Opinie o Kawa ziarnista Bristot Espresso 1kg

  • Bristot Espresso to kawa polecana szczególnie dla osób lubiących mocne, aromatyczne espresso. Świetnie nadaje się także do kaw z mlekiem (cappuccino, latte itp.). Skład: 50% Arabica, 50 % Robusta
Kod produktu: 8001681011103
Producent: BRISTOT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 30 Średnia ocena: 4.77
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wroclaw
2020-10-17
Błyskawiczna realizacja zamówienia, kawa w paczkomacie następnego dnia. Informacja o statusie zamówienia na bieżąco,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Sypniewo
2020-09-13
Jak zwykle jestem zadowolony z zakupów i dostawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: LUKASZ, Warszawa
2019-11-25
Mocna pobudzajaca kawa. Jesli chodzi o aromat to bardzo intensywne pierwsze wrazenie, brakuje jednak aromatycznego wykonczenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martin, Bytom
2019-11-18
Smaczna i aromatyczna kawa w dogodnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Kamil, Radzyń Podlaski
2019-10-20
Lubię mocne kawy. Kupiłem razem z LAVAZZA EXPERT GUSTO FORTE aby porównać. Lavaza dla mnie wymiata właściwościami, a kawa Bristot zupełnie przeciętnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2019-05-31
Świetna kawa na poranne lub popołudniowe rozbudzenie, niesamowity aromat - super. Niezawodny, najlepszy sklep i błyskawiczna dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sochaczew
2019-02-22
Bardzo dobra kawa w przystępnej cenie . Polecam osobą lubiącym dobry smak kawy a jednocześnie pobudzającą .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wasilków
2019-02-09
Kawa na pewno lepsza od tych dostępnych w marketach i w dodatku cena też atrakcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Słupsk
2018-10-24
Piłem / kafeterka /pierwszy raz z tej palarni i mogę śmiało tę kawę polecić każdemu.W miarę mocna,smak "kawowy"bez naleciałości przewag mieszanki,aromat co prawda średni ale ogólnie dobre 4 !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2018-09-13
Dobra, mocna kawa w sensownej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Buczkowice
2018-08-25
Bardzo dobra kawa o ciekawym smaku.Przesyłka ekspresowa ,sklep profeska,polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Fundacja, Gdynia
2018-07-04
Bardzo dobra i aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2018-06-05
Kawa mocna i pobudzająca przez dużą zawartość kofeiny. Jestem zwolennikiem kaw mlecznych i w tym wydaniu jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2018-04-02
Bardzo smaczna, aromatyczna kawa. Uniwersalna, powinna posmakować każdemu kawoszowi. Pięknie pachnące ziarna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Działdowo
2018-01-30
Kawa pyszna. pobudzająca i aromatyczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2017-12-29
Idealna do espresso! Za te pieniądze nic lepszego nie kupicie a kawa smakuje wyśmienicie. Sklep na 5 z plusem. Błyskawiczna dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2017-06-12
Porównanie ceny i jakości przemawia zdecydowanie na korzyść tej kawy. Warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-05-25
W tej cenie naprawdę dobra kawa, jest wyjątkowo intensywna i aromatyczna ,a espresso pycha .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maria, Łódź
2017-04-26
Dobra, mocna kawa. Wysyłka ekspresowa Sklep super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2017-02-10
Aromatyczna, mocna. Bardzo dobry zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-01-21
Bardzo dobra i aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2016-09-22
Bardzo dobra, mocna kawa. Doskonale pobudza rano :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2016-09-21
Bristot, to jedna z marek, które nie zawodzą. Bardzo ciekawa mieszanka, choć raczej nie jest dla początkujących amatorów espresso. Wyczuwalna nuta skórki razowego chleba (którą bardzo lubię), daje mi smakową satysfakcję. Najbardziej mi smakowała pod postacią przedłużonego espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2015-03-15
Kawa z dużą ilością kofeiny - bardzo mocna, dobrze wypalona. Smak mimo tego wyważony Tego typu kawy lubię dlatego ocena 5/5. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2014-06-17
Mocna, aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pilawa
2014-05-27
wyrazista w smaku, daje naprawdę "mocnego kopa"
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2013-11-14
ciekawy aromat polecam super obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Poznań
2013-10-30
aromatyczna i intensywna w smaku, bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2013-09-24
Świetna kawa! Odkryłam ją przypadkiem, poszukując mieszanki arabici (sama zbyt kwaśna) i robusty. Jak dla mnie (piję łagodne cappuccino) - idealna! Kupuję już kolejne opakowanie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-05-27
Kawa warta tej ceny mocna i aromatyczna polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel