Opinie o Kapsułki do Nespresso Kimbo 7 Lungo - 10 sztuk

  • Kawa w kapsułkach Kimbo 7 Lungo jest przeznaczona wyłącznie do parzenia w ekspresach z systemem Nespresso. Jest to kawa o zrównoważonym smaku, która sprawdzi się do przygotowania espresso lub americano.
Kod produktu: 8002200145187
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Lublin
2022-08-21
super, jestem zadowolona, jest mocna, a smak oceniam dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2022-03-20
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2022-02-12
Bardzo dobra kawa, jakość w stosunku do ceny. Polecam sklep, towar dostarczany w bardzo szybkim czasie od zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Kraków
2022-01-17
jedne z lepszych kapsułek na rynku. intensywny smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Górki Wielkie
2022-01-08
Polecam bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Przemyśl
2022-01-06
Kawa zakupiona na prezent i podobno była doskonała:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-01-04
Smaczna i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, RADOM
2021-08-09
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-06-06
Kamila jest zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2021-05-06
Kawa najlepszej jakości w bardzo dobrej cenie. Idealny zamiennik kapsułek nespresso. Realizacja zamówienia w ciągu 2 dni. Polecam. Bardzo eleganckie opakowanie w którym konesso wysyła kupowany towar, za to również dodatkowy plus. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2021-04-10
Smak kawy delikatny, idealny na popołudniową filiżankę kawy. Bardzo dobra cena w stosunku do jakości produktu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konopiska
2021-03-12
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zaborówek
2021-03-12
Dość intensywny smak, nie do końca mój ulubiony, ale nie żałuje zakupu. Ja piję latte więc wolę delikatniejsze smaki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Milanowek
2021-02-21
Zgodne z opisem. Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Iwona, Gliwice
2020-12-14
ok
Opinia naszego klienta w
    pixel