Opinie o Kawa ziarnista Bristot Speciale 1kg

  • Bristot Speciale to mieszanka 5 odmian Arabiki pochodzących z Ameryki południowej i środkowej z Robustą. Intensywna, aksamitna w smaku i bardzo łagodna dla żołądka. Skład: 75% Arabica, 25% Robusta
Kod produktu: 8001681011035
Producent: BRISTOT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 30 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Katowice
2022-06-18
Kawka bardzo dobra, ale jej wersja Bristot Espresso duzo lepsza :) ta chyba troszke slabsza szczegolnie przy wersji mlecznej, a solo czarna dobra ale jednak chyba wolimy np Vergnano. Sprobujemy jeszcze innej wersji od Bristot. mega Szybka wysylka od Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Jaworzno
2022-05-12
Wysokiej jakości kawusia. Mega aromat, jedna z najlepszych kaw jakie piłem. Crema i moc...super. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kutno
2022-04-06
Przepyszna kawa! Zamawiam ją już 3x a zaczęłam kupować,ponieważ jedna z kawiarni ją parzy i strasznie mi przypadła do gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2022-02-12
Lepsza z serii
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Zgłobień
2022-02-10
Pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Katowice
2022-02-03
Dobra mocno palona kawa o intensywnym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KARINA, TARNOWSKIE GÓRY
2021-12-30
Szybko,sprawnie,pięknie zapakowane,kawa pyszna polecam napewno jeszcze będę zamawiać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wiktorów
2021-09-20
I znowu dobra kawa w niezłej cenie. Tak trzymac
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-07-29
super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2021-06-26
Wyśmienita! I kawa i obsługa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Tychy
2021-06-25
Piłem wiele wyśmienitych kaw, przeróżnych. Ta jedna jest tą do której wracam z niebywałą przyjemnością. Wyraźna, mocna, nie gorzka, nie kwaśna. IDEALNA wręcz!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Firma "UNTRADE", Turawa
2021-06-06
super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Katowice
2021-05-16
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2021-05-14
Od lat pije tylko tą kawę. Obsługa - jedyna słuszna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2021-03-25
Jak zawsze, rewelacja :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Suwałki
2021-03-22
towar dobrej jakości .Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-02-19
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2021-02-11
Kawa jak zawsze najlepsza :) pakowanie, czas dostawy rewelacja. Obsługa na najwyższym poziomie. Jedyny drobny minus - kupuję od kilku lat ten sam produkt po kilkanaście kilogramów rocznie a cieżko filiżankę wysłać w prezencie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2021-01-19
Perfekcyjna obsługa klienta. Produkty zgodne z oczekiwaniem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-01-09
Wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-01-08
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Chorzów
2020-11-13
doskonała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Pruszków
2020-10-16
pyszna kawa do cappuccino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2019-11-05
Dobrze wyważona kompozycja. Łagodny aromat czekolady. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Raszyn
2019-09-25
Bardzo dobra kawa, wyrazista, o zharmonizowanym smaku i aromacie. Potwierdzam że jest łagodna dla żołądka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lublin
2019-05-22
Typowe doskonałe włoskie espresso, dobrze zrównoważone. Długo pozostaje przyjemny posmak czekolady i karmelu. Z Jedna z moich ulubionych kaw. Cena mogła być "lżejsza" we Włoszech kosztuje 12-13 EUR. Na plus data palenia kawy marzec 2109. Ocena zdecydowanie 5/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugeniusz, Lublin
2019-01-18
Bardzo smaczna kawa. Przy okazji dodam, że zamówienie przyszło szybciej niż się spodziewałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2018-12-29
Najlepsza kawa dostępna na rynku. Z cudowną pianką i smaku obłędnym. Wyrazista to chyba najlepsze jej określenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-05-25
Wyważona w smaku kawa nie jest gorzka ,w smaku lekko czekoladowa z pianką w tej cenie jest to kawa dobra jakościowo na pewno do niej wrócę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2014-11-16
Całkiem fajna kawa. Klasyczne espresso, dość mocne i o intensywnym smaku, ale nie kwaśnie.
Opinia naszego klienta w
    pixel