Opinie o Kawa ziarnista Kimbo Espresso Decaffeinato 500g - bezkofeinowa

  • Bezkofeinowa włoska kawa ziarnista, którą możemy pić bez względu na porę dnia. Kimbo Espresso Decaffeinato sprawdzi się w formie kawy czarnej, ale równei dobrze komponuje się ze spienionym mlekiem.
Kod produktu: 8002200140076
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 42 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2022-07-26
Bardzo dobra kawa smakiem nie różniącą się od kawy z kofeiną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Gdańsk
2022-05-22
super towar, ekspresowa przesyłka , dziękuję i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Koniecpol
2022-05-05
Bardzo fajny sklep internetowy z kawa bardzo duży wybór fajna i szybka realizacja zamówień a przede wszystkim estetyka pakowania zamówionych rzeczy naprawdę polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, CZĘSTOCHOWA
2022-05-02
Bezkofeinowe ziarna o smaku kawy. Kupiłem bez przekonania, że względu na to, że lubię smak kawy a pijąc j wieczorem siedziałem do późna. Potwierdzam: smakuje kawą, nie ma kofeiny. Nie jest to może smak premium specialty, ale wystarczająco dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Konary
2022-04-16
Najlepsza kawa bez kofeinowe jaką piłem, espresso ok, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2022-04-11
Ulubiona kawa mojej żony, którą pija bardzo często.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Działdowo
2022-02-14
bardzo dobra kawa.Smak łagodny a zarazem wyrazisty,na tyle że smakuje jak prawdziwa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wilkanowo
2022-02-13
Godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2022-01-21
pyszna kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danusia, Mysłowice
2022-01-16
Bardzo smaczna, delikatna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Zgierz
2022-01-14
Zakup spowodowany brakiem Cornelli. Jesten pzyjemnie zaskoczona, smakiem i aromatem godny zastępca Cornelli 68 ale tylko w przypadku jej braku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2022-01-12
Kawa jest genialna jak na bezkofeinę :) Ciężko odróżnic od zwykłej kawy. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pleszew
2021-12-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bydgoszcz
2021-12-16
Typowy Neapol! Nie zorientujesz się, że to opcja bezkofeinowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2021-12-13
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Świnoujście
2021-11-27
Wspaniała kawa bezkofeinowa unikalna linia polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2021-10-22
Po kawę bezkofeinowoną sięga się wtedy, gdy nie można pić kofeinowej, czyli prawdziwej, dobrej kawy. Te bezkofeinowe często smakują tak sobie, "podejrzanie". Od razu wiadomo, że to nie jest TO. Ale ta konkretna udaje tradycyjną kawę na tyle dobrze, że można się skusić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Piaseczno
2021-10-12
Dobry smak kawy, zamawiam za kazdym razem gdy mi sie skonczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Sieradz
2021-09-13
Najlepsza bezkofeinowa jaka piłam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Nowy Sącz
2021-09-05
Świetna. Smakuje doskonale, mam wrażenie, że piję kawę z kofeiną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Basia, Kobyłka
2021-09-05
Prezent dla szwagra, który ogranicza kofeinę, mam nadzieję, że zasmakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, GRYFICE
2021-08-27
Szybka dostawa. Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Sędziszów Młp.
2021-07-13
Łagodna kawa do codziennego picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zakręt
2021-07-12
Bardzo smaczna aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Mierzyn
2021-06-20
Świetma w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Ząbki
2021-06-17
Jedna z lepszych decaf
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Warszawa
2021-06-14
Całkiem dobry smak i aromat ...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2021-05-16
Zamówienie przebiegło w porządku, sklep Konesso mogę polecić. Kawa KIMBO decaf dosyć mocno nie przypadła mi do gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gdynia
2021-05-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Stalowa Wola
2021-04-26
Jak najbardziej polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2021-04-16
Bardzo dobra kawa! Pierwsza bezkofeinowa jaką piłam i szczerze mówiąc nie wyczuwam, by smakiem i aromatem ustępowała tym "normalnym". Szczerze polecam! Sklep rewelacyjny - profesjonalny, szybki, super promocje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, GRYFICE
2021-04-03
Wszystko zgodnie z opisem szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Bytom Odrzański
2021-04-02
Nic dodać i nic ująć. Wszystko przebiegło sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2021-03-13
Przepyszna kawa, świezutka niesamowicie aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2021-02-20
Idealna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2021-02-11
Świetna kawa. Smak, aromat i crema jak w kawie z kofeiną. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2021-01-07
Pyszna kawa - i na dodatek można ją bezkarnie pić nawet późnym wieczorem. Łagodny smak, bez goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2020-12-14
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gniezno
2020-12-04
Moja pierwsza kawa bezkofeinowa. Ma wszystkie walory kawy i smakuje jak normalna kawa (z kofeiną). Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Kraków
2020-11-08
Bardzo dobra kawa bezkofeinowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Ząbki
2020-07-20
Bardzo smaczna, mój ulubiony decaf
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Świnoujście
2020-06-12
Wspaniała kawa bezkofeinowa,mogę śmiało polecić.wypalana we Włoszech.polecam głownie do ekspresow kolbowych
Opinia naszego klienta w
    pixel