Opinie o Kawa ziarnista Bristot Speciale 1kg

  • Bristot Speciale to mieszanka 5 odmian Arabiki pochodzących z Ameryki południowej i środkowej z Robustą. Intensywna, aksamitna w smaku i bardzo łagodna dla żołądka. Skład: 75% Arabica, 25% Robusta
Kod produktu: 8001681011035
Producent: BRISTOT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 4.75
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Pruszków
2020-10-16
pyszna kawa do cappuccino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2019-11-05
Dobrze wyważona kompozycja. Łagodny aromat czekolady. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Raszyn
2019-09-25
Bardzo dobra kawa, wyrazista, o zharmonizowanym smaku i aromacie. Potwierdzam że jest łagodna dla żołądka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lublin
2019-05-22
Typowe doskonałe włoskie espresso, dobrze zrównoważone. Długo pozostaje przyjemny posmak czekolady i karmelu. Z Jedna z moich ulubionych kaw. Cena mogła być "lżejsza" we Włoszech kosztuje 12-13 EUR. Na plus data palenia kawy marzec 2109. Ocena zdecydowanie 5/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugeniusz, Lublin
2019-01-18
Bardzo smaczna kawa. Przy okazji dodam, że zamówienie przyszło szybciej niż się spodziewałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Tychy
2018-12-29
Najlepsza kawa dostępna na rynku. Z cudowną pianką i smaku obłędnym. Wyrazista to chyba najlepsze jej określenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-05-25
Wyważona w smaku kawa nie jest gorzka ,w smaku lekko czekoladowa z pianką w tej cenie jest to kawa dobra jakościowo na pewno do niej wrócę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2014-11-16
Całkiem fajna kawa. Klasyczne espresso, dość mocne i o intensywnym smaku, ale nie kwaśnie.
Opinia naszego klienta w
    pixel