Opinie o Kawa ziarnista Bazzara GUSTOITALIANO 1kg

  • Mieszanka ziaren robusty pochodzących z Wietnamu oraz Indii. Jest to kawa o niezwykle intensywnym smaku, która idealnie komponuje się z mlekiem. Wysoka zawartość kofeiny skutecznie pobudzi nas o poranku.
Kod produktu: 8026028000022
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 29 Średnia ocena: 4.86
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Koronowo
2020-11-13
Kawa znakomitej jakości.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2020-11-07
Bardzo dobra kawa na dobry początek dnia i na rozruch.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Radonie
2020-11-06
Wszystko dotarło,kawa godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2020-10-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Sandomierz
2020-10-25
Kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2020-10-10
wyśmienita kawa, doskonała i na początek dnia i w trakcje trudnych zadań w pracy. Aromat i smak na 6. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna Katarzyn, Nadarzyn
2020-10-02
Bardzo smaczna kawa, mnie budzi już pierwszy łyk. Miałam obawy przed 100% robusty, ale ta jest przyjemna w smaku. Warto o niej pomyśleć, gdy szukamy czegoś co przyjemnie, ale skutecznie obudzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Piaski
2020-09-19
znakomita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Reda
2020-09-14
super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2020-09-07
za kwaśna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2020-05-21
Cóż tu pisać - kawa pyszna. Wszystkie Bazzary mają cudowny smak i aromat! POLECAM!!! Maryla Stalowa Wola
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Oława
2020-05-18
Wyśmienita kawa o zrównoważonym balansie smaku, dostarczająca dobry zastrzyk energii z powodu sporej ilości kofeiny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Warszawa
2020-03-25
Świetna kawa, łagodna w smaku, aromatyczna. Dostawa ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-11-21
Kawa o bardzo wyraźnym i intensywnym smaku,dość mocna, bardzo aromatyczna i dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2019-07-06
Kawa jest świetna aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2019-06-23
Kawa która swoim aromatem wypełnia cały dom. Zaparzana w ekspresie jest wyśmienita z mlekiem i bez.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-06-14
Bardzo dobra i aromatyczna kawa na początek dnia,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Police
2019-05-24
Doskonała kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa zamówienia przez sklep! POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2019-03-04
Kawa wyśmienita :) Zdecydowanie był to bardzo dobry wybór :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wasilków
2019-02-19
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2019-02-05
Pyszna kawa, świetna obsługa, szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2019-02-04
Znakomita "poranna" kawa o intensywnym aromacie. Świetny stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2019-01-15
Panuje przesąd, że robusta, to ta gorsza siostra arabiki - taki Kopciuszek. Z doświadczenia wiem, że mieszanki dobrej arabiki i świetnej jakościowo robusty, jak to się mówi, robią robotę. W tym wypadku Kopciuszek nie przeobraził się w królewnę. Lubię goryczkę w kawie, ale tu jest jej miażdżąca przewaga. Brakuje mi nut biszkoptu, delikatnie spieczonej skórki razowca na miodzie, czy prażonych orzechów, które w dobrej robuście dają niesamowity efekt. Szkoda, bo Bazzara przyzwyczaiła mnie do lepszych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2018-12-27
Wyrazista i aromatyczna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2018-11-16
Bardzo dobra kawa fajnie wyraziście smakuje z ekspresu ciśnieniowego-polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2018-10-08
Doskonały aromatyczny smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2018-09-28
Zakupiliśmy tę kawę po raz pierwszy spragnieni mocniejszego porannego pobudzenia i intensywniejszego smaku kawy z mlekiem- sprawdziła się świetnie. Nie będzie to jednak dobry wybór dla osób lubiących łagodny, delikatny smak arabiki.
Opinia naszego klienta w
    pixel