Opinie o Kawa ziarnista Izzo Silver 250g

  • Niepowtarzalny smak i aromat to ogromne zalety kawy Izzo Silver, mieszanka arabiki z niewielką domieszką robusty. Skład: 92% Arabica, 8% Robusta
Producent: IZZO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 47 Średnia ocena: 4.72
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leoncin
2020-12-26
WYSMIENITA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Drezdenko
2020-12-11
Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chełm Śląski
2020-11-14
Bardzo ciekawy smak, lekkość większa niż w czarnej Gold. Dodatkowy plus to puszka która zamienia się w skarbonkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2020-10-22
Super smak włoskiej, aromatycznej kawy. Idealna do kaw mlecznych jak i espresso. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Uriasz, Wodzisław Śląski
2020-03-08
Kawa z bardzo charakterystyczną goryczką, ale taką pożądaną, wynikającą z ciemnego palenia. Nie wyczuwam dodatkowych aromatów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2019-11-17
Bardzo dobra kawa, mocna:) Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2019-07-08
To mój pierwszy zakup. Ziarna wyglądają ładnie, po zmieleniu przyjemny zapach. Na Rancilio Silvii wychodzi smaczne espresso z przyjemną goryczką i ładną cremą. Dołączę Izzo Silver do dobrych kaw pod espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2019-03-09
Solidna kawa do espresso. W smaku może niczym szczególnym się nie wyróżnia, ale za to bardzo przypomina włoskie kawiarenki. Warto spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mirosław, Rybnik
2018-06-02
W swoim rodzaju poprawna kawa. Ja piję ją z kawiarki ze spora ilością mleka (proporcja kawa/mleko 30/70). Solo za mocno palona - znikoma ilość smaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marcin, Rybnik
2018-05-05
Nie dla mnie. Gorzka i zbyt mocno palona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2018-01-22
Kawa godna polecenia:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2017-12-18
Kawa smaczna, dość mocna, parzona w ekspresie ciśnieniowym. Najlepiej komponuje się z mlekiem. Polecam kawę i oczywiście sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2017-09-27
Charakterna kawa. Można by rzec "niech moc będzie z Wami" znaczy z tymi, którzy się zdecydują na zakup tej kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-04-15
Kawa w smaku raczej przeciętna. Inne rodzaje IZZO smakowały nam bardziej. Sklep jak zawsze bez zarzutu. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2016-11-29
Kawa bardzo smaczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2016-05-19
Intensywna, mocno palona. Bardzo ładne, ciemne, tłustawe ziarenka. Przyjemna, wyraźna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-04-09
Kawa ciemno palona nie każdemu będzie smakować ,kawa jest mocna i bardzo intensywna w smaku ogólnie bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-03-28
Bardzo dobra kawa, polecam.Dostawa błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2015-12-17
Kawa mocno palona, jest smaczna z nuta goryczy. Obsługa sklepu wyśmienita. Przesyłka ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: MARIUSZ, ZGORZELEC
2015-11-19
Przypomina mi nieco Izzo Gold - jest inna, łagodniejsza, choć w napojach mlecznych wg mnie jest smaczniejsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2015-05-26
Kawa wygląda bardzo ładnie, lśniące, lekko tłuste ziarenka, bardzo miękkie, wszystkie wyglądaja jak z kawowego żurnala :) W smaku raczej łagodna, mnie na kolana nie powaliła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecinek
2015-04-07
Kawa, jak kawa (Izzo jest naprawdę dobre, nawet czysta Arabica nie ma niepotrzebnej kwasowości w smaku), ale sklep na wysokim poziomie. Przyszła w uszkodzonej, pogniecionej puszce, po dwóch dniach miałem już nową dostawę. Zwróciłem Panu ze sklepu uwagę na sposób pakowania, jak można go poprawić. by puszki zawsze docierały "w całości" i obiecał, że zwrócą na to uwagę. Oby więcej sklepów z tak fachową i kulturalną obsługą:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2015-02-07
doskonała kawa do picia jako espresso ale swoje szczególne walory ukazuje przy sporządzaniu kaw mlecznych, a realizacja zamówień w tym sklepie jest perfekcyjna, dużo kupuję przez internet ale inne sklepy powinny się uczyć od właścicieli tego sklepu i portalu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Lubaczów
2014-12-02
kawa wyśmienita polecam.Dostawa błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Mińsk Mazowiecki
2014-06-26
Mieszankę ziaren tworząca pełne brzmienia espresso, o wspaniałym mocnym zabarwieniu i nutą słodyczy. To niezwykłe espresso, które jest zarówno smaczne, jak i etycznie przygotowane od samego ziarna kawy. Jest idealnie zbalansowana kawa na każda porę dnia ni tygodnia. Chwile spędzone podczas picie pozostają długo w pamięci i smaku. Obsługa sklepu profesjonalna, szybki kontakt z klientem w zakresie doradztwa i przesyłki. Ceny natomiast cóż…….. bywają lepsze w tym samym sklepie jednak w porównywarkach………………..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Susz
2014-06-15
Kawa super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Zgierz
2014-06-14
Piękny wygląda ziarna. Lekki ale specyficzny aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdańsk
2014-05-21
Po kilkudziesięciu testach - wciąż mój numer jeden. Uważam, że jest świetna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2014-05-07
Bardzo, bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2014-03-24
Wyrazisty smak i aromat - moja ulubiona kawa. Lepsza moim zdaniem od tej droższej Gold. Ciągle próbuję inne i wciąż jak na razie powracam do niej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Arek, Wroclaw
2014-02-08
Przyznam się że ta kawa mnie nie powaliła. Ani espresso ani normalna duża kawka nie miała w sobie nic oryginalnego. Pewni moje kubki smakowe zawiodły.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Stargard Szczeciński
2013-12-13
Bardzo dobra kawa, przyjemna w smaku bez nuty kwasowości. Doskonała w połączeniu z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Monika, Białystok
2013-10-25
Smaczna kawa o zdecydowanym smaku z lekką goryczką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aleksander, Bielsko-Biała
2013-10-11
Dobra mocna kawa o gorzkawym posmaku, dla lubiących goryczkę, brak kwasowości, dobra crema. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2013-06-27
kawa zachwyca swoim błyszczącym ciemno palonym wygladem, jak tównież i smakiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2013-05-31
Transakcja przebiegła w trybie iście ekspresowym.Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kraków
2013-05-16
Smaczna kawa, dosyć gorzka, bez kwaskowych nut. Bardzo przyjemny, niezbyt intensywny aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Lututów
2013-04-21
Kawa super polecam, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Głubczyce
2013-04-01
Bardzo dobra kawa, najlepsza z mlekiem. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, MAZAŃCOWICE
2013-02-10
Kawa spasowała nam po pierwszych filiżankach, brak kwaskowych posmaków, dobra do espresso oraz kaw z mlekiem. Sprubujemy innych ziarenek IZZO.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2012-12-13
świetna kawa bardzo efektywny aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sosnowiec
2012-11-15
Kawa mocno palona, bardzo aromatyczna, bez kwaśnych posmaków, lekko gorzkawa, idealna do cappucino jak i espresso. Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2012-10-04
Kawa mocno palona; zdecydowany, gorzki smak, z wyraźną nutą pistacji (a nawet dominikańskiego cygara!); crema średnio obfita. Finisz długi, wytrawny. Rzeczywiście, jak na tak dużą przewagę arabiki, nie ma śladu kwaśnego posmaku. Ogólnie bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sosnowiec
2012-09-20
Bardzo dobra kawa mocna w smaku!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zgierz
2012-04-15
Mocna oraz gorzka w sam raz na pobudzenie po ciężkiej nocy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2012-03-28
Jest to bardzo dobra kawa o zdecydowanym gorzkawym posmaku , jeżeli ktoś lubi nutę goryczy polecam, brak kwaskowatości , mocna aromatyczna . Beata Józefów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2012-02-12
Super kawa. Jeżeli zależy Ci na dobrej kawie i lubisz pić dobre kawy i jesteś świadomy tego że cena = jakość, to kupuj tę kawę.
Opinia naszego klienta w
    pixel