieszanek zawierających robustę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Sandomierz
2016-02-28
Bardzo smaczna kawa, ale "bez szału". Lepsza moim zdaniem jako espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Olsztyn
2015-07-16
Kawę zakupiłem z ciekawości , do tej pory piłem Hausbrandt Academia, moim zdaniem kawa smakowo mniej kwaśna , delikatna. Polecam dla osób które lubują sie w delikatnym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-05-14
Smaczne espresso - piękny smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Szczecinek
2015-03-07
Kawa łagodna z dużą ilością pianki choć mało aromatyczna.Brakuje jej głębi smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2015-03-03
Super szybka dostawa i smaczna kawa:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krzyków
2015-02-24
Piękna crema, ale moim faworytem jest wciąż Hausbrandt niebieski
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Janów Lubelski
2015-01-29
Świetna kawa, zaparzyłem ją w Gaggii Classic i wyszła lepsza niż Kimbo. Znacznie lepsza! Faktycznie, smak ma łagodny, ale to nie wada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Jerzmanowa
2014-10-05
Super kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pilawa
2014-07-21
bardzo wyraźny posmak palenia, ale w smaku jest przyjemna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Zakroczym
2014-06-25
Idealne espresso. Dla prawdziwych smakoszy kawy. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2014-03-19
Bardzo dobra kawa, idealna do espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2014-03-06
Bardzo dobra kawa, delikatna o wyraźnym smaku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2014-02-19
Bardzo dobra kawa. Włoska tradycja palenia kawy w pigułce. Faktycznie jeżeli ktoś lubi mocniejsze kawy od typowej 100% arabiki, to ta kawa jest prawie idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2014-02-14
Doskonała kawa - smak i aromat. Smakuje szczególnie jako espresso. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Bolesławiec
2013-12-09
Kawa o łagodnym smaku,bardzo dobra.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-11-25
Bardzo dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2013-11-10
Dodatek Rabusty nadaje łagodny smak kawie. Dla osób które piją większe ilości kawa w sam raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2013-10-30
kupiłem tą kawę z ciekawości, ponieważ jak byłem we Włoszech piłem kawę tej firmy tylko inny rodzaj, powiem tak: kawa świetna, coś pomiędzy 100% arabica która jest dla mnie zbyt łagodna a typowym mocnym espresso, jak dla mnie super, no i ta gęsta crema! polecam:-)
Opinia naszego klienta w
    pixel